90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №51

• 24 171
  • 463
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте,аз си ви чета,но нещо нямам желание да пиша...зациклих на 62кг.и не помръдвам.Днес ще ям пица,надявам се утре кантара да ме зарадва малко Peace
Много хубави снимки разгледах,а на Жабка и завиждам благородно за целия двор Mr. Green
Мислех си,че може би по-трудно свалям,защото нямам много за сваляне,дали е така Thinking

# 361
Добро утро!  Hug

mima1976l, благодаря за кафенцето и закуската!   bouquet

elinor80
и martin4e , страхотни снимки!  Peace Наскоро минавахме от там, наистина е много красиво. Hug

♥ ЖаБкА ♥ за беседката, а и за дворчето като цяло просто нямам думи. Всичко е изпипано. Браво!   bouquet

Добре дошли на lor4et0_ и reinalda

rosi_72
клипчето ми е много интересно, защото досега не съм виждала подобно нещо.  Peace Браво и за минусчетата!  Hug

Tonichka добре завърнала се сред редиците на фиданките!   bouquet

tina_sliven браво за резултата!   bouquet

vesyy ще го пребориш плаващото, та и дано и другите пребориш, гледам съвсем мъничко ти е останало. Hug Пиши по-честичко.  Peace

galia69 браво за минусчето. Честит празник на сина ви! Да е жив и здрав и много да ви радва!   party006

kali-76
точно защото малко са ти останали и за това си зациклила. Но ще се размърдат нещата, не знам колко си свалила и в кой цикъл си, но ще потръгнат.  Praynig И аз през 3-ти цикъл здраво бях зациклила, но след плодовия и после воден, който съвпадна и с лунуването свалих за 2 дни - 2 кг.  Shocked

Иначе при мен след вчерашния белтъчен, а и снакса, който изядох съм си запазила кг на 64, както бяха след водно-лунния. Чак не можах да повярвам.  newsm44 Сега въртя последната четворка дни и свършва диетата за мен, но не и режимът на цяло.  Naughty Днес ми е бобов ден и от доста време не съм хапвала боб, та това ще е. Лек ден засега от мен!  Hug

# 362
  • София
izkusitelka ,ма аз съм в самото начало,днес ми е 15ти ден...свалила съм 2кг.и толкоз Crossing Arms

# 363
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Момичета , благодаря ви , че оценявате труда който полагам.   bouquet

Гале , да ти е жив и здрав Кирил.
Много здраве , щастие и късмет.

Ето и почерпката от Галя:

# 364
Привет!!!!!! Ммммммммм чудна закуска CrazyГаля да ти е жив и здрав Кирил  bouquet
  Аз оставих Явчето на ясла,пак имаше рев Confusedще ходя на обяд да го вземам.Ходих на кафе с една приятелка и сега правя супа топчета за детето.
  Честито на всички за минусчетата HugНа другите не се предавайте Peace
 И сега за мен-след втори цикъл килограмине са -4,общо от началото на диетата съм -9 кг bowuuОпитах се да се фотна не се получи много ,но все пак да ме видите Mr. Green
 Поздрави Hugпак ще се включвам Mr. Green

# 365
Нати , изглеждаш супер.   bouquet
Браво на теб.  Hug
Яворчо , неще ли да спи на обяд в детската? Rolling Eyes
Ще свикне , не му се претеснявай много. Мъно ти е , знам ,
но пък трябва да има контакт.  Hug

# 366
 Жабка не че неще да спи,а неще да яде Rolling Eyesнищо,немога да го оставя цял ден там гладен.Надявам се скоро да преодолее това и да почне да хапва поне по малко Praynig
 Благодаря за комплимента  bouquet

# 367
  • София
Нати, чудесно изглеждаш. Peace

И при мен като Изкусителка кантара запази теглото от 2-та водно/плодови дена след вчерашния белтъчен. Много съм доволна.
Сега за втория цикъл съм се нахъсала много да съм стриктна, а и да спортувам и дано нямам някое зацикляне.

хубав ден на всички, аз днес ще хапвам ориз със салатка.

