90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №51

• 24 195
  • 463
  •   1
Отговори
# 315
  • из България
Здравейте мацки,ще ме приемете ли при вас.Аз имам да свалям към 15 кг.и се надявам да сваля нещо.Пробвах и други диети,но сега съм сериозна и мисля,че е време да махна тези кг.Аз съм на 24год.,тежа 74 кг и съм висако 160 см.И сега първия ми въпрос -тъй като не мога без 3 в 1 (то ми помага за WC-то) ,дали ще ми попречи много за диетата.

# 316
И сега да сложа клипчето на Роси от посъвместното пекане на агнетата  Peace

http://www.vbox7.com/play:8f0ca5f1

# 317
  • София
лелееее Елинорче,ако можеш да ми видиш лигите ooooh!

# 318
Той клипа не е мой rosi_72 е виновната, към нея се обръщайте  Joy

# 319
Росе и яде ли  #Shocked Sick  ---- Благодаря за рзяснението за данните   bouquet

reinalda - добре дошла Simple Smile
И аз се присъединявам към твоя въпрос за 3 в 1  Praynig

# 320
  • Панагюрище
Петко това с даните е за вписване в таблицата .на колко кг започваш,каква ти е целта ,какво си свалил през 1,2 и 3 цикъл,като всеки цикъл приключва с водния ден.Дано да ти е станало ясно.
Момичета това момиче с черната блузка дето върти ръжена е дъщеря ми .
Петко ядох,защото аз в момента почивам след 3-те месеца

# 321
Хаха...просто не обичам агне и така отреагирвам когато някой го яде  Laughing,а не че ти се карам,дано не е порзвучало така  Laughing

# 322
  • Панагюрище
Съвсем не ми прозвуча така,ама уточнявам да не обърквам диетуващите.

# 323
  • София
Здравейте и от мен! Hug
Аз също цял ден... напред-назад!
Жабка, твоите красоти - страхотни! Ако намериш 2 очи в беседката - да знаеш, че са моите! Sunglasses Hug
reinalda  Hug добре дошла!  bouquet Всеки преценява какъв компромис може да направи и от какво да се откаже. Щом обичаш 3 в 1, нека поне да е 2 в 1 - поне спести захарта. Аз така бих направила. Peace Иначе - мляко в кафето може само в протеиновия ден.  /ако трябва да сме стриктни/  Sunglasses
Петко, течният Л-карнитин е по-добър от този на капсули. Пак има значение и производителя. Вече съм забравила каква беше дозировката, но обикновено е доста занижена. За да имаш хубав резултат - трябва и доста да тренираш, но и да го взимаш в по-голямо количество. Най-добре питай Поци в темата за суплементите. Peace
Ели Hugстрахотно клипче! Браво на Роси! Hug
lor4et0_  Hug успешен старт утре! Колкото до табличката - изпрати на Жанета на лични съобщения данните си и тя ще те включи.
На всички пожелавам хубава вечер! Отивам да се подготвям за утрешния ден! Hug

# 324
Петко, reinalda, кафе без захар? Ако не, както казаха нека е две в едно... успех, отново на всички.  Peace

# 325
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Роси , голям купон е било.  Grinning
Лигите ми потекоха докато гледах клипето.  Crazy
Направо се окапах , то след 3 дни пост и молитва така е.  Mr. Green

Сноуче , ми ти си от София вземи се разходи някой ден.  Hug
Така очките ще са на място.  Mr. Green
Тамън ще ме оцениш на живо.  Wink
Ти от кой квартал си?

# 326
  • Панагюрище
Реналда ,мила забравих да те поздравя,добре дошла сред нас.
Момичета радвам се ,че ви хареса,а на Ели да благодарим,че го пусна,за да го видите.

# 327
  • София
Това агнешко колко бяло вино би изпило, като седнем на беседката. Докато обсъждаме почивката на Камчия. Само красоти показвате.
Натъпках се съз зелева супа - много беше вкусно.
Утре пак така. Ако и тази седмица не мръдне кантаря - отивам при личната. Ама си знам предварително, че ще ми даде сиофор

# 328
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Айша и аз съм пила тоя сиофор , ма за кво и аз незнам.  Confused

# 329
  • Панагюрище
Ех Айша,ама как се размечтахме а?

Общи условия

Активация на акаунт