Автоимунен тиреоидит на Хашимото (7)

• 93 072
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Намаляване на либидото е вследствие на Хашимото за съжаление.

# 211
Я и аз за зелето Grinning
Първо, моята лекарка винаги гледаше лошо, като заприказвам за вредни храни. Единствено йод казваше да избягвам, и то в лекарства. В същото време обаче ми разреши да пия витамини Алфабетик, макал да има йод в тях, защото бил малко.

Та мисля, че онзи списък за вредните храни, е само препоръчителен. Не трябва да се прекалява с тях. Сготвени наистина са по-приемливи (не питайте защо и откъде знам, чувала съм го).

Диетата със зелева супа обаче със сигурност попада в графата - НЕ. Със седмици само зеле, твърде малко калории като цяло. Не е за нас. За ден-два за прочистване - става, но повече недейте.

Зеле с пиле, ммммммм Joy
Аз много обичам и борш. Пак същата зелева супа, но с месце и картоф, мммм Rolling Eyes
Личи ли ми, че за пореден път съм се стегнала да ограничавам плюскането и да отслабвам.

Ми тоооо, щом като Сиофора и др. метформини станаха с рецепта, май само Калорекса и хран. добавки ни остават Rolling Eyes Щом Ерота казва, че е имало полза  newsm78 Замислям се. Ама скъпо, бе. 20 лв за 30 капсули, т.е. за 15 дни newsm78 Ако има полза наистина, добре, да дадеп по 40 лв на месец, ама ако няма newsm78
Уф, оскубах се от почесване по главата Mr. Green

# 212
Сега се замислих по един въпрос, не знам дали е дискутиран преди. Известно, че Хашимото се отключва в следствие на стрес, вирусни заболявания, радиация, замърсяване на околна среда, химия и т.н. Защо тогава от това заболяване страдат предимно жени? 90% женско заболяване, това означава ли, че на мъжете не им влияе радиация и там подобни? newsm78 Има нещо друго

# 213
Момичета здравейте отдавна не съм влизала тук , вече се чувствам по добре защото спрях и капките  Лимфомиозот и карм само на новите витамина ои Орифлейм и се чувствам страхотно

# 214
Пак сте се изявили ей  Mr. Green
Моето либидо не спада от Хашимотото, даже напротив  Embarassed
Зеле с пиле днес ще готвя заради птица  Mr. Green Heart Eyes
Аз се чуствам супер добре милички, макар и бременна и с една дузина хапчета!
птица ами личния лекар не може ли да ти даде рецепта за тези Сиофор и Метформин, нещо не ми е ясно новата реформа!
Хубав ден   bouquet Hug

# 215
  • София
Благодаря ви момичета за куража, който ми вдъхвате.  Hug
Честно така съм се сдухала сред вчерашните резултати, че очите ми постоянно се пълнят със сълзи идва ми да ревна с глас  Cry.
Иначе се чувствам добре, спокойна съм, не се нервирам лесно, пълна душевна хармония, мислех си че и резултатите ще са така, но уви. С тези резултатите изобщо не знам дали ще мога да забременея и бебчето вместо да е близка цел излиза, че ще един далечен мираж  Cry.
Тироксина си го пия, няма да го спирам, но селена и витамините не знам дали си заслужават. Аз вече две бременности не мага да задържа с по ниските стойности, та какво остава с тези сега...
 smile3518

# 216
Айси, Hug
Радвам се, че се чувстваш добре!
Хапни си зелце и за себе си, и за бебо, и за мен Simple Smile Значи, като за трима Joy Пък после ще те водя в Диетите да отслабваме заедно Mr. Green

Сигурно може да даде и личният, ама първо трябва да се стигне до него. Пък и не се знае дали човекът ще приеме моите самодиагнози Twisted Evil

# 217
.◦♥Toche♥◦., недей да бъдеш тъжна, защото хашимотото допълнително те предразполага към депресивни състояния. И аз съм така веднъж като ми се напълнят очите със сълзи... Weary , но това никак не ми помага да съм честна...

Антителата поне при мен си правят каквото искат. Така че горе главата, следвашите изследвания може да са много по-добри  newsm10

# 218
  • ВАРНА
Oxi11, към теб и останалите,

Всичко е до организъм и до стойности на тсх, антитела и т.н. хормони. При мен стойностите на антителата не са особено завишени, тсх се държи около 1-1,5 ( да чукам на дърво!!!). От 3 месеца спортувам и се храня като не ям пържено, тестено, сладко и не пия газирани напитки. Естествено от време на време ина и прегрешения, но гледам да не са в особено големи размери. Като човек, борил се около 4 години с едни 6-7 кила в повече, мога да ви кажа, че само с диета не успях. И затова реших да спортувам. Смятам и един фетбътнър да взема, за да помогна да стопя туй, ще не се топи при все всичко. Резултатът вече е -6 кила. Боря още само 2 и съм по всички норми! Скромният ми съвет е - сами открийте това, което е най-добре за вас.

# 219
Птица,наистина имаше ефект калорекса тогава,ама бях и с доста по-малко кг от  сега  Blush Да не ме биеш после  hahaha
icyangel,хубаво е,че се чувстваш добре  Simple Smile Сега ти погледнах термина,върнах се 2 години назад и ми стана много мило-аз родих на 27.10.
А за секса-откакто си пия л-тироксинчето всичко е наред,желание има,дори и в повече  Wink
Не знаех,че като е сурово зелето е по-вредно,благодарим за информацията.Аз го обичам само сготвено,Aйси хапни и заради мен една порция  Laughing

# 220
  • София
MammaMmia, ще се опитам да се оправя някак психически от този шок. Но така ме е яд...Пробвах да се свържа и с Конова и с Тодорова но за сега нямам успех.  Confused Явно съдбата е срещу мен  Sad

# 221
Пробвах да се свържа и с Конова и с Тодорова но за сега нямам успех.  Confused Явно съдбата е срещу мен  Sad
Тъкмо щях да те питам при кой д-р ходиш.
За мен това са двете най-добри лекарки при проблеми със забременяването и износването на бременността при жени с имунологични,генетични и хормонални проблеми.
Не се отказвай,в Плевен не се чака толкова време за д-р Тодорова както в София.
Аз си записах час една седмица по-рано за нея и докато чаках момичетата преди мен се въртяха при тях двете-като свърши прегледа при Тодорова,отиваха при Конова.

# 222
  • София
До Плевен не ми се ходи пак. Уж последния път като бях там фебрурари се разбрах с Конова да и пиша на пощата или да и се обаждам по телефона, ако имам проблем. За съжаление не ми отговори на двата имейла, а и днес ми затвори телефона  newsm78

# 223
  • София
Чух се с доц. Конова обясних и за какво става въпрос и за сега ми забрани опитните за бебе, защото много са скочили антителата. Трябва да направя и консултация с Тодорова за да ми включи преднизолон  Sad

# 224
Това е, минах Рубикон Mr. Green Купих си Калорекс Simple Smile Ерота да му мисли, ако се гътна или не ми стопи корема. Хареса ми това, че се пие по 2 на ден, т.е. сутрин няма да се чудя как да комбинирам с тироксина. От друга страна попрочетох в нета и оплаквания от него, та ще видим. Ама като се замисли човек  за какви глупости съм си давала парите и съм пробвала, то това ли ще ме уплаши Naughty Пък току виж помогне Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт