www.Promod.fr- 31

• 24 815
  • 410
  •   1
Отговори

СНИМКИТЕ СА ЛИНКОВЕ НА САЙТА!

Малко обща информация, за да няма постоянно повтарящи се въпроси:

Доставката до БГ е 30 евро, има промоция, 22.50 евро е при поръчка за над 60 евро. След всяка поръчка имате 15 дневен срок да направите следваща с безплатна доставка. Сайта има опции за разглеждане в няколко вида валута, варианта да поръчвате в евро е най- евтин, ако се чудите как да видите цените в евро, отивате най- отдолу на страницата, там има 4 кръгчета с 4 знамена, последното е на ЕС, натискайки го се зарежда нов прозорец- избирате страна БГ и език Английски, сайта се отваря наново, но вече с цени в евро, плаща се единствено с карти Виза, Мастъркард, CB, Американ експрес или френски банкови чеокове, размерите са напълно реални, номерациите си отговарят, обувките са по българска номерация. Ако имате колебания, когато изберете даден артикул, до падащото меню за размера има един розов въпросителен знак където е таблицата с размерите, почти всичко в сайта е с pop-up window така че може да заредите веднъж и да си го ползвате спокойно докато разглеждате. Доставката е 7-10 работни дни на посочения адрес, обикновено в работно време. Това се сещам засега, добавяйте, сигурна съм че има още някой повтарящ се въпрос, който съм пропуснала, извинявам се за което!

Поръчващи по местоживеене:
tedd    За цялата страна, по градове с безплатна доставка

Ve$$elka За Пловдив

Шушоната  За Бургас

моля, желаещите да поръчат да се обърнат директно към организиращия поръчки на ЛС!

НАШИТЕ НЕУСПЕШНИ ПОКУПКИ
име и парола: promod
това са неуспешни поръчки, които са непотребни за нас, но може да допаднат на някой друг

ПРЕВОДАЧ

ПРЕДИШНИТЕ НИ ТЕМИ:
ТЕМА 30
ТЕМА 28
ТЕМА 25
ТЕМА 24
ТЕМА 23
ТЕМА 22
ТЕМА 21
ТЕМА 20

# 1
  • Варна
цоп 1-ва  Mr. Green

# 2
# 3
Пу, трета Joy.

# 4
  • Варна
Първият панаталон го гледах вчера на живо....изглежда по-добре от в сайта.

# 5
Пухкавелка, това горното е много сладко, обаче имам съмнение как ще ми седи Laughing

# 6
Хайде, здравейте и от мен Simple Smile. Теди, като пристигне моето потниче, вече ми изпращай нещата, че то им дойде времето Wink.
Аз предполагам, че тия дни трябва да пристигнат Simple Smile.

# 7
Имате ли впечатления от този модел - аз нали съм все между два номера и се чудя? http://www.promod.fr/produits/pantalon-large-toucher-lin-noir-R6 … 30026001STA3.html

# 8
току-що направих поръчка и се разписах с тези http://www.promod.fr/chaussures/sandales-irisees-compensees-beig … -R6290228050.html сега ако ми кажете че за нищо не стават... ooooh!

# 9
Охо, сандалите са много хубави! И аз ги искам, обаче сега са на ред едни дънки -ще гледам утре преди обед да пусна пари . Нали ще правиш поръчка утре?

# 10
  • Пловдив
И аз да се запиша в новата тема...Нищо не ме грабна от намаленията,но съм си харесала тази блузка:
http://www.promod.fr/nouveautes/long-t-shirt-a-grands-motifs-gri … -R6250244902.html

# 11
Хайде и аз в новата тема. Grinning

# 12
Охо, сандалите са много хубави! И аз ги искам, обаче сега са на ред едни дънки -ще гледам утре преди обед да пусна пари . Нали ще правиш поръчка утре?

е как няма Money

# 13
запис  bouquet

# 14
Хайде и аз в новата тема.

Общи условия

Активация на акаунт