Отговори
# 270
Маруся, ако нямаш рискува бременност няма защо да се притесняваш да раждаш вХхаджи Димитър, важен е доктора и педиатър.Окръжна болница са добре обурудвани с ковиози но дано не се налага узложнение на бебето. Иначе може да отидеш при Пашева, но най-добре си остани при Радков независимо,че се е приместил, но това е мое мнение. Условията в Хаджи Димитър са по- добри, само техниката от към ковиози е по-бедна.... но пак казвам всичко да е наред и да не се налага такава апаратура.  Peace

# 271
Добро утро, момичета!
Пожелавам ви хубав ден и внимавайте със слънцето newsm51!

# 272
Здравейте момичета много е готина темичката от много време не съм ви чела и май никога не съм писала тук  Blush
Имам едно въпросче Blush към вас  имам си две чертички и ходих на преглед при д-р Павлова тя веднага ми направи картон и т.н. ама нещо не останах много доволно та  дори и от факта че ме извика за следващ преглед чак към края на юли както и да е мисля да я сменя с Кънева но не знам как точно да стане и дали съм се ориентирала  правилно бихте ли дали някакъв съвет?

Благодаря  bouquet

# 273
Здрасти, ro6ko.Аз нямам наблудения върху д-р Кънева.Не съм фен на раждането в Частната болница.За това мога да препоръчам лекари само от Окръжна.А смяната става като си вземеш направление за гинеколог от личния лекар (няма право да отказва) и отидеш при лекаря, който си избрала.Честито за хубавата новина! Hug Сигурна съм, че ще вземеш правилното решение и всичко ще е наред.Simple Smile

Момичета, в нас е голяма лудница.Тоя ремонт вече ми лази по нервите.ИСкам да избягам. #Crazy

# 274
  • София/Сливен
Как не ви е срам, още не сте изписали темата..... майтапя се, някой да не скочи... аз само за малко, даже нямам време да чета назад, ако сте намислили да се срещате, дръннете едно телефонче
много целувки на всички

# 275
Здравейте и от мен.

Рошко, нормално е в началото да не се налага да ходиш толкова често  на консултация- това не трябва да те притеснява. А след като имаш само един преглед при тази докторка, просто отиди с направление, както ти е казала Славенка, при доктора,когото желаеш да ти води бременността. Аз нямам нищо против това да се ражда в частна болница стига да бъдеш доволна и спокойна при доктора при когото ще раждаш. Аз съм чувала само позитиви за д-р Кънева, лично аз съм я посещавала, но не за бременността. Ако решиш да раждаш при нея в частната болница предполагам, че ще останеш доволна, но те имат практиката щом там раждаш да си запиш и там на педиатър при др Пенкова- само това няма да те съветвам (няма добри отзиви като педиатър) Лека бременност и бъди спокойна  Peace

П.П. меги, то неостана много до края на темата, ама всички се изпокриха Simple Smile

# 276
Аз съм тук, не съм се крила Simple Smile
Ходихме до Елена събота и неделя. Уж на по-хладно, но и там вчера беше много горещо.
Ето тук още малко снимки http://ekaterinap.multiply.com/photos/album/10/10#

Айде да правим среща в сряда, в 18.30 на Дино бара. Който е ЗА да вдигне ръка  Mr. Green

# 277
Привет ro6ko_!Аз бях при д-р Кънева, доволна съм и много е внимателна.Раждах в старата сграда на Пенков.Не е задължително да записваш при Пенкова на педиатър но и да запишеш може да смениш аз я записах после  при д-р Шишкова.Няма да е проблем.Те преди да ме изпишат минаха да ни питат при кой педиатър ще е детето и аз още хич не бях ориентирана и я записах при нея но наистина не бях особенно доволна.Д-р Павлова щом ти е направила вече картон отиваш да си го вземеш и с него се записваш при другата.Няма право да ти откаже да ти го даде.
Кате ние сме ЗА срещата. Peace

# 278
  • Сливен
    Здравейте.Моето злато е лепнал някакъв вирус  Cry,но ако е добре в сряда ще дойдем,но този път ще уговорим и нашия тати та да се видим.Не като предния път да съм на полусъединител през цялата време  Sunglasses

# 279
Много ви благодаря момичета много сте готини надявам се да се запознаем и лично  bouquet

# 280
Рошко, за нищо. Simple Smile НИе Често си правим градски срещи, така че може да заповядаш Simple Smile

# 281
  • Под Сините камъни
Добро утро момичетааа!Айде на кафето     

# 282
Мерси Пеце за кафенцето! Hug Ние почваме да се обличаме за разходката да се запишем пак на главната по кафетата Laughing Приятен ден на всички.

# 283
Здравейте момичета!
Ние вече ходим на ясла! Големи мъже сме вече.

По отношение на срещата - няма да можем да дойдем , защото един наш голям приятел си дойде от Испания и ще излизаме с него точно в сряда вечер.Но следващия път се надявам да се видим.

Целувки на сладурите , а на вас мами - лек и приятен ден, изпълнен само с положителни емоции.  love001

# 284
Кате, много хубави снимки... Hug
Еве да се оправяте  Peace

Айде да правим среща в сряда, в 18.30 на Дино бара. Който е ЗА да вдигне ръка  Mr. Green

...и ти намери къде да направим срещата - аз след деца ли да бягам  Crossing Arms или да си гукам с теб  Grinning
Ще гледам поне единия да взема и да дойдем  Peace

Общи условия

Активация на акаунт