Автоимунен тиреоидит на Хашимото (7)

• 93 075
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Сиофора също задейства метаболизма, а нали вече писах и какви други въздействия има...
А за зелевата супа знам, че топи мазнините, защото е с почти нулеви калории и се използва е болници на запад за бързо смъкване на килограми от хора, на който им предстои операция.

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 19:59 от Sisaven

# 241
Здравейте, всички!
Темата, коята сте подхванали е много важна и интересна. Член на семейството ми също страда от Струма на Хашимото. Препоръчаха ни СБАЛЕНГ "Иван Пенчев" като клиниката с най - добрите специалисти. Разбрахме, обаче, че болницата е преместена. Не сме от София и ни е трудно да открием повече информация. Можете ли да ни намерите някакви нови телефони за връзка с клиниката? Предварително благодаря! 

# 242
Сиофора също задейства метаболизма, а нали вече писах и какви други въздействия има...
А за зелевата супа знам, че топи мазнините, защото е с почти нулеви калории и се използва е болници на запад за бързо смъкване на килограми от хора, на който им предстои операция.
Зелева супа да ти задейства метаболизма е едно, но да пиеш лекарства за диабет за метаболизма без да си болен от тази болест, мисля не че е странно, но дори е опасно newsm78. Не съм специалист, просто разсъждавам по въпроса Simple Smile

# 243
Ами какво да ти кажа, Охi11, както личи по обясненията ми, аз също не съм специалист, просто съм се доверила на лекарката си и ще видим до къде ще го докарам. Ако те интересува за Сиофора има доста места, където можеш да прочетеш научни обяснения, а не като моите - къде разбрала, къде не.... newsm12

# 244
Oxi11,на мен ми е изписан сиофор заради висока кр.захар и инсулин.
Д-р Тодорова ми обясни,че много често вървят ръка за ръка с Хашимото високия инсулин и поликистозата.Общо взето объркана е цялата обмяна на веществата и всички хормони.Другата екстра е висок холестерол.Не е задължително при всички Хашимотки да ги има тези отклонения,но се срещат често така накуп.Аз съм такава ХашиСмотка  bowuuИмам отклонения и в кортизола/хормон на надбъбречните жлези/ и пролактина.
И се чудиш кое да оправяш по-напред.
Така че никой не го изписва само за отслабване.
Високият инсулин/хиперинсулинемия/  крие риск от развитие на диабет ако не се вземат мерки/диета и метформинов препарат/.

# 245
  • Козлодуй
Благодаря ви момичета за куража, който ми вдъхвате.  Hug
Честно така съм се сдухала сред вчерашните резултати, че очите ми постоянно се пълнят със сълзи идва ми да ревна с глас  Cry.
Иначе се чувствам добре, спокойна съм, не се нервирам лесно, пълна душевна хармония, мислех си че и резултатите ще са така, но уви. С тези резултатите изобщо не знам дали ще мога да забременея и бебчето вместо да е близка цел излиза, че ще един далечен мираж  Cry.
Тироксина си го пия, няма да го спирам, но селена и витамините не знам дали си заслужават. Аз вече две бременности не мага да задържа с по ниските стойности, та какво остава с тези сега...
 smile3518
Миличка, кураж и спокойствие! Peace
И аз съм с 2 спонтанни аборта, но после попаднах на доц. Конова, д-р Тодорова и д-р Емин и красивият резултат е на лице. Grinning
Доверих им се, изпълнявах стриктно каквото ми казваха и успях да износя бременността и да родя живо и здраво детенце. Първите 3 месеца правихме 3 вливания на Имуновенин, биех през цялата бременност Фраксипарин, пиех Асприн протект, Селен и какво ли още не... Изчаках, обаче да ми дадат зелена светлина за "бебеправене"

# 246
  • София
pgzenga , ти спомняш ли си с какви стойности на антителата забременя. Аз също съм на тази терапия която казваш само, че бях на фракси през ден и последния път нищо не стана и така. Сега са ми го назначили всеки ден до края на бременността плюс трите вливания и всички хапове. Във вторник съм се разбрала с Тодорова да видим и тя какво ще каже, дано съм поне малко обнадеждена след срещата. Praynig
erota, да за антителата е преднизолона те и двете се чудеха дали да ми го изписват. Е, сега се стигна до него знам, че за високи антитела го изписват и е агресивен към организма много сваля имунната система, но моята и без това е сбъркана, може пък това да е ключа от бараката  Praynig

# 247
  • Козлодуй
pgzenga , ти спомняш ли си с какви стойности на антителата забременя. Аз също съм на тази терапия която казваш само, че бях на фракси през ден и последния път нищо не стана и така. Сега са ми го назначили всеки ден до края на бременността плюс трите вливания и всички хапове. Във вторник съм се разбрала с Тодорова да видим и тя какво ще каже, дано съм поне малко обнадеждена след срещата. Praynig
След първото вливане ТАТ бяха на горна граница, а МАТ 3-4 пъти по високи от допустимото. Така и не ги свалих и след трите вливания. Винаги МАТ са ми били с по-високи ст-сти. Въпреки вливанията и всички др лекарства и третата ми бременност не мина абсолютно спокойно. За щастие завърши успешно!.На няколко пъти прокървявах, през цялото време пусках изследвания и се тревожех за нещо...
Имаш моите стиснати палци за успех!

И понеже днес съм рожденичка е редно да почерпя.

# 248
pgzenga, Честит ти рожден ден!!! newsm51 Всичко най- най- най-.........
Лелеееее, какви вкусотиииии......

# 249
                                                          Честит рожден ден,pgzenga   bouquet
                                       Пожелавам ти много здраве,щастие,късмет и най-вече любов!
Бъди винаги усмихната,защото животът е като огледалото-ако ти му се усмихнеш,той ще ти отвърне със същото!

# 250
  • София
                       pgzenga Честит Рожден Ден!Бъди здрава,щастлива и много обичана.  bouquet

# 251
pgzenga Честит рожден ден! newsm51 Много здраве и щастие. Пожелавам на всички ни да измислят лекарство за нас и да сме здрави всичките! newsm53

# 252
pgzenga, Честит Рожден Ден, да си жива и здрава, усмихната и  мноооого обичана !!!

# 253
Явно и аз трябва да си направя изследвания на кръвна захар и на холестирол. Защо никой от лекарите не ми казаха, че при тази диагноза трябва да направя такива изследвания? newsm12 Колко съм патила от тези доктори и пак продължавам smile3515

# 254
  • Пловдив
pgzenga , честит рожден ден и от мен, макар че почти стана утре. Да си щастлива и обичана и твието сладко съкровище да те слуша и радва!

Общи условия

Активация на акаунт