Автоимунен тиреоидит на Хашимото (7)

• 92 779
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ти erota  Hug

Клеми, erota ти е отговорила, ако не е ясно, прочети пак вторият ми пост  Peace

Повече няма да ви досаждам, за мен е важно, да сте наясно , че от ендокринолог до ендокринолог има разлика. Аз се радвам, че моят ендо е в крак с новите научни изследвания  Peace

# 151
Ох, какви стеееее ooooh! Спрете се вече. Остава и да се изпокараме сега. И за какво, като всъщност всички говорите едно и също. Хайде, мир

В първата тема за Хашимото има постната поредната статия за нашето си заболяване. Аз се поучудих, защо я е копирало момичето, а то сайта си сложил явно забрана за копиране, даване на линк newsm78 Странно newsm78 Гадове Crossing Arms
Като че ли не можем пак да ги заобиколим... Mr. Green
Та, ако се интересувате - или в първата наша тема, или в Гугъл по заглавието: ДВЕСТА МИЛИОНА ЧОВЕКА НА НАШАТА ПЛАНЕТА СТРАДАТ ОТ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА.  В блиц.бг е Wink

# 152
  • София
Нервни сме, раздразнителни и чувствителни.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Освен с ПМС можем да се оправдаваме и с Хашимото, за сметка на това.  Joy
Хайде, пийте по едно кафе!!!

# 153

Мерси за кафенцето, бонбоните са от мен  eat

# 154
  • София
И после, защо сме качвали килограми.  Joy
Благодаря, ще се почерпя.  Hug

# 155
Ааааа, не така, има една блага диета, дето всеки четвърти ден се лапа шоколад. Аз моите бонбончета за тогава ще си ги запазя. Да не ми барате двойния лешник, 'начи Joy

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 18:58 от птица

# 156
 Crazy момичета само забранени неща черпите, да не говорим сега има и бременнни  Wink
Опасни сте ей  Hug Mr. Green Heart Eyes

# 157
И аз ви чета и ви се радвам..... newsm51

# 158
Аз отдавна пък не съм наминавала да ви видя, ама ми домъчня за птица, та рекох да се отчета тук. После не се знае кога пак ще имам време да се отчета. Mr. Green

# 159
  • София
ДА, време е за кафето.....за бонбоните ....ще се въздържа Simple Smile
Как сте в топлото време,аз не съм добре.Беше ми перфектно,без никакви болежки и от няколкоа дни ме пари и ми е нервно.  Mr. Green
Но,сега с кеф ще си изпия кафето...с вас!! Simple Smile

# 160
Аз пък минавам да се почерпя с бАнбони Mr. Green

# 161
  • ВАРНА
Как сте в топлото време,аз не съм добре.Беше ми перфектно,без никакви болежки и от няколкоа дни ме пари и ми е нервно.  Mr. Green

и аз в топлото време не се чувствам добре Confused . не искам да си представям лятото как ще я карам. добре, че тогава съм във ваканция и няма да мърдам много много навън.

# 162
Аз отдавна пък не съм наминавала да ви видя, ама ми домъчня за птица, та рекох да се отчета тук. После не се знае кога пак ще имам време да се отчета. Mr. Green

Мерси, мерси Blush newsm56, ама сега ще те изядат другите, че само за мен питаш Mr. Green И без това нещо сме напушени, откак настъпи жегата. Интересно какво ще правим като стане 40С+. Тогава ще закривам темата, още от сега предупреждавам, да си знаете. Да няма после "ама що така" и хър-мър Grinning

# 163
  • София
ААА, не моЙ така.  Naughty
За мен лятото е рай, жегата ме мори, ама не колкото кучия студ. Особено пък на плажа, с мохито в ръка...така мога цял живот да се спогаждам с Хаши-то.  Mr. Green

# 164
На мен ми е много добре,откакто се затопли,най-накрая и аз да се стопля,че тази зима как не умрях от студ не знам.

Общи условия

Активация на акаунт