90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №51

• 24 193
  • 463
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро момичета минавам само да ви поздравя и ставам че ще излизам с малкия ,на обяд като го приспя ще дочета темата и пак ще се включа.Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 256
Жабка ти си нашата гордост   bouquet
Сноуче , благодаря за кафенцето Hug
Лю добре дошла отново дано бързо да си постигнеш желаните килца.
Днес не успях да се претегля че кантара ми е в хола и дребосъците ни налазиха сутринта кафе пихме след това закуска правих и не успях да мина през кантарчо .Днес съм зеленчукова отивам след малко да се заредя с краставички и започвам да дерзая .
Имам въпрос към момичетата които си хапват зелева супичка гадна ли е на вкус  SickВ размисъл съм дали да не си забъркам и аз и да пробвам дали килцата няма да тръгнат надолу .
Целувки и гушки на всички момичета и на Петко не се е излюпило детето от леглото сигурно  Joy

# 257
  • София
Браво на ..**НаТи**.. , Жабка, izkusitelka  Hug Hug Hug
Десунка, продължавай по диетата, скоро ще дойде минусче! Знам, че е много демотивиращо да си стриктен и да качваш грамове, ама така се получава понякога!  bouquet
Aisha  Hug със сигурност имаш намаление! Утре не забравяй, много стимулиращо действа! Hug
Лю  Hug хайде от утре на хорото!  bouquet
Галя  Hug и аз се замислям за зелевата супа, но освен в уикендите или по празниците /когато не съм на работа/ по друго време няма да мога да я направя. Но пък ще е добре за раздвижване на метаболизма та дори и 2 дни да се направи.
Роска Hug Приятна разходка!

# 258
Добър ден  Hug Hug Hug Hug
Писали,писали та чак се улисали  Joy
Половин час ви чета Heart Eyes
Аз няма какво да ви се хваля 1+ си стои,но не се отчайвам.
Вчера си направхме един хубав пикник и понеже бях белтъчна ми дойде екстра.
Поиграхме с детенце на народна-та и потренирах , както се казва.
Днес на варива,ама още не съм измислила,какво ще хапвам newsm78 , нещо ми се изчерпи менюто  Laughing
Добре дошли на новичките  Hug
И лек и отслабващ ден на всички  bouquet

# 259
добро утро момичета ,поздравления на всички лунуващи и нелунуваши за минусите   bouquet и аз лунувах но ми пригладня следобеда и хапнах 1 ябълка,а по късно и няколко ягодки и имам малко минусче -500гр,та вече видях 5 на кантара.Видях че има много нови момичета и момче ,добре дошли   bouquet и да си изпълните целите ви желая.ina_anaдано всичко да е наред с бащати,ние сме с теб  Hug

# 260
Добро утро, то май вече добър ден станало. Аз тъкмо си взех от кафенцето на Drunvi и сега си го пийвам във вашата компания. От вчерашния лунен ден нищо не се получи, от сутринта го наруших и затова го писах ялов ден. Респективно с кантара сме си дали отпуска и не мисля да го посещавам днес, а утре сутринта за да видя има или няма поражения.
rosi_72  при теб как вървят нещата?
mim_d, ама какво да ти кажа, те мъжете са за това да ни изкушават  Peace но спокойно във въглехидратен ден биричката не е голямо прегрешение, пък и рибката спада към по диетичните храни, важното е да се намери сили и след ден на прегрешение да се продължи напред. А днес ти е плодов ден, така че нещата ще се оправят.
roska 84 приятна разходка  Simple Smile
Aisha браво за издържаното лунуване, резултат има просто няма начин  Peace и успех с зелевата супичка, да се отчиташ как си?
galia69 поспаланка такава   Hug
Drunvi слабост моя, мерси за кафенцето и адски много се радвам за минусчето, метаболизма започва да се раздвижва при теб и това е много добре  Hug
desunka87 спокойно миличка, то затова е режим продължаваш 90 дни, в който има и + и -. Нормално е да имаш някое грамче в плюсче. Само не се притеснявай и продължавай с режимността и ще видиш, че нещата ще се подредят  Peace
Нати супер си почти 2 кг. какво ми говориш браво, много ти се зарадвах и това с ябълката и банана е в миналото, кой те е разбрал че си ги хапнала, виж дори и кантара не го отчете. Свиркай си и да не ти дреме. Как е Яворчо?
Изкусителче ей тази новина чаках от теб. Да слезеш от тия 66 кошмарни килца. Сега се постарай да ги задържиш, то това е най - трудното  Hug
Лю когато не сме на режим и се отпускаме и там ни е проблема. Лесно е да се свалят, трудно е да се задържат. Аз затова съм казвала и ще повторя, разумно и балансирано хранене му е майката. Аз така отслабвах на по етапи, после с разделното задържах кг. за да ми свикне организма и после пак предприемах някаква диетка и така.
Жабче какво да ти кажа душицо, знам какво е и аз почнах от 100, разбирам те напълно и много ти се кефя на волята и ентусиазма. Утре след днешния ти витаминозен ден кантара ще го шашнеш  Hug
Къде е сватбарката да попитам аз?
dani*ela честито минусче, тия минуси доста ни стимулират нас  Hug
Даничка1979 радвам ти се много за страхотно изкарания вчерашен ден. И аз искам на пикник newsm78
Аз извадих Пангасиуса да се размразява и това ще се приготвя днес. Иначе заради вчерашния опропастен лунен ден, който и по график ми бе плодов, днес съм наказана  Peace
Жани  Hug
ina_ana  как си миличка, как са нещата при теб  Hug
Stelxen само едно нещо ще кажа, липсваш ми  Hug Ти си сърцето на това форумче, по старите фиданки те знаят  Hug  И днес те искам в супер настроение  Hug