# 368
Гале, честит ти именник, да ти е жив и здрав!   bouquet
**НаТи**.. , много добре изглеждаш  Hug
За детенце, няма ли да разрешат да внесеш например солетки, или кроасан опакован, докато посвикне, че там ще яде.
Поздравления на всички за минусчетата  Peace

# 369
привет момичета,galqчестит ти именник ,много здраве,късмет и щестие   bouquet,НаТисупер си ,ти си почти до целта поздравления,izkusitelkaи на теб ти желая да се отървеш от тези 2 килца,Жабкастрахотна беседка-нямам думи,Мартин4епоздравления за резултата bouquet имаче вчерашния ми белтъчен мина добре,като изключим че вечерта бяхме на рожден ден и хапвах режимно ,но до много късно,но за радост нямам + в кг,днес  варива-мисля да хапна картофи,досега не съм ги правила.лек и минусов ден  Hug

# 370
  • Панагюрище
Галя, да е жив и здрав Кирил и да удпява във всяко начинание.
Нати Страхотно изглеждаш.

# 371
  • из България
Здравейте и от мен.Днес ми е първи ден,да видим как ще премини.Тъй като ходя на работа на смени,днес за вечеря както и за обед съм на салам и домати.Просто ме е срам да нося на работа манджи или нещо друго,щото никой не носи.Желая ви лек ден.

# 372
здравейте.отдавна не съм писала,а имам с какво да се похваля.за 12 дена имам -4 кг.за мене това е  гоооолям успех.и сега още по-надъхана продължавам.
имам един въпрос- във въглехидратния ден може ли да се ядът мюсли и корнфлейкс???
лек ден и много минуси.  bouquet  bouquet  bouquet

# 373
Реиналда , успех миличка.     bouquet
В салама има соя и кви ли не боклуци ,
по добре една пържолка пилешка или
кюфте , но за сефте давай , добре е.  Hug

Красофифа , браво , супер резултат.    bouquet
За въглехидратния мисля , че може , не съм много сигурна ,
че аз таквиз неща не консумирам.  Blush

Аз хапнах малко сирене , две-три триъгълничета топено сиренце ,
един домат , една краставица и точно две залчета хляб. Peace
За довечера мисля пак това да е. Дойдоха жегите и вече месце не ми се хапва.
А утре във варивата съм в чуденка , кво по-леко да е. Rolling Eyes
Дайте идея , само да не е манджа.  Crazy

# 374
  Здравейте момичета и Петко!

Признавам си не съм изчела обстойно последните няколко страници от вчера сутринта до тази сутрин , първо бързам дави пиша Embarassed
  Но от това , което успях да погледна искам да поздравя всички за успехите ви, и много воля и търпение на тези при които има малък застой- пожелавам ви скорошно раздвижване и то надолу! Heart Eyes

Нати- незнам как си изглеждала преди , но 9 кг са страхотен резултат за 2 месеца и ми даваш много надежда- изглеждаш страхотно!
  Аз имам един мъник , на който тепърва му предстои да тръгва на ясли и просто 100% те разбирам как се чувстваш- при нас положението ще е много тежко- той много трудно свиква с други хора , от мен не се е отделял досега и на всичкото отгоре и в къщи трудно се храним , а какво остава там... от сега се стресирам само при мисълта през какво ще  минем докато свикне - стискам палци в един от следващите си постове да пишеш, че вече се справяте много по-добре!

Жабка- браво за упоритостта и на теб! А градинката  ти е мечта!  bouquet

Ели- много хубави снимки видях от Камчия и благородно ти завидях за почивката и спокойствието , за което разказваш там!

Петко- при теб как върви диетата? Аз лично шапка ти свалям за решението - с оглед на възрастта ти и това , че живееш сам и въпреки това си решил , интересуваш се и се справяш! Повечето  от връстниците ти  не биха имали нито търпението ти , нито желанието!

Сега да ви споделя какво се получава при мен- на Лунуването се справих геройски ,с около 3 литра вода и студен  чай и без никакви прегрешения... Претеглих се на сутринта и кантара показа 58.9кг (от 60.6 преди 2 дни)  на което дори не можах да повярвам newsm78 и все още не знам реално ли е било... Направих си успешно и протеиновия ден , като дори не бях толкова гладна , колкото си мислех че ще съм - сутринта ябълки , на обяд пилешки пържоли и салата и вечерта същото наполовина + доста вода.... само дето вечерта се сдобих с едно   раз.........во Embarassed  и не знам дали е заради храната и диетата?
Малкото ми разочарование е от тази сутрин когато кантара показа 59.8 кг  Crossing Arms Тоест 1 кг повече от сутринта след Лунуването...
Може би е нормално , на мен лично ми стана доста странно след като почти нищо не съм яла освен  храната от протеиновия ден и то наистина не беше в големи количества + дежуренето ми в 00 ... Както и да е -продължавам и се чувствам много добре!
Сега отивам да си приготвя едни печени картофи "ветрило" с чесънче и други подправки и салата  и дори зарибих и приятелката си с въпросното меню- ще дойде да ми прави компания за обяд Wink

На всички лек и успешен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт