90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №51

• 24 159
  • 463
  •   1
Отговори
# 390
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
joanina и другите , давайте , събирайте се и идвайте
на двор и хладинка в полите на Витоша.  Hug
Каня ви най-сърдечно.   bouquet

Жани , предполагам е на вън с детенце. Peace
Обаче и Ели липсва днес.  Rolling Eyes

# 391
  • София
Здравейте и от мен!
Чак сега смогнах да напиша нещо. Прибрахме се снощи късно, снимки се надявам до края на седмицата да кача.
Изкарахме добре, моного неща видяхме и много не видяхме, но иначе как  да искаме да отидем отново!
За тези десет дни съм -2кг, доста се учудих, защото не съм спазвала точно диетата. Прегрешавах най-вече с винце и бирички, но иначе си закусвах плод и накъдето тръгнеше деня такъв го карах, само вчера съвсем оплесках нещата ядох какво ли не- то не беше печено пушено месо /димяна вешавица/, пържени картофки, сръбска салата /шопска без сирене/ + една малка сръбска биричка, един малък кроасан за закуска + капучино, но пък ядох веднъж към 15,00  часа.
Опитах три пъти така прехваления италиански сладолед, но нещо не съм особено впечатлена, осне от първия - шоколадов с .............чили- много ми хареса.
Жабка, защо не опиташ за задържането на водата да ядеш три пъти на ден по връзка магданоз, може и сок от него, той подпомага изхвърлянето на водата.
Беседката е чудесна - благородно ти завиждам, с кеф да си стои човек и да си почива.
Аз мога да ти предложа /въпреки, че е късно вече за обед/ да си направиш салата ропотамо, без рибата - варят се боб, грах /царавица/, кисели краставички, моркови в тенджера под налягане с оцет, малко мазнина и става много приятно. Може бобена салата, ако обичаш - с лютеница и лук или с мазнина и оцет, може картофена салата, сварен боб+лук и гъбки, варен ориз+краставица+ чесън, малко мазнина/като таратор но вместо мляко се слага ориз/ и копър това става много приятно и леко краставицата дава много приятен вкус.
Режимен ден пожелавам на всички и много минусчета да отчетат кантарите!
Аз днес съм на варива и хапнах две пълнени печени чушки и салата краставици и маслини.
Да кажа и аз нещо за Камчия - четири пъти вече ходя там. Първия и  втория  път много ми харесаха - спокойствие, тишина, прохлада - рай. 
Но поминалата година бяхме за 16-17 дни и останах много разочарована - първо плажа беше много мръсен, целия в боклуци и трънчета, много заведения не работиха, а тези който бяха отворени лошо обслужване, миналата година седяхме седем дни, но пък имаше много хора и голяма лудница, ние отсядаме в Нимфа, иначе природата е много красива - с лианите и реката, но не се поддържа и много се съсипва.

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 14:30 от verabel

# 392
Ма лее, голема съм шматка! Забравих!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ТОВА ХУБАВО БЪЛГАРСКО ИМЕ! Много здраве, късмет и само хубави неща около тях!

# 393
Ето ме сладуранки...преди малко се прибрахме с бебчо от разходка. От 9.30ч. сме на разходка. Леле колко калории изгорих с тази количка толкова много време Mr. Green
Много сте писали и след малко ако дребното ме остави малко на спокойствие ще се връщам да ви изчета.
Честити минусчета на всички, които имат днес Hug
Голяма жега стана изведнъж ooooh!
При мен положението е на 76.400кг, което е само с 200гр. отгоре след зелевата супа. Тази супичка много ми допада защото при мен не се появява йо-йо и доста време с нормално хранене теглото не се качва. Аз се чудя дали от утре да опитам отново 90 дневната. Повечето тук знаят, че започнах второ правене преди 2 месеца...но след първата седмица на сваляне взех да качвам #Crazy .....и минах на зеленце. Сега си мисля дали да не си започна отново но правейки рецептите от превода на книгата и спазвайки всички правила на диетата Thinking
Хайде по кафе Hug

# 394
Верабел , добре си се завърнала.   bouquet
Май утре ще е бобена салатка.  Peace
Ауууу аз обожавам италианския сладолед.   chef
Във Венеция се отядох 3 дни... Crazy
А пък магданоза ,като и царевицата немога да ги хапна.  ooooh!
Царевицата пак мога малко , но тая трева ми е бляк.  Sick
Ако и утре съм подута така ще взема один фурантрил.

Ееее Жани , затъжихме се за теб и Ели.  Heart Eyes
мерси за кафенцето , бягам да си направя едно.  Peace

# 395
  • Бургас
 sun   Слънчево здравейте и от мен Hug.
galia69 да ви е живо и здраво синчето   bouquet
Иринка стискам палци и чакаме добри новини  fingerscrossed
martin4e напълни ми се оЧото и душата със снимките, голяма красота.
kali-76 ще се раздвижи кантара, само не се отчайвай Peace Защо не си сложиш линийка, да те следим.
Нати изглеждаш мноого добре, още малко имаш до целта. Успех в 3-я цикъл  Hug А детето час по час ще свикне и ето ден, не се притеснявай!
красофифа отличен резултат за това време.  Мюсли и корнфлейкс мисля че можеше, но пък мляко не, трябва с вода да ги правиш  Peace
izkusitelka браво за задържаните килца след лунуването Hug  Да ти кажа аз по принцип искам да сваля под 60кг., ще видим дали ще успея до лятото  Praynig
Днес съм си на линийката  dance Бобова съм и да ви се оплача. Реших за обед да си направя ориз във фурната + малко грах консерва. В граха намерих буболечка  Close ужасТ
Жабка, мина вече и второто прасе, браво   bouquet
Дидник все още липсва  Hug
Жане мерси за кафенцето, взимам го на терасата да си го пия и да се препека малко. Опитай отново 90 дневната, като следиш редовно кантара, за да видиш дали ще качваш и този път. Hug

За всички

# 396
 Жани пробвай отново Peaceще следим как ти се отразява и ще решиш дали да продължиш Hug
 Веси и ти си съвсем близко до целта Hug

# 397
Айде , паркирах се с кафето пред компа.  Peace

Веси , сега точа ножа да клъцна и третото прасе.  Laughing
Надявам се да успея. Многото мина , малко остана.  Peace

# 398
Дидник все още липсва  Hug

Ще се появи много скоро и има страхотен резултат от диетата....но тя сама ще ви каже Peace
Дидник както ти казах те чакам да минеш през темичката и да споделиш с всички резултата ти от диетата за да стимулираш новите фиданки Hug
НаТи, Веси благодаря ви и май наистина отново ще пробвам....но всичко много стриктно Heart Eyes

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 15:34 от janeta*

# 399
И Лю липсва. Тез дни щеше да почва отново диетката.  Rolling Eyes

Очакваме Дидник с нетърпение.  Hug

# 400
Ами Лю в момента е на балкона и предполагам, че скоро ще ни пише Wink Как си мила, какво става при теб? Другия понеделник ли си на преглед? Да не би да има бебе на път след като има такова връщане на килца Thinking Я иди вземи пак един тест да видим сега какво ще покаже Thinking

# 401
  • София
Благодаря Жбка,
аз много обичам зеленилки, в италия хапвах какви ли не треви /но сурови/ - повечето горчивички, но ми харесаха

# 402
Жани , аз не я виждам на терасата и затова.  Laughing
Да идва и да пише.  Hug

Верабел в очакване на снимки съм.  Peace

# 403
  • София
ще се постаря да побързам, поне 1 "транш" да пусна

# 404
Верабел и аз чакам с нетърпение да видя снимки от обиколката ви Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт