МАРТенското бебе вече е голямо, и си гука мила мамо!

• 10 828
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро и от мен!
Не съм ви чела много, но видях че има нови мами, присъединили се към отбора ни - добре дошли  Hug

Аз да ви се похваля, днес моето порастнало момченце Боби става на 5 години  Laughing (кога минаха само)
Джамборето ще е утре с торта и игри и подаръци, за щастие  в детски клуб. Но и днес ще празнуваме с роднините.   
Е, хайде хубав ден   bouquet

# 196
Добър ден.
Добре дошли на новите мартенски майчета.
 newsm59 - Ингогнито - много здраве и щастие ти пожелавам.

Леле Ели - добре че нищо не е станало на детенце. ЧРД на мъжлето ти - много да ви слуша с Елия.

Сиа - ЧРД на Боби - безгрижно детство и много усмивки.

Никола също има моменти на рев и писък, но по-принцип е супер послушно момченце от близо седмица. И аз си мисля, че коликите ни преминаха, но все още надвечер има присвивания и гърчене, но не е както преди пищене по близо 15-20 мин.

Сега обаче ме тревожат две неща - по лицето му има три лишей - на двете бузки и под брадичката, големи колкото монета от 1лв. - кожичката му стой суха и грапава, и второто е че постоянно едното му ухо е прегънато. Пробвах да му сложа лента ама така пищеше от нея че нямаше начин да я оставя на главата му. Постоянно ходя да му го оправям докато спи, ама след секунди той отново си е врътнал главата. Вашите дечица прегъват ли си ушите? Ние чак на 12,05 ще сме на консултация и ще слагаме Пентаксим. Аз си бях решила че ще е тя, ама много исках да чуя и мнението на педиатарката - тя също потвърди, че е по-добре нея да сложим в сравнение с тази по ЗК, стига да имаме възможност.  
По въпроса за памперсите - ние сме на Памперс 3 - ама от като Никола ака по веднъж на ден, ама качествено винаги пропускат. Като свършим пакета мисля да пробвам други видове. От болницата ни подариха Пуфис и ми харесаха.

Сайта със снимките и мен постоянно ме изхвърля и не мога да сложа наша снимка, но днес ще пробвам пак.  

Като гледам какво хубаво слънце е напекло днес - пожелавам леки разходки на всички.

# 197
  • София
За подгъването наушето: ние на малката сме й сложили ластичен бинт. Хем придържа, хем не запарва. Тя не го усеща

# 198
Инкогнито

Честит рожден ден! От здраве да не се оттървеш и много много усмивки ти желая!!!
]

ЧРД на мъжлето на Ели!

ЧРД на батко Боби на Сиа
  ura nbirthday newsm67

ooooh! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig ooooh!момичета дайте един успокояващ тон за плачещи бебоци, че полудявам

Заповядай:

http://babysleepnoise.com/download.html
http://www.iserenity.com/environments.htm

# 199
Добро утро!

Почерпете се,днес ставаме на два месеца!

И с тези уникални близалки. Party

http://www.clip4e.com/play_nai_qkite_blizalki_koito_sym_vijdal.htm

Честит рожден ден,Inkognito! Всичко най-хубаво ти пожелавам!

Честито и на мъжлето на Еlg!

И на батко Борис на sia!Щастливо детство му желая,и да е на мама опора!

Белла,знам го това клипче-голЕм смЕх! Joy

А тая русалка според мен е доста добра изработка.. Crazy

veroniki aз пък днес ще слагам играчката за кошара,в чест на двата месеца. Simple Smile Наскоро взех една страшно занимателна-представлява куб,като четирите страни са с различни цветове и материи,на пеперудата и шумолят крилата,на заека ушите,на хипопотама му се отваря устата и тя шумоли.Казват и куб за докосване.Самия куб е дрънкалка,от страни на кубчето висят музикално сърце с нежна мелодия(ама доста кратка),чесалка,огледалце,и нещо като топка,което при натискане издава звук на клаксон. Crazy на ТАF TOYS е (аз съм им фенка)! За количка е,но аз я слагам и на грифа на кошарата.Много и се радваме,че даже се мъчим да и кажем нещо..  Grinning Ще я потърся в нета,то има доста подобни по магазините,но са по-скъпи а тази е 15лв.А ето  намерих линк с няколко снимки: http://taftoys.com/view.php?itemid=10765

Хайде хубав ден от нас,изчезваме навън!  Nature Sunny

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 10:49 от БОДЛИВКА

# 200
ИНКОГНИТО - 4РД!

БОДЛИВКА 4ЕСТИТА 2РА МЕСЕ4ИНКА!
аз 4естно казано вадя бебо на двора за сега (а мога вкъщи нещо да свърша) и по4ивните дни с таткото 6арим из южния или сме на гости или пък имаме гости и гледам да дремна в дупките, та затова рядко съм на линия и още не съм зашарила из квартала.

аз за запека пак да кажа НЕ ПОВЕ4Е ОТ 2 ДНИ може да се държи бебето без да ака - на 3тия запо4ва да се натравя! думи на лекар!
давах вода от овесени ядки с малко захар 2-3 дни, смених сухото мляко с лактана био (1-2 пъти съм слагала глицеринови свещи4ки - половин 4ас лед тях има ефект) и сега всеки ден по 1път бебо си ака.

# 201
  • София
Я, колко много от моята порода  Hug ЧРД и на таткото на Елия и на синчето на Сия!  bouquet  bouquet  bouquet Честита месечинка на Ади!  Hug  bouquet Да са живи и здрави всички!
Пропуснах преди - добре дошли на новите мамви и бебчовци  Hug
Беба, къде намери глицеринови свещички Rolling Eyes Търсила съм за баткото - нямаха внос  newsm78 А това с овесената вода не го прави по-добре - заради глутена.

# 202
Честит рожден ден на Инкогнито!

Ели ЧРД и на мъжа ти!

Иве честита месечинка но Ади!

Сия ЧРД на вашия батко!

Ей снес мноог празнуващи ! Hug

Какъв е този шейзлонг на Фишър Праиз дайте линк и ние да си купим такъв.

# 203
  • София
И от мен пожелания за много, много здраве и щастие на всички празнуващи!

Да им се сбъднат всички мечти и желания!!

Мерси за суперските почерпки!

# 204
  • Варна
Честит рожден ден на Инкогнито да си жива и здрава   bouquet
Честит рижден ден на мъжа на Еля и на баткото на Сия да са ви живи и здрави   bouquet
Честита месечинка на Бодливка и на другите бебета родени на тази дата  Hug
За звуците - на нас не ни действат, и незнам кога ще минат тези ужасни колики - не се издържа вече, нищо не ни помага, поне вече се регулираха по едно и също време че преди беше ад..... И понеже ние нали не псим - никога  ooooh!  Ден и нощ бодуваме и е леглото си не ляга, та да се похваля, вчера след банята в 22 часа, яде и заспа в леглото си - сама, и се събуди чак в 4 часа да яде  Rolling Eyes  Егати кефа.... Само дето аз незнаех и до 1 часа я чаках да се събуди, чак тогава се усетих че може да си легна  ooooh!
Излизаме на разходка, защото и навън слава богу спим , та все обикаляме като луди...Лек ден ан всички  Hug

# 205
Eй, изчетох ви... За една вечер и днес до обяд 6 страници... #Crazy Браво!!!

Честито на всички с поводи за празнуване днес!!!няма да ги изброявам да не забравя някой, че са доста и с различни поводи...  bouquet

БОДЛИВКА, много ви е свежа играчката. Страшно ми хареса, ще трябва и аз да потърся такава. За кенгуруто - и мъж ми това ми казва - поне пари да бях изкарала от толкоз реклама... Joy

За общонационална среща - би било чудесно, ако съумеем да се организираме.

Elg, как така падна тази врата?!?!?! newsm78 Добре, че с Елия всичко е наред. Hug

veselina_s_p, Калин е вече близо 3 месеца, а пръцкането и напъването продължават... хем е само на кърма и няма запек, но как се напъва  Shocked
Ей, това все едно аз съм го писала... Blush Тъкмо днес щях да питам това пънене кога ще мине... щото вече доста дълго продължи при нас този период... ами, ако не го израстем? Sad

Айде и ние драсваме навън, след като просна прането, че не ме сдържа в къщи. Sunglasses

# 206
Тони, не питай как падна. Те са 3 врати, плъзгащи се. Явно водача на едната нещо не е бил в ред. Сега таткото ще майстори нещо.
Вчера травматолого каза да съдим фирмата производител.
Важното е, че Елия е ок. Даже си гука сега.
Ходихме до Дървеница пеша и пеша обратно.
А имам да  newsm79 newsm28 wash hang и   food002
А довечера подаръка на таткото ще е   1dating luvbed

# 207
  • София
Знаете ли някакъв крем потив белези и може ли да се използва при кърмене? Става въпрос за белега от секциото.

# 208
Здравейте и от нас!Алекс днес не ме тормози чак толкова. Crazy До сега бяхме навън,спа си в количката без да опищим света,събуди се само да се  накърмим и пак заспа.Естествено 5 минути след като влязохме вече беше буден(и разреван Rolling Eyes),но му намерих за сега цаката-пускам му от този сайт с белите звуци,който вчера ви написах,вентилатора и след 3 минути е заспал и преместен в шезлонга без да се усети.
От памперсите сме на  Памперс Aktive baby тройка.Много съм доволна,не са пропуснали нито веднъж,а се е случвало и да съм нямала възможност да го преобуя по-дълго време.Пробвахме sleep and play,но след 1 час Алекс беше вече опикан до ушите.
Честит Рожден ден на всички празнуващи!Да сте живи и здрави и много да ви радват дечицата!   Gift
Честита месечинка на порасналите с един месец бебоци! newsm07

# 209
Здравейте,момичета!!!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!! newsm51 newsm51 newsm51
Ние днес ходихме на ортопед.Всичко му е наред на синчето ми,живи и здрави четвъртия месец пак там.После бяхме и при нашето педи и така...
Сега чакам бебо да се събуди и излизаме на вън,зад блока имаме чудесна детска площадка,много е приятно там Peace
За общонационалната срещаи аз съм твърдо ЗА
Леле явно снощи всички бебоци са били нервни и ревливи #Crazy.Цяла нощ ту аз,ту баща му го разнасяме като луди Mr. Green
ЕЛИ,ужасно е това което ви се е случило,верно е за съд работата Thinking
ТОНИ,вярно е че Чиполино трябва да ти плащат,но не само за рекламно лице,трябва да получиш процент от всички продажби на този модел кенгуро JoyИ ние ще си вземем такова,тази седмица hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт