МАРТенското бебе вече е голямо, и си гука мила мамо!

• 10 842
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте мамчета,

Елия сутрин се буди с рев (а не е гладна). Има ли и други бебета така?
Иначе сме спали цяла нощ- хапна в 22ч и до 4ч нищо, после леко се размрънка, че не и харесва възглавницата и до 6ч не е гъкнала. В 6ч и нещо се разбуди и то по-скоро заради напишкания памперс. Папхме и до сега е тишина.

На нас чайчето на Хип също ни действа добре- Елия пие по 120-140мл между храненията. Май найстина си е до организъм.
Слънце- вчера с мъжлето разглеждахме снимки на Симонка, пу пу, как сладко се усмихва. Искам да те помоля когато си по-свободна, да пратиш линк с тези рамчици и да обясниш как се работи с тях (може и на скайпа да не спамим).   bouquet

Днес ме чака чистене в кухнята.
Целувки и усмихнат ден  bouquet

# 46
  • София
Еля, споко, всяка сутрин в 5 се буди с рев. Всъщност дори не се буди, а просто започва да реве, ама с глас. Тъй като нямам сили да я приспивам в леглото й, я прибирам при нас на спалнята. Моментално заспива.

# 47
Здравейте мили мами!Може ли и аз да се присъединя към голямата компания на мартенските бебоци? Heart Eyes Аз също съм мартенска мама,която изкара бременността си с вас,четях ви постоянно,но тъй като моите 9 месеца бяха доста трудни,да си кажа честно бях постоянно изплашена и не смеех да се присъединя към вас Embarassed Извинявам се ако е нахално!А моят бебочко Алекс днес става на 2 месеца и бих искала първо вас да почерпя!(но нещо не се получава Embarassed)

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 11:35 от АлЕкС-мама

# 48
  • София
Добре дошла, Алекс...Само ще се радваме, че се присъединяващ към нашата групичка.

# 49
Добро утро Simple Smile
Аз да ви кажа, че Мисит Т, която писа при нас в съвсем началото и изгуби бебето си, е родила момиченце-Христина!  bouquet Да й е жива и здрава и много да радва щастливите родители!! Hug

# 50
 welcome на Алекс-мама и честита ви месечинка!

Мисит Т, да и е жива и здрава! Помня, че беше ни се похвалила.

# 51
  • София
Белла, това са страхотни новини

# 52
Добро утро, момичета.
Привет и на теб Алекс , честита месечинка и аз така , само си четях без да пиша. Искам да питам  Embarassed, към кой да се обърна за да ни има и нас на главната страница, ще Ви бъда благодарна ако ни включите.

и друго да Ви питам, по колко грама ядат бебоците ви?

# 53
Привет   bouquet
Добре дошла на новата мама  Hug
Белла, похвалности за темата  Peace и супер новини! Мисис Т Честито бебче !!!
Ели, споко, Борката се буди вече доста честичко в 5ч сутринта с рееееев и то само за да си гледа въртележката над повивалника (тази дето сами сме я майсторили, купешката много-много не й се радва. Интересна му е 5-10 минути, а под тази на повивалника може да изкара и час  Mr. Green)
Ето малко снимчици та да видите какво ангелче си имам: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=351500&pid=12076843
само да беше ангелче де  newsm48

# 54
  • София
Привет!
Добре дошла на Алекс-мамаHug
Честита рожба на Мисис Т!   bouquet
Цветка, това гащеризонче с пришити крилца ли е?  Simple Smile
За чая на Хип - давам от известно време успокояващия, има ефект мисля, но не кой знае какъв. Или просто коликите понамаляват  newsm78 Но си има пак рев де, няма нещо, което да действа с магическа пръчка  Rolling Eyes

# 55
Добро утро и от нас... Днес май излизането ще е на прибежки заради мръчкавого време... Sad

Добре дошли на новите мами!   bouquet За да ви има на първа страница пишете на лични на Белла - тя прави тези красоти по темите. За рамките - сложете снимки в албумчето ни и Oki4 ще ги оформи. Peace

Честито бебче и на Мисис Т - много щастие да им дари. Hug

Цвети, ама Борката голям симпатяга с тези ококорени очички. Laughing

Момичета какво ще готвим днес? Дайте идеи, че пак зациклих.... Close

# 56
Elwing да, гащеризончето е с крилца(подарък ни от мойта леля)   Peace голям смях ни е, като го облечем с него, при положение, че е малко дяволче по характер  Twisted Evil
Tony_st много се надявам кенгуруто ви да е удобно, щото от толкова много хвалби, го поръчахме и ние  smile3508 то, с количка се не издържа вече с това диване - кротък е до едно време и после се почва един рев и се разнасяме като малоумни на ръце из парка. Така, че нямам търпение да ни го донесът и да го пробваме, че 6 килца на ръце постоянно не си е работа.

# 57
Tony_st много се надявам кенгуруто ви да е удобно, щото от толкова много хвалби, го поръчахме и ние  smile3508 то, с количка се не издържа вече с това диване - кротък е до едно време и после се почва един рев и се разнасяме като малоумни на ръце из парка. Така, че нямам търпение да ни го донесът и да го пробваме, че 6 килца на ръце постоянно не си е работа.

Ми и ние количката не я долюбваме много, много... та вече освен с количка излизаме винаги и с кенгуру. А да ти кажа на нас ни е супер удобно - вчера се разхождахме почти 2 часа с него и тя спа през цялото време - влизахме в магазини, седяхме на кафенце и какво ли не... а и Рая вече е около, че и над 6 кг. Дано и на вас ви върши такава хубава работа. Peace

# 58
# 59
Здравейте!
Дали има място във вашата прекрасна групичка за още един член - а именно Мартин. Марти трябваше да бъде мартенско бебче, но се роди на 29.12.2008 г. -1200 гр. и 38 см. Дълго време беше в кувьоз, ту до Билянка на tanitaR, ту до София Летиция на Любима, a за кратко делиха стая и с Росен и Даниел на miramar.
Тъй като моята бременност я отписваха всеки божи ден до последно и след това имахме критични моменти в неонатологията, до скоро препускахме по контролни прегледи и всякакви специалисти и бях доста притеснена, хвърлях ви по едно око, но не се решавах да се присъедия.
Сега обаче вече всичко ни е наред и ей ни на!
Ще се радвам да ни приемете!

Общи условия

Активация на акаунт