МАРТенското бебе вече е голямо, и си гука мила мамо!

• 10 831
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • София
 Добро утро и от мен.

Хайде за добро утро, да ви поздравя с едно клипче  Laughing
Няма такъв смях
http://vbox7.com/play:784e701d
Ох, милото. Много е сладко

bdbaloni Incognito желая ти много щастие, любов и късмет

Ако не се лъжа и мъжлето на Elg празнува днес - да ти е жив и здрав, все така да се обичате и много да те слуша. Гушки  Hug и на малката Елия и повече да не и се случват подобни премеждия Praynig - много ми стана мъчно като прочетох какво е станало.

Аз преди два дни сложих музикалната въртележка на леглото и засега върши работа - Тео много и се радва и вече не плаче докато аз наливам вода да го мия, а стои и си гледа играчките. Вече са му интересни всички шарении и много се заглежда. Тези дни ще пообиколя някои магазини, че като се замислих никаква играчка не съм му купила на детенцето и трябва да се поправя. Имаме страшно много от Ники, но искам да му взема нещо хубаво, което да си е лично за него.
 Изчезвам да простирам, докато Тео не се е събудил, пък после кой ще го глади това пране незнам. Събрала съм огромен куп, а днес и тези като изсъхнат не ми се мисли - пак ще вися по нощите.
 Хубав ден на всички Wink

# 181
  • София
Вероники, каква ти е игрчката за леглото, че аз търся?

# 182
  • София
Привет!
Честит рожден ден, Инкогнито! Бъди здрава, обичана и много щастлива!

Бодливка, люлката е страхотна  Crazy , прииска ми се и аз да се люшкам  Laughing Нашата е съвсем обикновена, но пак върши работа. Е, вързала съм й едно въженце, защото иначе не мога да се отдалеча  Whistling Нещо не мога да я открия в нета  newsm78 , а фотоапарата ми прави номера - слагам му чисто нови батерии и той казва - "сменете батериите"  Thinking  Rolling Eyes
Не знаех, че Спок няма деца  Simple Smile
За ваксината - с баткото слагах тази по ЗК, плюс Акт Хиб, като Вероники.  Peace Сега обаче мисля да взимам Пентаксим. Най-малкото, защото полиото вече е с боцкане и ми се иска да избегна две боцкания за 1 ден  Crazy
БЦЖ-то бях забравила, че е добре да се зачерви или забере. С баткото така си изкарах акъла, но д-рът каза, че е знак, че прави имунитет. Сега Алекс няма нищо. Дано не се наложи реинунизация.
За коликите ни - и аз не знам има ли, няма ли. Но най-силно реве като му се спи и не може да заспи. Няма такъв рев просто  ooooh!
За срещата - би било хубаво, но и на мен ми се струва много трудно за организация  Rolling Eyes
Ох, ревна  Crazy

# 183
  • София

Вероники, каква ти е игрчката за леглото, че аз търся?
glafira, на Бертони е, но е купувана преди 4 години за баткото. Пластмасова е (аз много държах на това, че е по-лесно за почистване от плюша, а и не задържа толкоз прах) и е с превозни средства - кола, влакче, платноходка и хеликоптер.

За ваксината - с баткото слагах тази по ЗК, плюс Акт Хиб, като Вероники.  Peace Сега обаче мисля да взимам Пентаксим. Най-малкото, защото полиото вече е с боцкане и ми се иска да избегна две боцкания за 1 ден  Crazy
И аз по същата причина сега ще слагам Пентаксим. А с Ники слагах не ДТК-то по ЗК, а купих ТетраАктХиб (то е комбинация на ДТК с АктХиб), пак за да избегна две убождания в един ден.

# 184
За коликите ни - и аз не знам има ли, няма ли. Но най-силно реве като му се спи и не може да заспи. Няма такъв рев просто  ooooh!
И при нас е така.
Честит рожден ден на Инкогнито   bouquet Много здраве,любов и късмет  Simple Smile
Ели, голямо премеждие сте имали. Важното е , че бебка е добре .
Отивам да гладя и да се оправяме да излизаме.

# 185
Добро утро Hug
Инкогнито честит рожден ден! да си жива и здрава и мноооого щастлива!!!  
  bouquet  bouquet  bouquet
Явно вчера и нощес всички сме били в серия - и Борката беше много неспокоен - рев от нищото, нищо не помага ooooh! И да яде не може като хората - почва, дърпа се, реве, гоним се с цицата, абе мъка ви казвам  Whistling Ей сега задряма връз мен, ама ще ходя да го оставя в леглото  Mr. Green и аз съм човек, и аз имам нужда от сън.
Шуши, ще се радвам да се засечем из парка, и ние потегляме към обяд  Peace

# 186
  • София
Да не би пълнолунието да им влияе? Защото на мене определено ми влияее много зле, такива глупости сънувам, че Фройд ще има работа до живот

# 187
  • София
Вероники, на нас педито ни смесваше Атк хиб с ДТК-то, казваше че става така  Crazy
А за това бебче и на мен ми стана жал. Сладко е, но как са имали сърце родителите му 2мин да го оставят да се лашка така  Rolling Eyes Crazy
Русалката е  ooooh! Crazy
Елг, направо настръхнах, добре че всичко е наред.
Да не би пълнолунието да им влияе? Защото на мене определено ми влияее много зле, такива глупости сънувам, че Фройд ще има работа до живот
на баткото му действаше  ooooh!, сега слава богу още не забелязвам при Алекс да е така

# 188
 ooooh! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig ooooh!момичета дайте един успокояващ тон за плачещи бебоци, че полудявам

# 189
Цвети, ние сме в Русе още  Laughing Към вторник се прибираме.

# 190
Здравейте мили мами много отдавна не съм писала, ама покрай грижите за малкия Борис няма време, предпочитам да легна и да поспя когато и той спи, че ние сме от ранобуддните и просто чудо.Гледам и ваксината пентаксим коментирате ние ще слагаме нея, чувала съм, доста лоши отзиви за старата българска ваксина, бебетата я понасят доста трудно а и се бие в гръбчето и е доста болезнено,  така че ще си купим тази и другата седмица ще му я сложим, толкова ми е жал като му забият иглата в крачето и заплаче силно, нестига ами трябва да му държа крачето здраво изпънато, а той се опитва да го сгъне, навярно всички сте така , ама да споделя де. Иначе сме си кротки плаче когато е гладен, доста лаком е два пъти през ноща се храним и така. Имахме и ние малко колики 3, 4 дни го усетих че плаче от тях но не повече, даваме чайче на ХИП  и му харесва, каквото и да му с ложа в шишето си го изпива, ние сме само на кърма, доволна съм че суче и си пие и от шише, няма проблем. Дали можете да ме посъветвате в какво да съхраня изцедена кърма навън когато излизаме на разходка за по-дълго, купих от термо чантите ама нищо не става от тях, задържат подходящата темп. ме повече от половин час и сега се чудя какво да правя, питам защото все още не съм го пробвала да суче навън и т.н.

# 191
ЧРД на Ингогнито!   bouquet
Сисилота, слагай бебко в количката и по парковете Simple Smile
Има някакви хомеопатични за неспокойни бебета, но питай си педи, последният път мярнах в чакалнята някакъв плакат, но не съм запомнила името, днес ще проверя и ще кажа!

# 192
  • София
Здравейте и от нас. Калин е голяма киселица тези дни, ко му стана, и нощем втора нощ се буди през час  newsm78 Отделно сякаш усеща кога съм си намазала ръцете и почва да реве баш тогава, хем съм си купила и еднократни ръкавици и ходя като извънземно у дома и из града, и пак усеща, дяволът...

