90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №51

• 24 194
  • 463
  •   1
Отговори
# 240
ina_ana, надяваме се всичко да се оправи, бъди силна, пожелаваме ти всичко да е наред с теб и семейството ти Praynig Hug

# 241
  • Панагюрище
Ина Ана Hugи Praynigвсичко да се оправи по-скоро ,дано баща ти се стабилизира.

# 242
Добра вечер от мен Grinning!
Ели , благодаря! Наистина трябва да се спортува - аз от 4 години, от както свалих тогава 8 кг. с разделно си ходя на фитнес и се чувствам много добре, а и работата ми е такава, че цял ден съм седнала и наистина ми трябва спорт.
Обаче, да се оплача - днес - голяма излагация- трябваше да съм на въглехидрати - до вечерта всичко беше както  трябва, обаче вечерта мъжа ми ме изкуши с  една риба и бира Embarassed и диетата отиде на кино. От утре обаче пак влизам в час! Обаче щерката издържа Grinning - спазва си я стриктно и е доволна от резултатите!
the_o.c_girl , наистина малкото кг се свалят най-трудно - аз искам да сваля 4-5 кг и от 2-3 месеца се опитвах с глад, ограничения и не ставаше, а с тази диета за две седмици паднаха 3 кг.! Така че - действай!

# 243
Роска, няма проблем със зеленцето. Само че прибави към него още нещо - или чукни яйчица, ли ималко месце, или поне кисело мляко. Все пак денят е протеинов, а не зелнчуков. А, сетих се, може и таратор! И това да си го зноеш - трябва в менюто ти да фигурира каквото е за деня. А не това да се повтори и във въглехидратния - пак да си на зеле  Joy  Hug
Aaaaa със сигурност няма да се повтори зелце във въглехидратния ден
аз тогава наблягам на сладко и на тестени нещица(обожавам пица и спагети и винаги в този ден от диетата си облажвам душицата с едно от двете  Joy) и въобще не ми остава време да си мисля за зеленце
Ина Ана  дано баща ти скоро се оправи Praynig знам колко е лошо когато един от родителите ти е зле и колко безпомощен се чустваш в такива моменти:tired:

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 23:01 от roska_84

# 244
  • София
Ина Ана, доколкото си спомням беше писала, че сте го настанили във Военна болница. Докторите там са най-добри, знаят си работата. Колкото си изкарала - толкова. 4 дни едва ли са решаващи за диетата. После ще измислиш  друга. Лекувайте го човека, дано се стабилизира по-бързо.

# 245
Ина Ана, доколкото си спомням беше писала, че сте го настанили във Военна болница. Докторите там са най-добри, знаят си работата. Колкото си изкарала - толкова. 4 дни едва ли са решаващи за диетата. После ще измислиш  друга. Лекувайте го човека, дано се стабилизира по-бързо.
Ина Ана присъединявам се към думите на Aisha    Hug Praynigкураж и дано баща ти по бързо да се възстанови а диетите са най накрая в списъка .
Заспала съм пред телевизора и реших преди да легна в леглото да ви проверя  Wink

# 246
  • София
Добро утро! Hug
Надявам се сте добре!
Ина Ана, моля се баща ти да се стабилизира и всичко да мине добре! Наистина е в добри ръце във Военна. Praynig Hug А ти бъди силна и спокойна! Диетата е последното нещо, за което трябва да мислиш! Имаш подкрепата ни, вярвай, че всичко ще се оправи! Hug

Ами кафенцето за малко да забравя...  Sunglasses
Хайде, ставайте и на кантара! Какво са резултатите от лунуването? Simple Smile
Аз днес имам минусче и съм доста доволна.
Пожелавам ви един хубав, слънчев и отморяващ неделен ден! Hug

