Отговори
Здравейте, знам че тук не е най- подходящото място за тази тема, но във форума за пътувания не може да се публикува нищо ( или поне в момента аз нямам достъп до него).
Доволни ли сте от нашенските хотели??? Аз съм потресена, възмутена и всичко най- негативно съм насъбрала за 2 дни. Става дума за 5* спа хотел "Орфей" в Девин.Споделете вашата ваканция...И ако някой има представа какви са критериите за даване на звездите може ли да каже, че вече си мисля ,че аз бъркам, като смятам за нередно в 5 звезден хотел да има мухал в  банята, полуразвален душ, музика от хотелската дискотека до 3 през ноща и още ред " екстри"...

# 1
  • Има много детски смях.
Във въпросния хотел бях преди година, година и малко.
С ръка на сърце казвам, че и пари да ми дават, няма да стъпя повече там.
Нашата стая беше добре, нямаше мухъл, душовете си работеха, всичко си беше ОК, но дотам. Обслужването на персонала обаче е под всякаква критика. А как се надписват сметки, просто не е истина.

# 2
  • София
В София ги прекарах. С ръка на сърцето заявявам, че съм супер доволна. Вече с топ не можеш ме изкара извън града в почивни дни. Ами тя става прелестна Heart Eyes Тиха, спокойна, няма трафик, няма луди, просто приказка Heart Eyes Припомних си какво именно обичах в този град, преди да стане помийната яма, която е в момента. Вече ще почивам само, когато другите работят Laughing

Иначе за хотелите в страната какво да кажа - не си отговарят на звездите, естествено. Последни впечатления от Роял лодж в Пампорово, от февруари. Пет звезди - пред входа имаше сто стъпала, мокри, хлъзгави, да се пребие човек, никой нищо не прави по въпроса Confused Управителят на ресторанта запали цигара през две маси от бебешката ми количка. Камериерката беше забравила да изхвърли кошчето в кухнята от предните обитатели на апартамента Sick И такива дребни нещица... Wink

# 3
  • Има много детски смях.
belinda, така е - София по време на такива дълги празници е прекрасна. Връща ме в детските години.
В интерес на истината, обаче, този път учудващо пак си имаше доста хора и движение. Не се беше "изпразнила" като друг път.

По Коледа и Великден обаче за мен винаги неизменно настъпва раят в този град.

# 4
  • София
Е, мене чак в детските не ме връща, защото не съм ги прекарала тук, ама айде в студентските Laughing

Абе много яко беше! Чувствам се заредена, доста повече, отколкото обикновено се чувствам след почивка Simple Smile

# 5
Ние бяхме в Орфей в Девин и сме много доволни, определено спа центъра си е същия както и предните години с добре обучен персонал, от масажа с мед съм много доволна, както и от този с шоколад, ваната на клеопатра също си заслужава. Определено хотелската част не е 5 звезди, но ние бяхме в апартаментите и нямаме никакви оплаквания.не сме се хранили в хотела, такаче за храната немога да кажа, само вечеряхме веднъж в Ориенталския ресторант и ни хареса.

# 6
  • София
И аз се радвах на празна София, беше наистина удоволствие да миткам насам-натам без задръстванията и изнервените хора  Peace

# 7
Моите празници минаха по равно в София и Панагюрище. В Панагюрище сякаш времето е спряло. Невероятна тишина и спокойствие. Дори кола рядко бръмва.

# 8
  • София
Заедно с тълпата в Гърция.
Ама не се усети като тълпа, твърде много море имат тия хора, ей.
Хубаво беше.

# 9
За първи път от 3 години насам останахме в България за майските почивни дни. Прекарахме ги в любимото ни Пампорово . За първи път отсядаме в хотел "Мургавец". Досега бяхме посещавали само спа центъра , бар "Космос" и механата "Българско село".
Успяхме да си починем добре , но механата определено ни разочарова - гадна храна , кофти обслужване на високи цени. То , си беше ясно , че с това искаха да компенсират евтините пакети , но яко го бяха ударили през просото. От спа центъра пак сме много доволни , както не ни разочарова и бар "Космос".
Не знам дали тук е мястото , но останахме не много доволни от едно любимо заведение в Смолян бистро "Венус" /Родопчанка/ - обслужването не беше на предишното ниво , но силно се надявам да е било случайно.
За сметка на това получихме добро обслужване и добра храна в ресторант "Рибката" и още няколко малки механи.

# 10
  • София
Моите почивни дни прекарах около Варна,ходихме до Аладжа манастир който се намира между Варна и Златни пясъци(много красиво място) той е построен в скалите,от там до Побитите камъни и последно до Мадарския конник,пещерите около него,платото и крепостта.Беше много приятна разходка,нощувките прекарахме при наши приятели.  Mr. Green

# 11
 PeaceИзкарах невероятена почивка. Велико Търново,Русе,Варна и най-вече в Румъния  Crazy  ще ми останат много спомени. Жалко само ,че ми се сториха кратки тези 6 дни - отлетяха като миг Blush

Общи условия

Активация на акаунт