90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №51

• 24 149
  • 463
  •   1
Отговори
# 405
Ами Лю в момента е на балкона и предполагам, че скоро ще ни пише Wink Как си мила, какво става при теб? Другия понеделник ли си на преглед? Да не би да има бебе на път след като има такова връщане на килца Thinking Я иди вземи пак един тест да видим сега какво ще покаже Thinking

Ей ме на, тук съм! Днес за сефте взех храна за детенце от детската кухня и на обяд си похапна с кеф, чак се разплака за още.  Mr. Green (няма на кой да прилича  hahaha)
От днес започвам отново диетката, хапнах пържени яйца със сирене и салата с марули и краставици.
Другия понеделник съм на лекар Жани и за това се чудя има ли смисъл от нов тест...  Thinking Плюя си в пазвата да няма второ бебе, че сега въобще не е подходящия момент...  Naughty

Ох, забравих да кажа- Ели е добре, говорихме си малко в скайп, приключва работния ден и се отдава на заслужена почивка вкъщи.  Hug

# 406
Хей,искам да ви попитам,какво ви е мнението за Кока кола Лайт (Въпреки че е вредна заради аспартама) и варените картофи (с олио са) по време на въглехидратен ден? :\\

# 407
редактирам с изтриване защото сбърках съвета Heart Eyes

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 17:06 от janeta*

# 408
Petko92, газираните напитки са забранени по време на диетата, предполагам в това число и Кока кола Лайт.  Naughty

И аз съм се завеяла на някъде. Какви картофи във въглехидратен съм яла.  ooooh! Глупости. Картофите са за бобовия ден и съм ги яла варени тогава. Извинявам се!  Embarassed

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 17:22 от izkusitelka

# 409
Картофите не се ядат във въглехидратен ден.  Naughty

# 410
Айде стана кашата...подчертавам с олио са,не със зехтин - ми така ги продават в магазина. А вече свят ми се вий и май отивам да изям сладоледа,който го гласях за вечерта
В такъв случай газираното го отписвам...не знам защо дори попитах,като идеята ми е да го откажа  #Cussing out
A иначе за картофите кога може?

3-ят ден определено е най-трудният  ooooh!

# 411
Лю хайде всичко да е както искаш и да изхвърлиш този счупен кантар дето ти показва такива фантастични плюсове....според мен нещо кантарът ти се е бъгнал и е хванал вирус както казва Ели Hug Добре, че се намеси за картофите, че аз чета картофи и си мсля че пита за ден втори варива.
Петко картофите са за 2-ри ден варива....изтрих горе поста си Peace Днес си на сладки неща с две думи казано. Вземи си филия и намажи с лютеница, или геврек, бисквити, сухи пасти, зеленчукова пица, спагети със зеленчуков сос, макарони, кус-кус, постен сладкиш (в рецептите ни има два постни сладкиша, които са много лесни и вкусни....ако искаш ще помагаме за тях).........и т.н.
Искам да напишеш какво и в колко часът яде днес за да помагаме и да видим къде и как си сбъркал. Между храненията в различните дни имаш интервали от време....за днешния ти 3-ти ден след 12ч. имаш хранене през 3 часа. Не гладувай....дай си храната до сега да видим защото си мисля, че си ял много малко Thinking

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 17:12 от janeta*

# 412
Благодаря ви.

Жане,вече довършвам фунията на сладоледа,иначе скоро щях да се тръшна.Сега ще отида до магазина да видя за някаква замразена пица за вечеря,че пицарството още не съм го усвоил .

Предполагам тези сладкиши са на главната страница,ей сега ще ги видя.

# 413
Петко, може да си направиш бутер- пица със зеленчуци или да си изпечеш соленки от бутер тесто. Става бързо и вкусно- просто режеш тестото на пръчици и печеш.  Peace Освен нещата, които Жани е изброила, може да хапваш солети, бейк ролс, щрудел, кроасан...
Жани, благодаря  Hug  Praynig
Редактирам си поста, че Петко е писал отново- пицата не бива да е с кашкавал и месо.

# 414
Oooo aз ги правя със сусам...уааа...страхотни стават!!!! Но не съм в настроение за това,една малка пица зеленчуова,мисля,че няма да ми се отрази зле за вечеря,тъй като пица не съм ял от 4 месеца.

Благодаря ви.Сега отивам да инспектирам магазина.

Ok без кашкавал и месо.Нищо чудно ако не м хареса какво има върху нея,да си взема само един блат и отгоре с кетчуп и 2 краставици

# 415
Жане:

Миналият ден не помня:

Вчера:
11 2 ябълки
15 ч - 500 грама червен ориз  2 краставици
19ч - 250 грама ч.о - 1 кр

Днес
7 2 ябълки
12 1 бейкролс бекон + 500 вода
17ч 1 сладолед (току що)
и за вечеря смятам малка пица?

# 416
Петко може да си вземеш от замразените банички със тиква, ябълка, спанак....аз си купувам от сладкарницата топло изпечени с ъс зеле или с праз, имат и с ябълка и тиква. Можеш да идеш до сладкарница и за една кифла или локумка. Може да си изпечеш от бутер тесто както Лю е казала бутер-пица но да е само със зеленчуци или да си навиеш със сладко вътре или с локум....стават страхотни Crazy
Такааааааа според мен това е много малко храна за деня. Аз щях да съм яла например една баничка със зеле в 13ч., после 16.30ч. някоя вафла и за бечеря нещо от бутер тесто Wink

# 417
Мразя локум и сладко.... Laughing

Сега ще отида до магазина ако нещо от горе споменатото не харесам или няма,ще отида до форнетите (за първи път ще ги ям,дано са хубави)

# 418
Петко ето постните сладкиши, за които ти говорех:
Постни шоколадови квадрати и Постен сладкиш с череши и двата са много вкусни и стават за 5 мин. бъркане с вилица и се пекат за 20-тина минути Peace
Ако си взимаш Фурнети гледай да НЕ СА със сирене, яйца, месо, колбас, извара, кашкавал защото това са храни за първи белтъчен ден
За пицата защо само блат с кетчуп и краставици...значи може лютеница, лук, гъби, маслини, чушки, домати и подправки Peace
И пак казвам, че яденето ти е малко като количество.....този бейкролс е малко според мен за наяждане и сладолед. Не се приемай като на диета и яж от позволената за деня храна докато се почувстваш сит. Тук количеството не е проблем. Проблем е да смесиш храните. А когато са така разделно по дни количеството по скоро помага на организма да отслабне защото така не се чувства на диета и може спокойно да гори излишни килца Peace

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 17:37 от janeta*

# 419
Хай отново.Взех си банички Бела,всичко беше с месо и някви други гадости,та взех със сирене,но нали сирене може  да се яде само при белтъците,тъй че ще го изчопля.Изядох и един Киндер Милкшнице (116 кал,въгл. 9,4,белт - 2,4,мазнини 7,6) :\\ Килограм и половина ябълки и 1 република за довечера ... оххх май прекалих Cry
Имаше пица зеленчукова,ама срока и беше изтекъл преди 1 месец.

Общи условия

Активация на акаунт