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 07:39 от Snow4eva

# 247
Добро утро на всички!Аз да си се оплача не  знам защо ,но съм с +0.500грама  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 248
Добро утро!!!
 ИнаАна Praynig стискам палци да Ви отмине лошото.Кураж Hug
       Момичета и аз като Изкусителка да си кажа че не издържах само на вода и минах с една ябълка и един банан.Съответно не се надявахна резултати,нооооооооо тази сутрин кантара показва почти 60 кг Shocked незнам да вярвам ли newsm78,това са почти 2 кг надолу Crazy.Днес съм на плодове и като се претегля утре ще видим.
  Пожелавам много минуси на всички Hug Hug
    айде отивам да пия кафенцето,че мъжо вече ми направи Mr. Green

# 249
Добро уто!  Hug

Snow4eva , както винаги си се погрижила за нашето кафенце - прагодаря!  Hug

ina_ana, дано всичко да е наред и вече да нямате притеснения.  Praynig Praynig Praynig

desunka87 , не се притеснявай, при всички е имало такива моменти с +. Продължавай си спокойно и скоро кантарът ще те зарадва с - .  Hug

След вчерашното лунуване, кантарът ми показа 64 кг  Shocked. Чудо-невиждано... Whistling Съмнявам се, че ще го задържа този кг, защото и предния ден имах минус, ама много бих се радвала да си остане  Confused Сега няма да си променям лентичката, а когато стане ясно дали ще се задържи, или не - тогава. Иначе днес съм на белтъци и все още не съм измислила какво ще хапна, може и печено пиле да е.  Peace

# 250
Добро утро момчета и момичета!
От утре отново влизам във вашите редици, защото не мога да се понасям вече! В последните дни се тъпча с какво ли не и резултатите са налице- върнала съм около 4кг. Седя и се чудя възможно ли е за толкова кратко време да съм върнала половината от свалените килограми?  newsm78 Толкова ме е яд на мене си, ужасна съм! На всичкото отгоре откакто свърших диетата, коремът ми не е спрял да се  бунтува, да ме боли, да къркори и какво ли още не. Явно наистина за тези три месеца привиква на определените храни и след края на диетата започва да протестира... Има акъл моя корем, за разлика от мен!  #2gunfire
Та така- утре съм решила да си правя омлет, а за закуска имам банани.

# 251
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Ихаааа , днес от любопитство реших да се измеря и голяма изненада.  doh
Не стига , че съм свалила почти двата вариращи кила ми съм и още -600гр.
по-малко , та си поправих и лентичката.  newsm44 newsm44 newsm44
Днес съм на зеленчуци , та се надявам и утре сутрин да има минус.  newsm10
И другото радостно е , че почнах килата с 8-ца отпред.  newsm68
Не е лесно от 100 и ... да си 8 и .... smile3521

Ина Ана ,силно се надявам , всичко при баща ти да се нормализира.  newsm17

Сноуче , благодаря за кафенцето.  newsm51

Лю , добре си се завърнала и бързо достигане на желаните кила.  Hug

Момичета с плюсове , не се отчайвайте , има такива моменти ,
но скоро почват и минусите. Имате вяра и търпение ибъдете режимни.   bouquet

# 252

Момичета с плюсове , не се отчайвайте , има такива моменти ,
но скоро почват и минусите. Имате вяра и търпение ибъдете режимни.   bouquet

Да и не правете като мен!  #Cussing out
Жабе, честит минус! Браво!  Hug

# 253
  • София
Добро утро!
Жива съм след лунната. Цял ден бях много изпълнителна - с чай без захар. Само вечерта изпих 1 чаша течност от зелевата супа. Сутринта забравих да се тегля, но на дрехи съм си същата като оня ден. Днес и утре ще съм зелева - много ми харесва супичката.

# 254
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Лю , този път ти обещавам , че ще раздавам тупаници.  Laughing
Ти ми беше опората , пък кво стана накрая.... едно нищо. Naughty
Я стегай редиците и го давай режимно.  Hug

Айша , ти ме убиваш , ма съвсем нищо ли не си смъкнала? Confused
Иначе , ти личи особено в лице , че имаш свалени кила. Peace

Общи условия

Активация на акаунт