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 11:45 от elinor80

# 261

Привееет!  Crazy

Току що се изнизвам от леглото...снощи изцъках белтъчената си вечеря в точно в 6.Ама нещо поогладмях доста към 10.30 та изхрупах 1 ябълка и всичко мина!  baby_neutral Днес се чувствам супер,в момента не съм гладен,едно такова фреш състояние,а и ддз ... различно  Money
Тегленето ще го правя от петък до петък,заради по-голямото възхищение,след първите свалени 2-4 кг  Mr. Green

Отивам да ям ябълките,че вече обед стана и съществеременно да чета какво сте изписали...

Ина Ана,положителното мислене е по-силно от лекарствата.Късмет  Party

# 262
привет и от мен!!Пиша рядко,че не мога да се добера до РС-то тия дни!!След като си удължихме първия цикъл с 4 дни заради Гергьовден и гостите при свеки, в петък си направихме воден ден и успешно издържахме.Та сега да дам отчет Grinning Значи при мен резултатът е някъде -4кг,а при Криси -6кг.Това е горедолу защото се наложи да си сменим кантара,че малката счупи стария,а новия е вече дигитален и имаше някаква разлика между двата.Аз лично се надявах за по-добър резултат,ама колкото толкова,все е нещо и продължавам напред.От мен хубав ден,че мама днес пристига на гости и ще трябва да се приготвям

# 263
ivelinka - честито  Simple Smile

Да ви попитам,тази яхния от ориз смятам да я направя с ориз,малко зехтин,сол,БУЛЬОН (пилешки и зеленчуков - МОЖЕ ЛИ?),черен и червен пипер. Така става ли,че варени зеленчуци ...  Sick

# 264
  • Панагюрище
Мерси за кафето .
Ели ,мила и аз съм доволна каченитекилца вече са минало и продължавам да задържам свалените кг. от диетата,а за агнетата клипчето е от мен само ми прати на ЛС скаипа.

# 265
Петко зеленчуков бульон ползвай по - добре  Peace
Хаха супер гъска съм Роси верно че клипа беше твой  Peace

# 266
  • Панагюрище
А сватбарката сигурно още спи,защото не я виждам да се мярка.

# 267
Ох,олекна ми.Мислех,че не става и тогава щях да направя целият ден плодов. Супер,благодаря  Mr. Green,само зеленчуков ще използвам

# 268
Яяяяя, имате си момче Grinning Че и готви самО, доколкото разбирам Shocked
Успех на Петко Peace

Ина-Ана, за баща ти fingerscrossed

ПП. Забравих да кажа - хора, новите, четете по-често и по-внимателно първия пост Peace Гледам, напоследък пак се нароиха доста странни мнения и съвети. А то всичко си е казано в увода и то много добре!

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 13:14 от птица

# 269
Здравейте!
Диетата е страхотна! /но вие си го знаете  Simple Smile / Все пак реших да споделя моя опит, защото през дните на диета честичко си се консултирах с вас  Wink.
Започнах я веднага след Нова година. Бях 75 килограма, а на 1 април кантара показа 63. Спазвах доста стриктно правилата,  като имам 3-4 прегрешения за 3те месеца. Всеки ден по един час танцувах / зумба, аеробика, българки народни танци/
30дни след края на диетата - 65кг. Sad /по Великден малко прекалих със сладкишите/  Blush
До обяд съм само на плодове, не вечерям след 8 часа, но си хапвам всичко. Разредих и танците - 3 пъти седмично. От миналата седмица си въведох и едни плодов ден седмично. Трудно е задържането на постигнатото, но ... като се видя със старите дънки съм готова отново за диета Simple Smile.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт