90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №51

• 24 149
  • 463
  •   1
Отговори
# 420
Ето цитат от увода Peace( който е превод на книгата за 90 дневната диета)
3-ти ден въглехидрати
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ(БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР.БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ ,А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: един вид плод!

ОБЯД: Макарони с подправки или пица с доматен сос, може да приготвите доматения сос с различни видове подправки и зеленчуци, солени бисквити колкото количеството на една пица. Може също така да се консумират крекери, други тестени изделия, приготвени от тесто без мая или пък палачинки, без мляко и яйца. Разнообразете менюто си за деня с блюда от елда, ечемик, просо и други зърнени храни.

ВЕЧЕРЯ: 1 пастичка (или 3 неголеми бисквити по ваш избор или съшото количество дребни сладки или 3 топки сладолед) и задължително 1 лентичка натурален шоколад.  Вкусно е! Ако не обичате сладко, хапнете си крекери или порция пица.

Според мен не си изобщо прекалил и ако се мериш всеки ден сутрин по слип или на голо ще видиш, че след обилно хапване във въглехидратен ден на другата сутрин кантара показва хубав минус Peace

# 421
Жане,ох успокои ме наистина,много сериозно съм се приел и гледам да не сгафя дори в най-малкото нещо  Heart Eyes

# 422
  • София
Мда,лошото е,че готовите неща повечето не са разделни...та трябва да се готви.юаз от както съм на диета,почти всеки ден готвя,днес си направих пица ммммм стана много вкусна с дом.пюре,гъби,лук,кис.краставички и маслинки Mr. Green

# 423
Мда,лошото е,че готовите неща повечето не са разделни...та трябва да се готви.юаз от както съм на диета,почти всеки ден готвя,днес си направих пица ммммм стана много вкусна с дом.пюре,гъби,лук,кис.краставички и маслинки Mr. Green

Голяма си гад,същата беше и в магазина,ама с годност до 24 Април  Laughing Печенето на готови продукти не е ли готвене Laughing

# 424
Петко нормално е да се притесняваш....повечето си мислим,, че от най-малкото парче въглехидрат ще качим но не е така. В тази диета на практика въглехидратите си имат ден и точно когато организма вече е изкарах три дни без любимите въглехидрати идва и техния ред и от там организма решава, че всъщност не е на диета и може схпокойно да гори...и да не забравяме че въглехидратите са храна и за мозъка Peace Ами вземи си замразени готови блатове и си сложи продукти по твой избор и изпечи Peace
Кали точно преди малко и аз изброих тези продукти за пица на Петко....става много вкусна и обилна зеленчукова пица Crazy

Фиданки аз ще излизам след малко с децата и ако изпишете 30 стр. не се тревожете....имам грижата за темата и ще я пусна новата по-късно Peace

# 425
  • София
Що да съм гад бре,става много бързо Peaceнаправи си Hug
сложих си линийка Mr. Green

# 426
Петко, несе притеснявай! Аз през цялата диета, когато имах въглехидратен ден се чувствах сякаш извършвам престъпление.  Laughing Такива нещица си похапвах...

# 427
Е да,ама тази седмица не е най=подходящата за говене  Laughing

Благодаря Жани,значи няма да се притеснявам,че може да омелкам и 7-те малки банички  Embarassed Joy  cook
Приятна разходка

lubopitko
Ей,същото чувство имам-х,пиша го и имаМ,защото ако го напиша имаХ ще си позволя прекалено повече работи  ooooh! Laughing

Eххххх обичам този форум   Blush

# 428
Здравейте и от мен!

Ето какво ядох в първия ден от диетата:
Закуска (10часа) - 2 ябълки
Обяд (15часа) - риба със зеленчуци

А може ли за вечера да не ям пак риба, а нещо друго.. и ако може, какво например!?
Успех на всички и мно0оого -си  Hug Hug Hug

# 429
  • София
Мтого сте писали днес. Добре, че чета нелегално от работата.
Аз и днес съм на зелева супа. Даже току що си я изядох.
Петко, какъв е този магазин - срока изтекъл преди 1 месец. Те ще ви изтровят така!
Лорче, може вместо риба - зеленчуци и пилешко без кожа. Ама да кажат по-вещите. Аз на теория знам, но на практика - нямам минуси.  Mr. Green
Имам от супата и за утре на обяд и пак ще го мисля.

# 430
И аз реших да си направя една салата.. ии това и ще направя, че вече е близо 20часа. До после ще пиша пак  Hug

# 431
Лорче сложи на салатата сирене и си готова Peaceили две варени яйца Crazy
Лю ще стискам палци всичко да е наред при теб Praynig
Петко за другия въглехидратен ден ще ги измислим по добре нещата Naughtyза днес наистина ти беше малък обяда и затова така се получи.Сега като яде сладолед в 5 часа  чакаш да минат три часа т.е. вече може да хапнеш за вечеря.Взе ли си и черен шоколад за десерт Mr. Green,хапва се по блокче черен шоколад след вечеря Peace

# 432
Момичета, не можах да си издържа плодовия... малко го наруших с една филийка... тцтц.  Sad
Ама поне утре ми е стимул, че започва пак белтъчния и ще се оправя... късмет на вас. Peace

# 433
Приключих за днес:
2 ябълки
1 бейкролс
5 банички
1 сладолед
1 киндер милкшнице
2 републики какао
1 литър вода

Най--много някоя ябълка по-късно

Aisha
Нищо ново,за това гледам на всичко годностите,дори и дъвка да е...

Нат
Обожавам черният шоколад (по -точно от всички шоколади той ми е любимият),но днеска мисля,че беше много яденето на въгл. тъй че ще го оставя за другият път.Иначе до колкото знам действа като антиоксидант.

Та момичетааа...ихаааа...значи почнах от 98,6,паднах на 97,3 някъде вчера,тази сутрин бях 98,1,после като се мерих с дрехи и т.н 98,4 и сегааа ... 96,9   Party Party

# 434
  • Панагюрище
Браво Петко само така.Милкшницето е с мляко и не е за днес,ама нищо за другият път ще знаеш и водичката ти е малко мъничко,но до като си легнеш ще си пиинеш още.

Общи условия

Активация на акаунт