Автоимунен тиреоидит на Хашимото (7)

• 93 074
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
newsm44  Сега всички като станем едни фиданкиии....... - кой със зеле, кой с Калорекс, кой със Сиофор....  newsm03

# 226
.◦♥Toche♥◦.,за какво е този преднизолон,за антителата ли?
Птица,взимай ги редовно,после да не ме обвиняваш.
Измери си талията,че да открием после разликата   Laughing

# 227
  • София
Момичета, нали знаете, че добавките които пречат за усвояването на мазнините в тялото могат да допренесат за косопад /поне съм го чела, не знам дали е 100% вярно/. За Калорекса не знам дали е от тези, аз пих преди 2 години, но само 1 опаковка, та нямам мнение. За мен истината е разумно хранене+спорт. Wink

# 228
  • ВАРНА
Klemy, сега ме накара да се разровя и да попрочета за фетбърнарите. Моята инструкторка е също хашимотка и точно тя ме насочи към един определен фетбърнър. Ще се включа пак по въпроса.

# 229
  • София
Не,не,не! Фербърнарите помагат за изгарянето на мазнините, не на усвояването на новоприети. Т.е. тези, които блокират в организма усвояването на новопостъпила мазнина уж допринасят за косопада, а не фетбърнарите. Но не си слагам подписа под това де, просто съм го чела, като рових за косопада.

# 230
Клемиии, Joy, как можа ooooh!

Сега попаднах на коментар - една познавала шефката на фирмата производител на Калорекс - била над 100 кила Shocked
Мале, мале, мале, к'во направих ooooh!
Еротоууууу   

# 231
  • София
 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Ей, този форум голям майтап.
Споко де, от една опаковка не вярвам да стране нещо, изпий си го /на принципа - пениш се не пениш, ке те ям, пАри съм давАл за тебе/.  Grinning

# 232
newsm43 newsm43 newsm43
Птица gydi
Виж сега,нали знаеш,има една приказка-обущаря все бос ходи,така че не се учудвам,че мис Калорекс е 100 кила  hahaha
Ама ако мислиш да минеш с 1 опаковка няма да се разберем,поне 1 месец го пий.

# 233
Mlyna, незнам защо ми спрях лечението. TSH се движи от 2 до 2.56, зависи дали изследването е правено  лятото или есента. Т4 от 1, 1,5 - до 2. ТАТ  -  5, Мат - 10. Лекувам се само с положителни мисли/ не винаги успявам/ и йога. Скоро обаче леля ми е започнала лечение с нещо от рода на акупунктурата. А тя милата беше доста закъсала и сега състоянието и се подобрява. Ще пробвам и аз, само дето се чудя как ще ги издържа тези забити иглички в пръстите, който се нагряват.
П.П последният път нямах възможност да си направя ехограф на жлезата и се надявам всичко да е ок. Пък като не е.....няма да се тръшна да рева я. Незнам защо, но почи не плача, а това не било много добре.

# 234
ухаа много сте изписали бре за ден и половина.....

хора пак не мога да спя, безсънието ми се върна, тоест малко по-различно е - заспивам и се събуждам в 3 00 часа през нощта и така до 6 ч. само дремя пия си хормона и заспивам без да искам и като звънне телефона в 6 30 ми идва да се застрелям, обаче знаете ли кое е най-странното пия си кафето и  съм бодра цял ден, доспива ми се към 12 часа на обяд, пия още едно кафе и съм чук хм Thinking
относно сексуалното желание и моето никакво го няма от около 1 година някъде, имам чувството, че съм фригидна вече, трябва ми виагра  Joy

момичета, внимавайте с тези хапове за отслабване,не са безобидни. Аз пия п един чай Сание почти всяка вечер, че сутрин рано не мга да ходя по голяма нужда от много години съм така, не е от Хашимото при мен, преди цигарката вършеше чудеса, сега обаче , като не пуша се закучиха нещата, а с чайчето съм си екстра - по 2 пъти на ден ходя..... smile3550 хахахаахахахах  Joy

онзи ден след тренировката бях свалила 1.5 кг., пот трябва, това е..... newsm39

bouquet

# 235
newsm44  Сега всички като станем едни фиданкиии....... - кой със зеле, кой с Калорекс, кой със Сиофор....  newsm03
Все още не съм (аз съм тази със зелето  chef), какво да направя Суета искам па съм стройна и красива, кой от нас не искам, като съм с Хашимото какво да си сложа кръст newsm53

# 236
Аз пък никога не съм имала проблеми със съня,спя като заклана по цяла нощ  Rolling Eyes
Лягам си към 0.00-1.00 и ставам към 9.00-9.30 като се събуди детето.
Оф,тази зелева супа ми се струва голямо мъчение.Аз 1 ден само изкарах на нея преди време.
Но в диетичния форум има такаво разнообразие на диети,че да се чуди човек коя да избере.
Само се ослушвам.Мина ми мерака за плодове и чай,щях да припадна 2 дни от глад  Whistling

# 237
Сега прочетох за Сиофора, в листовка пише, че това е лекарство за болни от диабет, какво общо има с нас Хашимотки?  newsm78

# 238
Ако ви е интересно да ви кажа за зелевата супа - и аз съм правила тази диета, два пъти през известен период от време преди Хашимототототото ми /пък може и да съм си го имала, де да знам/. Първия път имаше страхотен ефект, естествено с много движение - ходене пеша, нищо повече /например от Подуене до Плиска, през Редута - как ви се струва?/. Направо не можех да повярвам как съм се вталила! И ми беше едно убавооооооо! Обачееееее..... след време почти си върнах "добрата стара форма" Weary  . А втория път нямаше толкова голям ефект вече. Иначе си е гадна супичката......
А относно Сиофора - на мен лично ендокриноложката ми го изписа /и то два пъти ,защото първия не го бях пила/, без да се изследвам за диабет и то. newsm78   Каза, че има много добро действие за наднормено тегло, нередовен цикъл, окосмяване и т.н. Аз споделих с нея опасенията си да не стана диабетичка, а тя каза "напротив, даже обратното".  Вече 6 дена съм на 1/2таблетка, от понеделник почвам по цяла, още не съм усетила нито страничните действия от листовката, нито пък съм отслабнала, но като че наистина апетита ми е понамалял....... Ми..... това е! Успех на всички отслабващи ХашиСмотки!   newsm10

# 239
Започнах диета със зелева супа защото разбрах, че тя забързва обмяната на веществата, което в нашия случай е много подходящо. За сега днес 4-ия ми ден ми е добре. А защо ви предписват лекарства за диабетици ми е много интересно newsm78. Само заради отслабване, странно newsm12

Общи условия

Активация на акаунт