90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №51

• 24 149
  • 463
  •   1
Отговори
# 435
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Браво Петко , супер си.  Hug
Продължавай в същия дух.  Peace

# 436
Минавам на отчет, но не ми беше успешен днес бобовия ден.  ooooh! Наобяд 1 купичка боб + салата /без хляб го ядох/. Следобяд си чопнах някой друг бирен фъстък  Sick. После някое блокче шоколад, че не съм яла 4-ти ден сладко и съвсем оплесках пейзажа.  #Cussing out Иначе вечерях малко количество боб+салата. Днес също изпих мноооого вода.  Wink Сега след малко ще започвам с тренировката, та дано компенсирам изядените прегрешения.  Mr. Green Обещавам да не мрънкам утре много като имам +.  Laughing

# 437
  • София
Здравейте! Hug
Четох, четох... адски много сте писали!  smile3529
Честит празник на празнуващите днес! Да са живи и здрави!  bouquet
Петко, браво! Супер си! Утре сутринта като се събудиш, /възможно най лек/ се премери и го прави по едни и също време - така ще е най-обективно! Sunglasses
Лорчето, а може освен салатата - купичка таратор. Hug
Жабче Hug не ме кани много-много, че ще взема детето -Сноучето и ще довтасаме! Hug bouquet Жабче, сетих се - зелен чай действа диуретично /или поне на мен така ми действа/
Горкото, топло му е вече, гледам да го разходя по-късно вечер... ще включваме скоро климатика.
Казвам ви лека нощ и лягам бързо преди да съм хапнала нещо. Няма да заспивам, ама да се хоризонтирам, че цял ден като кон... напред-назад...
Хубава и отслабваща вечер!  Hug

# 438
И аз си хапнах достатъчно за тази вечер..  Embarassed
Петко поздравления с упоритост всичко се постига  Peace
За утре съм решила да си направя пълнени чушки с ориз.. и това ще ми е за целия ден.
Утре пак ще ви пиша.. но сега ме чака учене  Cry
До утре и Успех  Hug Hug Hug

# 439
Роси
Да,на всяка цена,ще гледам да изпия поне още литър - литър и половина.

Жабка
Благодаря.

Snow4eva
Да,задължително ще го направя Grinning Да ти се връща и на теб  Peace

Lor4e
Благодаря Simple Smile Успех и на теб Simple Smile. Постни ли ще ги правиш Simple Smile?

А и е важно да отбележа,че няма и нямаше да се справя без вашите диети!!! Blush

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 20:41 от Petko92

# 440
  • Панагюрище
Ти си силно момче,ще успееш и ще бъдеш във форма за лятото.

# 441
rosi
Дано и благодаря Simple Smile Баж за лятото не бързам,е няма да откажа де,ама поне до Септември - Октомври,защо не.

# 442
Леле хора, толкова сте готини и как само се подкрепяте направо сте супер.Чета ви редовно и много ви се радвам newsm53.И аз имам нужда да се подложа на диета, но все не ми достига смелост и си мисля че няма да издържа Embarassed.Пожелавам на всички режимни успех newsm10 и много минусчета.

# 443
  • Панагюрище
dapy82 не се чуди много ,а почваи с компания по-лесно става.

# 444
Rosi 72 благодаря ти то наистина не трябва само да се каня а и да действам.

# 445
.
Жабка  Hugблагодаря за помоща моят ерген се навечеря  с нас и изчезна да празнува с приятелите .
Благодаря ви мили  момичета за поздравите и хубавите пожелания  newsm51
Petko92  в магазина продавят готово тесто от което можеш да си правиш пица  също и с бутер тесто става .Аз купувам готови блатове за моя син и  само си маже отгоре с лютеничка и си нарежда каквото има в хладилника отгоре става за отрицателно време в грилчето по някога и аз си правя от тях особено за обяд защото им меся тесто в повечето случаи за вечеря когато и на мен ми се полага  да хапнйа пицичка  Wink .
dapy82  само така си мислиш  много лесно се свиква с тази диета и е много удобно защото в повечето случаи не се налага да си готвиш диетично а си хапваш със семейството без проблем и без да се дразниш.Лично на мен ми хареса това че можеш да си хапваш и сладичко не че съм много по сладкото но ми се прияжда понякога

# 446
Уффф, прибираме се от разходка, направо без крака останах... Ама дано поне да съм свалила някой грам!  Joy
dapy82, не се чуди, а бързо към нас се присъедини!  Hug
Утре смятам да си спретна картофки с ориз на фурна, а като приспя детето, ще си нарежа зеле и моркови в робота за салатка.  Mr. Green

# 447
  • Панагюрище
Лю, пък може да е и килограм.

# 448
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Сноуче , нямаш грижа , само ако детето е на кайшка ,
че дребния го е страх.  Hug

Гале , ден му е на детето , нека купонясва.  Peace

Лю , аз съм също утре на варива и само се чуда и мотам кво да е.  Crazy
Но , определено ще е боб салатка.  Laughing

dapy82 , не се чуди , заповядай. Hug

Отчета за днес ми е 1 домат , 1 краставица , сирене ,
2-3 триъгълничета топено сирене и два залъка хляб.
За вечеря хапнах , една филия тост със пастет и 1 краставица.  Peace
Това е и около 2-2,5 л. вода.  

# 449
Жабка ами то на младите сега им е времето да купонясват лошото при нас е че малкия е по голяма хаймана от батко си  Петко да не го чете  Wink Grinningтова
Забравих да се отчета за днес
закуска кафе  в движение за повече нямах време
Обяд -краставичка със зелен лук на салатка и едно парче кашкавал
вечеря -пилешки дроб и таратор и мъничко биричка  Embarassedама днес ми се полага Embarassed .
Много ми стана тежко след вечеря направо едва дишам Sick .
За утре имам ориз със зеленчуци остана от гарнитурата която им направих за дробчетата .

Общи условия

Активация на акаунт