Отговори
# 240
В този празничен ден за доповдигане на духа ще ви споделя какво научих. Мои близки от 10 години правят неуспешни опити за бебче. Тя е на 32г., а той на 44г. Днес ми казаха, че след успешно инвитро, чакат две бебчета.  newsm44 newsm44 newsm44
Не мога да спра сълзите си...

# 241
  • Варна
Кво да кажа освен.... да са живи и здрави всички.И на финала  stork-boy stork-girl.Да е по интересно.

# 242
  • Манчестер
Честит рожден ден , Кръстник!
Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш Mr. Green. Щастието е в сърцето ти Peace. Ум newsm78? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов Heart Eyes? За какво ти е, след като всички около теб те обичат Hug. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота! Hug

С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!
Hug Hug Hug

# 243
ARGHT:  newsm59 nbirthday bdbaloni  baloni baloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПРИЯТЕЮ МОЙ  smile3525  love001 ама то за мен не остана нищо с което мога да те поздравя. Но ще ти кажа само три неща които са от сърце. Бъди здрав, щастлив и много, много обичан! Hug Hug Hug
 А сега ще се върна за да ви изчета, че два дена нямам Интернет smile3515 smile3514 а имам много да наваксам Shocked

# 244
Приятели мили..бързам да се похваля с една добра новина..Simple Smile от години мечтая да имам Магнолия в двора си..днес намерих от вид които исках и на добра цена ..приемам това като добър знак , че когато човек истински желае нещо то всичко се нарежда по най- добрия начин..вярвам, че скоро ще се похваля и с бебе...Simple Smile /така ми се иска/.
Поздравявам ви с много обич Милена:)

https://cdn.bg-mamma.com/pUBT/d3c1c474.jpg

# 245
Ех, че красотааааа, Миленче! Стана ми много хубаво като видях тези цветове!  Heart Eyes

# 246
Здравейте, здравейте Hug Hug Hug.Не питате за мен, но явно свикнахте да зачезвам.Аз даже не зачезвам, ама вие много сте бързи Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Едва ви изчетох ooooh! ooooh! ooooh! много пишете.
От горе от горе хванах новините и аз.
АРГХТ честито приятелю  bouquet  bouquet  bouquet.Толкова хубави неща са ти пожелали момичетата, то торти, то мацки, то бири и коли.Аз какво да ти кажа Hug - като си мисля за теб и твоето пиле и все в мислите ми се върти едно такова момиченце дето го е показала Картинката.
Пожелавам ти я такава принцеса от сърце Hug Hug Hug, че дори и двечки.И дано стане в месеца на свободната любов.
Зази и Фирчето са добре и аз много се радвам Hug Hug
Исках да питам Картинката в този комплекс лично ходила ли си.Какви са ти впечатленията?
Каритас с голямо закъснение Честита годишнина миличка  bouquet  bouquet  bouquet.Гледай и се радвай на любовта ви взаимно.Навалицата около вас няма значение.Тово по повод на несетилите се да ви подравят приятели Hug
Маргаритке Маргаритке с тия кисти.Ама ще ги пребориш Hug.Много ме кефиш с пърната програма Peace Peace Peace
За Данито ми е мъчно, но все пак това е нещо което ще мине и аз съм убедена ,че ще е скоро.Такива неща идват  и си отиват в живото ни.Важно е да сме живи и здрави и да се обичаме Hug
За себе си какво да ви кажа.Горе долу съм добре.Старая се положително да гледам на нещата и да не се ядосвам за дреболии Hug.Трудно е, но се оказа не непостижимо Whistling

# 247
Бъни ......внимавай с двечките,че е мнооого трудна работата Laughing LaughingИ една му стига та и за момчета отбор да му останат сили!
А в Ягодите бях миналата година,към юни месец!Страхотно беше!Имат ресторант с добра кухня навън........но очите и сърцето ми останаха в ония ми ти водни лилии-гледах ги тоооолкова дълго,че едвам ме мръднаха.Има открит басейн,хубава музика,и ...пущинак-това последното много го обичам.

# 248
Каритас с голямо закъснение Честита годишнина миличка  bouquet  bouquet  bouquet.Гледай и се радвай на любовта ви взаимно.Навалицата около вас няма значение.Тово по повод на несетилите се да ви подравят приятели Hug

Бъни, благодаря ти, мила! И аз така си казвам, въпреки че не бяха приятели, а близки роднини, ама от най-най-най-близкия модел. Просто ми стана криво. Даже приятелите всъщност се сетиха повече. Ама аз нали съм си ревлива този месец, че трябваше бебе да се ражда, увесвам нос от най-малкото. (Къде си, АРГХТ, да обясниш картинно как къртя еди-какво си с нос Laughing)

Имам питане към Маргаритка и Зазолинка. Момичета, знам, че ходите в клиника Щерев, нали така? В седмичната тема има едно момиче, което е решило да ходи да се прегледа в тази клиника (няколко проблема от различен характер и в голяма степен неяснота какво се случва), та й обещах да ви питам - дали бихте й препоръчали конкретен лекар, или да се обади там да пита, абе изобщо как да процедира. Благодаря ви предварително!  bouquet

Ей, АРГХТ, наздраве, братче!  Hug

# 249
Имам питане към Маргаритка и Зазолинка. Момичета, знам, че ходите в клиника Щерев, нали така? В седмичната тема има едно момиче, което е решило да ходи да се прегледа в тази клиника (няколко проблема от различен характер и в голяма степен неяснота какво се случва), та й обещах да ви питам - дали бихте й препоръчали конкретен лекар, или да се обади там да пита, абе изобщо как да процедира. Благодаря ви предварително!  bouquet

Каритас, ние и двете със Зазито сме пристрастни, защото сме при една лекарка!  Mr. Green
Аз няма да препоръчвам никой лекар конкретно, ще кажа само, че клиника Щерев е правилният избор! Всички са специалисти, работят заедно и са взаимнозаменяеми. Т.е. ако твоят лекар не е на смяна или е възпрепятстван, друг ще извърши процедурата, от която имаш нужда. Целият персонал на клиниката е невероятно любезен, всичко е регламементирано и не висиш часове наред да те прегледат. Така че кажи на момичето просто да се обади на регистратурата, да обясни, че за първи път ще посещава клиниката и да си запише час. Аз когато направих това си взех час за моята лекарка (тя тогава стана МОЯ  Grinning , избрах я в движение!) още за следващата седмица.
Успех!   bouquet

# 250
Кръщелницееее  Hug Heart Eyes Hug Конкуренция си ми ти за момиченцето, но с удоволствие ще ти го отстъпя, ако има едно момченце за нас  Hug Heart Eyes Hug Знаех си, че няма да пропуснеш едни добри пожелания за Карсивия  Crazy си стар  Crazy Кръстник  Heart Eyes

mimi, благодаря ти приятелче  Hug И аз ще ти кажа само три неща: ми-ми-ми...  Joy Joy Joy И за да не бъда голословен:
За всички вас Одата на радостта в ми-ми мажор  Mr. Green Heart Eyes Mr. Green

Хъни-Бъни  Heart Eyes най-много се притеснявах, че ти, Рея и roslem ще пропуснете партито  Blush Как да не питаме за теб  Crossing Arms Очите ми на палачинки станаха  Shocked да се оглеждам, кога ще ни се появиш. Малко си разредила посещенията си, но аз се надявам, че причините са от любовчийско естество newsm53 Нали се надявахте този месец да сте с пълна сила на фронта  Praynig Heart Eyes Praynig

caritas, аз съм още на работа  Confused Сега си тръгвам и след 30-40км съм у дома, а току що ме информират, че свещите вече са запалени  Joy Heart Eyes Joy Така ще е днес. Само двамата  Heart Eyes Време за купони има винаги, само за нас двамата никога не стига  Blush Така че наздравето мааааалко по-късно...

Хеййй... познайте, познайте  Thinking Хайде, де... Ъ...!!! Не сте много ентусиазирани май  Crazy Имам си истински цветя за Рождения Ден от едно приятелче от форума   261uu  261uu  261uu Следобяд успяхме да се срещнем за едно кафенце с papolino и нейното момче. Големи са симпатяги и много мили - цветя за Добрия Стар ARGHT...  Hug Heart Eyes Hug

Още някой ми липсват  smile3506

# 251
Хеййй... познайте, познайте  Thinking Хайде, де... Ъ...!!! Не сте много ентусиазирани май  Crazy Имам си истински цветя за Рождения Ден от едно приятелче от форума   261uu  261uu  261uu Следобяд успяхме да се срещнем за едно кафенце с papolino и нейното момче. Големи са симпатяги и много мили - цветя за Добрия Стар ARGHT...  Hug Heart Eyes Hug

Хееееееей, страхотно е това, братче! Много, много се радвам! Сега ти желая една много задушевна и романтична вечер с твоето единствено Пиле...  1dating Two Hearts

# 252
Хи хиииии хи хиииииииии Цветя за добрия стар ARGHT  Wink Wink Wink Wink малко остана и да ти повярваме магаре такова  Hug Hug Hug
само едно забравих днес да ти пожелая и затова наминавам пак.
Много ама много да слушаш твоето Пиле и много, ама много да си го обичаш - от все сърце ви пожелавам дълги години погледите ви да са все в една посока и винаги в тях да грее усмивката на споделената обич Hug  bouquet

# 253
Хи хиииии хи хиииииииии Цветя за добрия стар ARGHT  Wink Wink Wink Wink малко остана и да ти повярваме магаре такова  Hug Hug Hug
...
Ама моля ти се  Crossing Arms Що за отношение  Crazy
Ще ви ги снимам, какви са слънчеви  Mr. Green Heart Eyes Mr. Green

# 254
Марги, много, много благодаря! Hug

АРГХТ, ами че това е чудесен начин за празнуване на рожден ден! Heart Eyes Поздрави и на Пилето и пак ще кажа да слушаш Лени.  Mr. Green  bouquet

Паполино, така значи - време за кафе с АРГХТ да, време за два реда във форума - йок! Twisted Evil Joy  Hug

Общи условия

Активация на акаунт