Отговори
# 285
Здравейте момичета, мисля утре да пътувам до Сливен за консултация със АГ, бременна съм в 12 г.с., имам проблем и искам да се посъветвам с още един специалист. Бихте ли ми препоръчали такъв добър във вашия град, ако може и къде да го намерим. Ще съм много благодарна!

# 286
Айде да правим среща в сряда, в 18.30 на Дино бара. Който е ЗА да вдигне ръка  Mr. Green

...и ти намери къде да направим срещата - аз след деца ли да бягам  Crossing Arms или да си гукам с теб  Grinning
Ще гледам поне единия да взема и да дойдем  Peace

И аз това викам.  Laughing
Моята среща ще премине в някоя от тръбите на голямата пързалка.  Joy

Днес ще ходя до Ст. Загора, ако се върнем на време и не съм много изморена може да мина да ви видя.  Hug

Нали вече задния ми двор е градската градина може и по пенюар да дойда.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Здравейте момичета, мисля утре да пътувам до Сливен за консултация със АГ, бременна съм в 12 г.с., имам проблем и искам да се посъветвам с още един специалист. Бихте ли ми препоръчали такъв добър във вашия град, ако може и къде да го намерим. Ще съм много благодарна!
Според мен няма такъв, но това си е мое лично мнение!

# 287

За съжаление аз не мога никой да препоръчам  Confused

Пъзълче, ако не дойдеш - ще те намеря в Орела и хем ще видя новото жилище, хем ще нацелувам снахичката си, хем ще те грабна на конче и при Динозавъра  Crossing Arms

И да попитам някой иска ли да правим заедно поръчка от Ла редут newsm78

# 288
Пъзълче, ако не дойдеш - ще те намеря в Орела и хем ще видя новото жилище, хем ще нацелувам снахичката си, хем ще те грабна на конче и при Динозавъра  Crossing Arms
И да попитам някой иска ли да правим заедно поръчка от Ла редут newsm78[/tt][/size]

Слагам 5 лв., че и от дивана не можеш да ме мръднеш - 100 кила човеци сме.  hahaha

Вчера взех последната поръчка от Катето. Искам една нощница, но засега е само това. Ако все пак решиш да поръчваш обади се да се включа и аз.

# 289
# 290
Привет!
Отново нахлувам в темичката ви, като се надявам да споделите.Къде в нашия град мога да намеря надуваемо детско кресло, подходящо за момче/аз харесах на Колите/
Детските магазини ги знам,но не съм обикаляла да търся,само ако сте забелязали някъде ще съм благодарна да споделите къде

# 291
Здравейте и от нас.  Hug
Олив, аз бих ти препоръчала д-р Радков (за първи път май го споменавам  Mr. Green ) той е в Частната болница "Хаджи Димитър", за мен той е компетентен и внимателен. Но ако смяташ, че проблема ти е сериозен мога да ти препоръчам д-р Димитър Марков в София, имам и негови данни, както мобилен така и адрес, но за да отидеш при него на преглед трябва поне месец да чакаш, което значи, че е с предварително записване на час успех и дано проблема не е сериозен.

Приятно изкарване на сливналийките на срещата. Аз наскоро си поръчах нещо от Ла Редут,незнам дали ще пристигне, но дори и да не пристигне няма да съжелявам, не съм впечатлена особено от този сайт. ХУбавите неща пак са скъпи. Но все пак при следващо преразглеждане на сайта ще ви имам впредвид за общо поръчване. А доволнои ли сте от кЧЕСТВТОТО на стоките и какво сте  си поръчвали?

П.П. Къде ние новата тема? А и може ли Сливен да го напишете с големи букви, че често пропускам темата  Blush

# 292
Добро утро момичета!Разкажете как мина срещата снощи?За жалост не дойдох, че там с малката голямо тичане става, а като взема тати с нас да я гледа той милия само препъшква хич не му се бяга уморен от работа Confused

# 293
Добро утро.
Срещата оня ден викам да не я броим, че бяхме много малко  Laughing А и на мен ми беше лошо и изобщо не бях в кондиция.
Сиске, как няма да ти пристигнат ларедутските неща. На мен досега, за последните 10 години, не ми се е губила поръчка от интернет. Може да се забави, но не и да не пристигне. Аз специално съм доволна от качеството, а и все евтинии поръчвам. Подреждам си ги по цена и каквото харесам до 5 евро поръчвам  Mr. Green Поръчвам за децата, за мен, за мъжо, на баща ми няколко ризи са от там, на майка ми някои дрехи. Зарибих и колежките  Laughing И заедно си пускаме поръчка. На 24 юни започват летните намаления  Wink Продължават около месец и са голяма далавера  Mr. Green

# 294
  • Под Сините камъни
Добро утро и приятен малко ветровит ден от мен

# 295
Добро утро!Ще споделите ли как поръчвате от тия сайтове?Аз до сега не съм го правила...

# 296
Добро утро!Ще споделите ли как поръчвате от тия сайтове?Аз до сега не съм го правила...

Аз поръчвам само чрез Катето - харесвам нещо и и го пращам - после само давам парите и си го взимам  Peace
Добро утро и от мен  Grinning

Лунке...къде се изгуби, пусни нова темичка  Hug

# 297
Ей, няма кой да пусне тема.
Ще взема накрая аз да го направя  Mr. Green

Айде, пуснах една, но без украси, без нищо. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=405008.0

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 11:05 от Катя (Сливен)

# 298
Здравейте от мен сливенски мами!Някоя от вас може ли да ми каже нещо за неонатологичното отделение в окръжна болница и нещо повече за лекарите в него?Благодаря предварително.

# 299
Здравейте от мен сливенски мами!Някоя от вас може ли да ми каже нещо за неонатологичното отделение в окръжна болница и нещо повече за лекарите в него?Благодаря предварително.

Има нова тема.Пиши в нея. Peace

Общи условия

Активация на акаунт