Добре дошли и от мен на новите мами!

Ама какво да се изкажа по обсъжданите теми,като вече други са на дневен ред..

За киселото мляко да кажа(сега ми е болна тема-нали ми е забранено всичко млечно

Много ми е трудно да я спазвам диетата,направо ми се реве понякога.. Нали съм си доброто прасенце-всичко ми е вкусно и си ям а сега.. Понякога си чупвам парченце шоколад от на каката.

Бира си пийвам в седмицата по две чаши и ми е супер и на главата и на кърмата.А това безалкохолната бира въобще не я уважавам-има ми вкус на онази течност,дето я даваме за изследване..

Ади си е все същата кротушана,надига вой само ако е гладна,та гледам още като замъца да бутам цицата,че ако не и се даде на секундата става страшно.
Все още си хапва два пъти през ноща.Другата седмица сме на консултация,много съм любопитна колко е качила за месеца,но и ме е обзело едно такова спокойствие,чак се чудя на себе си.. Мисля си,че щом е спокойна,яде и спи през повечето време(даже понякога по 4-5 часа след обяд)значи всичко е наред,ще видим..

Само се чудя защо напоследък яде няма и 10 мин.и заспива на гърдата.Че е едричка ок,ама едва ли толкова е заякнала,че да се нахранва за 5 мин.Слагам я в креватчето и започва да мрънка веднага,взимам я-засуква 5 мин.и заспива.Или ме ползва за биба,или просто вече се глезоти..

Пентаксима ще го слагаме другия месец,по преценка на гастроентероложката и така ще си вървим месец назад,но не е болка за умиране.
Гледам люлките коментирате,аз съм изключително доволна от нашата. Една от най-успешните ми покупки за Ади!Още щом я оставя в нея и се кротва,а като я пусна заедно със звук и няма и 3 мин.и е заспала!Мога да си свърша дом.работа без да се ослушвам постоянно.От звуците на люлката най са и любими океанските вълни и дъжда.

Baby mony ние пък нещо не ги заглеждаме рибките на люлката,сигурно защото веднага заспива.

Зимафлуор няма да дам никога на децата си,всеки си преценява де,сега има информация за всичко..
Цветке,и аз искам да знам от къде са тези ангелски крилца!Голям сладур е Борката,а и доста порастнал ми се вижда,пу-пу!
И аз чакам тези дни да пристигне кенгурото като на Тони

Еlg,бил е малкия дявол!

dyMa защо искаш сега да слагаш Превенара,нея може и на 1,2,3 г.да я спожите(по-лесно ще я понесе организма тогава) а може и въобще да не се налага да я слагате,ако Тео не боледува често.Помисли пак,аз съм длъжна да те разубедя.

beba,къде се изгуби толкова време? Пиши ако искаш може да бутаме заедно из квартала.

За общонационална среща съм супер навита,ама като знам как не можахме да се разберем кой кога и как ще пуска новите теми от общия акаунт,се чудя как ще се организираме толкова женоря с деца малки и големи,ама не искам да съм лош пророк..!

А Спок изобщо не съм го чела,как да му вярвам-написал е купища книги за деца,а никога не е имал свои!

Аууу,е нЕма такъв пост просто..!