Отговори
# 285
Въх, аз докато напиша и темата замина  Joy Joy Joy
Срам ме е за сериозния ми пост, ама дълго писах и не ми се трие  Embarassed

Мари - много се радвам, че всичко е наред  Hug Hug Hug
Теди - все така да са хубави резултатите  Hug Hug Hug
Пипи, Мари - страхотни местенца сте резервирали  Hug А морските снимки на Емо са мечта  Hug
Вале - страшно се смях, много арно си го написала  Joy
Дега - за сенната хрема, нашия тати го мъчи, даже започнаха вече симптомите. Пие Лоритидин, сутрин по 1 на гладно, към 11лв са бг опаковките, 30 таблетки  И Флексоназе за носа, към 20-25лв, 100 дози впръсквания, сутрин еднократно. Peace
Майчинство още не съм получила за април  #Cussing out

1. с възглавница Чико, дунапрен на дупки
2. С боди, блузка и ритънки, в северна стая сме и още е стуууд нощем.
3. Пера отделна, "детска" пералня  Peace

Вчера бях при д-р Марков на ФМ и всичко с бебка е наред. Когато ми каза, че е момиченце, се просълзих от щастие в буквалния  смисъл.  Heart Eyes Надявах се, но не вярвах много много... Сега започнахме преговори за името, но каквото и да предложа, се отхвърля, а предложения  не дава. Ще има война с прашки, накрая ще си харесам нещо, ще я запиша и готово  Mr. Green Само да сме живи и  здрави  Hug
А днес на ЖК - хемоглобин 109, кръвно 50/90 - резултата е лека анемия. Ще пия желязо на таблетки, повече месо, яйца и сутрин кафенце.
Стефан дивее и щурее, сополите минаха. По жегите го обличам както мен  Peace С летни панталонки, бермуди, шорти, тениски и сандалки. И шапка.

П.П. Ето и снимка на малката ми принцеса: - цък за по голяма  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 23:08 от Lusesita

# 286
Lusi, много хубава новина за пола на бебето. За името ти си майката ти си решаваш и толкова.  Hug

Не мога да спра да се хиля и затова ще пиша по-късно!!!

Е----е М----та на темата (ако искате се сещайте какво написах, по добре недейте  Embarassed)

# 287
Много се зарадвах за теб и бебка Луси Hug , ще имаш малка принцеса Hug
Вале, Laughing

# 288
  • пред екрана
Много сте забавни!
Теди, радвам се за добрите новини.
Луси, честито  stork-girl! А за името ние процедирахме така - с лист пред именници в нета и всеки си записва фаворитите за съответната буква и накрая сравняваме и избираме. Е Кристиан беше единственото в спъсъка име с К и на двамата, така че избора беше единодушен, но за момичешките имена имаше вариации.

1. Има тънка възглавница, която ползва само в началото на вечерта. Сутрин обикновено го намирам обърнат на 180 градуса.
2. Спи по тънко боди с дълъг ръкав и бос или боди къс ръкав и тънка пижама - ританка или боси крачета, но чувалчето е задължително/ Ако е прано и не е изсъхнало го пъхам в дупката на плика - пак върши работа/.
3. Пера дрехите отделно, отскоро с нашия прах, но със омекотител Силан за бебе.

# 289
Луска, честита ти мома!!!! Името е най-лесно, живи и здрави!!! Ти си му тури каквото име сакаш, па мажо да се блещи като коза пред афиш, а ти да се кефиш като циганче на вафла Лято БЪЗИКАМ СЕ БЕЕЕЕЕ

А за останалите мнения, седим и се ослушвам като пръднал заек в лицерна, муа да ви пусне човек и сите сте у едни шльопаре. Е па я тогава че се стъкмим като на сгоден циганин брат му и че четем сеиро до другата тема, където че туриме звучното заглавие Лудите Януарски родителки се превръщат бавно в укротителки. От сите ни връти шайбата яко.

Марчето  от Парижо дебне. И Надето, и тя. Завалийки. Не спат.

# 290
  • пред екрана
ВАле  Grinning
Меги, да се включа с едно предложение за неделя, ако времето позволява
 Съб'та раб'та няа, ниделя сме паратьки. Ръкити у джубити, вър да са фиркаме на Кинана!

А ако някой иска да се забавлява с тукашния диалект, тук може да намери неизчерпаемо вдъхновение
http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%A5%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 00:04 от nadya_geo

# 291
ХАхаха, и аз съм се ококорила като плъх в брашно  Joy

Марчето  от Парижо дебне. И Надето, и тя. Завалийки. Не спат.
Марчето, а? Аз ако живеех у нашто село щЕха да ми викат "Тошка"  hahaha Sick Ама нали съм чаве на паве, та съм Теди  Blush

Луси, честита девойка. А за името не се притеснявай. Ще го кръстите. Калина, милото, седя една седмица безименна, докато с половинката се разберем. След години има китки да ми подарява, че я спасих от напористите напъни на тейко й да я кръстим Красивена   Joy

Вей, Яни със съзерцание е невъзможно само да мине. Ще мъкна втори кат дреи, че да се проблАчаме на мЕсто

Заглавието е супер! Че сме луди, луди сме, но мартенските ми посестрими ни бият по точки.  Naughty Снощи обсъждаха с какъв шрифт и къде по тялото да си татуират имената на дечурлигата  Crazy

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 00:06 от tedsan

# 292
  • В сънния Люлин, прибулен...
Е че се тОпите начи, язък, че нема да ви вида, айде, че ви пратим една-две телевизии  hahaha

# 293
                                                                  Честит Рожден Ден, Теди!!!
  Да си жива и здрава, много щастлива и много обичана съпруга и мама!!!

newsm51 newsm59 newsm51 newsm59 newsm51 newsm59 newsm51 newsm59 newsm51

# 294
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТЕДИ, ДА СИ ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА ! newsm59

# 295
Еххх, знаех си, че тоз сочен език може само на теленце да е Wink

Да си ни жива, здрава, хапливва, закачлива и винаги усмихната, Теди  Hug Hug Hug

И да кажа, че много се радвам на момата неродена на Лусесита  Heart Eyes много е хубаво да си имаш и момиченце!

# 296
Честит рожден ден Теди!
Луси щом по име е д-р Марков как няма да са добри изследванията, да не е д-р МенТе от китайския  Joy Мниго се радвам, че е Момиченче да е жива и здрава, пък името с него ще си дойде  Hug мойта сестра има сега проблем с едната баба да било българско името на младежа, ма й тегли сектира, че нещо не й се връзва с фамилия Рамирес, Себастиан по наше му трябва да е Събчо Whistling
Аз за март нямам стинки ти за април говориш  #Cussing out
заглавийцето е връхтя
Марчето, а? Аз ако живеех у нашто село щЕха да ми викат "Тошка"  hahaha Sick Ама нали съм чаве на паве, та съм Теди  Blush

hahaha Joy Joy

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 08:21 от millenita_g

# 297
  • пред екрана
Честит рожден ден , Теди! Да си здрава, много щастлива и обичана, да имаш много късмет и дълго време да му се радваш! Весел празник

Еви  newsm10

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 09:09 от nadya_geo

# 298
  • Бургас
УтрепАхте ме, мацета  Laughing Отдавна не се бях веселила толкова  Joy
Чак ми е неудобно да съм сУрьозна Mr. Green
Записвам в едно тефтерче, кой, къде и кога ще е по морето и после, ЖЗ, ще джиткаме с Ксю по срещи  Mr. Green
Луси, голям кеф, а? Честита ти добра новина!   bouquet
И за Тедката, с много лИбов и уважение:

# 299

Общи условия

Активация на акаунт