90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №51

• 24 163
  • 463
  •   1
Отговори
# 375
Жабке, и аз съм на варива утре, мисля салата с царевица да хапна, или зелена, или домати и краставици.  Peace

# 376
  • Пловдив
здравейте, момичета!
Минавам на бързо да се разпиша и да се похваля, че най-псле и аз мръднах с 1 кг. Днес ми е 20 ден.
Жабка поздравявам те за фантазията и труда по двора. Друго си е да имаш двор и градинка и да се вихриш на свобода!  Hug
Пожелавам на всички момичета минусчета тази седмица, търпение и разбира се не изпускайте прасето1 Heart Eyes

# 377
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Дина , не се претеснявай за това кило.  Hug
Има вариращи кила , които може да са вследствие на
цикъл , овуклация или задържане на течности.  Peace

Мартинче , аз царевица освен на кочан и варена ,
друга не обичам , та ще го мисля.  Hug

Fleur , ще мръдне кантара , къде ще ходи.  Laughing
С упоритост и постоянство се постига всичко.  Hug

# 378
  • Панагюрище
Жабче,аз си взимах сладка от консерва тя е готова направо за ядене.

# 379
Здрастиии! Само какъв жегав ден...
Как сме? Grinning

Отчета:
в 6:50 - 2 ябълки
в 12ч - 1 бейкролс бекон и след половин час половин литър вода
Дано нищо грешно не съм направил.Довечера 1 сладолед Boss както ми предложихте ииии така Laughing
Тегленето ще го осъществя довечера след душа.

Елионор,няма да бъде номера с чайовете при мен,тази сутрин си направих 1/2 литър Pickwick череша,сложих лимон и като взех да пия в  часа едва не си изповръщах червата.Бум в мивката.По -добре при мен вода Laughing

Сега да видя и какво ще изписали...  Mr. Green

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 13:13 от Petko92

# 380
Привет , Петко.  Hug
Стправил си се добре , браво.  Peace
Продължавай напред.

# 381
  Момичета много благодаря на всички за милите думи HugЧак страхотно не изглеждам,но поне определено по се харесвам от преди Mr. GreenДаниела да почти до целта съм и се чудя дали да не я увелича малко Thinkingей така за стимул Mr. Green
Дина труден е периода с отделянето на детето Rolling Eyesвсяка от нас го е изпитала или ще го изпита.Радвам се че намирам подкрепа сред вас защото наистина ми е много трудно.Взех го на обяд -отново гладен Confused,поне ми казаха че имаме напредък-харесал е две от госпожите и им давал да го хванат за ръка(миналата седмица не даваша никой да го доближи Mr. Green)И така,остава си големия проблем с храната.
 Днес съм на протеини и си спретнах салата от домати и краставици и едно домашно съвсем прясно овче сирене Crazyстрахотно вкусно(да е жив и здрав дядо на село дето умее да го прави-няма такова сирене просто),обаче добавих и няколко резенчета салам Blush(много ми се ядеше) и така чак преядох.Довечера за наказание само таратор Naughty
 Ели къде се губиш Hug
    Петко тегли се сутрин Peace За днес браво,вървиш добре.Само един бейкролс на обяд не е ли малко newsm78,предполагам че ако огладнееш много към 3 часа може да хапнеш няколко бисквити или една вафла(защо не)

# 382
Жабка
Оххх (да знаеш какво Охх беше само),олекна ми много.Утре плодовият и като го изкарам,вече ще набирам скорост още по-уверено ,а като мине и тази седмица,ще си възобновя спорта. newsm39

Нати
О не,много се наситих,може би защото едва го преглъщах и го ядох много бавно,за да избегна да пия нещо и ме е наситл,по-късно мисля или ябълка да хапна или...ще видим нещо друго  Whistling
Сутрин се притеглих набързо ама нещо ме съмнява,да е верен щото кво л не бях закачил по мен,тъй че довечеря ще го повторя.
Снимките ти са супер.   bouquet

Dina767
 Rolling Eyes Не знам... Embarassed

Иначе как сте Жабо,Нат,Дина?   bouquet

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 13:40 от Petko92

# 383
  • Панагюрище
 newsm10 smile3501 Петко -до тук си отличник ще пиша повече след 17:00 след малко тръгвам за на работа.

# 384
Роси , лека работа.  Hug

Петко , как да сме , хапваме , пийваме вода и чай и
заслабваме.  Laughing Грамче , по грамче , килограмче.  Peace
Ти как изкара школото понеделнишки? Crazy

# 385
Ам бива.Даскало,кафе,почивка...ей така е много хубаво...Като си помисля,че и събота,трябва да ставам да се появя и да се връщам,лошо ми става.Laughing Но поне Понеделник и Вторник пак еще са почивка...ще го преживея...Laughing,eххх ако може всички Май и Април месеци да са такива ваканционни. Laughing

Росе,приятна работа:)

# 386
Еееее , айде сЯ. То си трЕбва и малко уение, де.  Laughing
Не , че го любех и аз , но си е друго , купон е.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 13:57 от ♥ ЖаБкА ♥

# 387
Оооо да това си е така Laughing
Абе не е лошо,ама ако няма математика и физика,вече ще е рай Laughing

# 388
Оооо да това си е така Laughing
Абе не е лошо,ама ако няма математика и физика,вече ще е рай Laughing

Лелеее и аз тез предмети мразех.  Joy
Най-обичах свободните часове и ваканциите.  Laughing

# 389
Привет и от мен на всички фиданки и талисманчето ни - Петко! Добре дошъл при нас и много свалени килца!Добре дошли и на ново присъединилите се към фиданките!
При мен нещата горе-долу се подреждат.Днес ходихме на проверка с малката и от утре сме на ясла.Да видим как ще се справим след толкова много отсъствие.Тъкмо беше започнала да свиква и се разболя. Сега пак отначало.
НаТи, ние също сме много злояди и нищо не искаше да яде в градината, ама последния ден беше хапнала от всичко и то добре, дори и неща, които вкъщи не яде.Не се притеснявай с времето ще свикне като гледа другите деца как хапват и той ще поиска.
Жабка, отново само красоти показваш. Това е мечтата на всеки, който живее в апартамент. Страхотно местенце за релакс, и за сбирки с приятели.Поздравления!
Ели, снимките от Камчия ме връщат много години назад, когато ходех на летни лагери в доброто старо време.Много спокойствие и тишина лъха от твоите снимки, идва ти да си помечтаеш за това място.А за твоята разлика - нямам думи.Отдавна съм ти го казала - страшно гадже си мацко!
Роси лека работа от мен! Не се преуморявай!
А Жани нещо ми липсва?

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 14:27 от joanina

Общи условия

Активация на акаунт