Elg, срещата е ДРУГИЯ петък  Whistling

kikoimery, аз си пазарувам с количката от началото, не съм имала проблеми.В Джъмбо обаче бях с кенгуру, не знам пускат ли с количка. За памперсите сме на Памперс 3-ка, преди това бяхме на 2-ка (жълти), доволна съм.

dessiss, за Пентаксима не е само, че е включен допълнително менингит. Това, което ми се наби в главата, е "300 алергена по-малко" и ми беше достатъчно. Виж в лекциите има много подробно. И най-баламската разлика, че е само 1 инжекция, а не 2.

veselina_s_p, Калин е вече близо 3 месеца, а пръцкането и напъването продължават... хем е само на кърма и няма запек, но как се напъва  Shocked

А иначе за коликите ми бяха казали да давам зехтин.

newsm78  #Crazy  newsm78

Incognito, честит рожден ден

napa, абе какво ще се мъчиш да цедиш кърма, много по-лесно е кърменето навън. Виж в Кърмаческия има няколко хубави теми по въпроса!

За общонационална среща съм ЗА по принцип, но да знаете, че е много труд и нерви, аз лично не се наемам за организация.
Бях на такава от Дюканските срещи, на Ягодите, беше страхотно, но организаторката беше свалила поне още 3 кила от нерви  Mr. Green

ЧЕТВЪРТА СОФИЙСКА СРЕЩА: Борисовата градина (до езерото Ариана), 15.05.2009 г.  П Е Т Ъ К. Ако прогнозата по новините на бТВ в 19 ч. е за дъжд, срещата ще е от 11 ч., ако няма дъжд - за 14 ч.
Записваме: зелено човече, Тони_ст, ?глафира, поли+, TaniaR, окич, вероники, добро настроение

# 193
Здравейте сладурани,въй много пишете бе човек не може да ви изчете.Честит рожден ден на Инкогнито!!!Ей много ги обичам телците,много са ми добрички и мили!!!Гледам че добре сте си изкарали през празниците,ние пък само нерви трошихме,и то по малката,първо и излязоха някакви червени петънца по вратлето и по главичката и аз като се шашнах само дето не пропуших от нерви,те се оказаха,че са резултат от копчетата на един гащеризон  (ей как може бе мойто да е същата алергия като мен,как можа да се метне по това на мен  #Cussing out)както и да е отмина обрива гащеризона се зазими за години,а  това му беше  първото обличане.После пък малката се уреди със запек та сменихме АМ,но новото докато го приеме ей зор, вече си го хапва ама още ходи само по веднъж на ден. И за капак на всичките тия тревоги моя мил ме ядоса, абе цирка беше пълен!!!ААА щях да забравя добре дошли на новите мами!!! Тук при нас е много весело!!!Щях да ви разказвам една история относно гладенето на бебешките дрехи, като подготвях дрешките за малката (още не беше родена) и майка ми беше много ентусиазирана да глади дрехите и понеже аз хич не долюбвам гладенето и предостъпих тази грижа, един ден глади тя гордата бъдеща  баба и аз я питам до кога е добре да се гладят дрехите на бебето, и тя ми вика ,че поне до годинката трябва и аз милата вече ми прилошава,но продължавам да питам тя моята мила майка докога ми е гладила дрехите като съм била бебе и тя без да се усети ми вика че до 15ден и после имало слънце и спряла да глади, по зачудих се какво е туй слънце октомври месец,та сега всеки път като ми се обади и ме пита дали гладя дрехите на малката и викам а то има слънце бе, поне моята лъжа е по-достоверна.Та така ,гладих малката до 40 ден и спрях,нямам нерви за повече.Целувки от нас и приятни разходки!!!   

# 194
Здравейте,
Елия е много добре- все едно нищо не и се е случило. Даже не и е червеничко на главата. Напапкахме се и сега ще я спретна да идем до Дървеница на церква, ъкмо и метрото ще пробваме.

Вероники- много мио ми стана, че знаеш че мъжлето ми има РД. Hug Благодаря.

Ето по този повод да почерпя

Зеленкото- много съм зле, пиши и нас тогава.

Хайде усмивки и до после  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт