Отговори
# 255
  • В сънния Люлин, прибулен...
Вей-благодаря за пожеланието (за баткото),но покрай нервите и притесненията с Мимето мисля да изчакам малко.
Мидичке, мисли, ама ако на Мимето уредиш братче, което да се явява батко, после трябва да действате за още едно  hahaha

# 256
....Има ли хубави неща в Джъмбото? Наскоро една мама ми каза ,че дрехите много ги били развалили. като китайски изглеждали....... 

Мидичке, че те винаги са си били китайски.

# 257
  • до една звездичка
Прекрасна е! Със сигурност ще си изкарате чудесно!

...та да кажа, че купих пластелин и като се прибрахме Емо го взе и така се заигра, че 1 час не мога да го накарам да отидем да обядва...
А не иска ли да го лапа?

П.С. Вей, благодаря!  bouquet

# 258
  • В сънния Люлин, прибулен...
МАЦА, магазинчето се оказа, че се е преместило на "Солунска" 41!

От китайско до китайско разликата е... колосална.

# 259
мидичка, китайска са си, но според мен не са лоши Simple Smile

дега, искаше, да, това беше първата му мисъл! но след като му казах няколко пъти, че това не е за ядене и му го извадих от устата, му мина мерака за ядене.

Прекрасна е! Със сигурност ще си изкарате чудесно!
и аз така се надявам, дай боже да сме здрави!

# 260
Вейче, мерси че ми каза  bouquet, в скоро време ще го посетя Simple Smile

Пипи, вилата е страхотна и на 200м от плажа супер Peace
А пластелин ако му купя на Боби ще го хапне целия с кеф, колкото и да му казвам че не се яде, всичко слага в устата това дете Rolling Eyes, аз ще отида до там да му взема магическа дъска и сигурно още 1000 неща, както става обикновенно Simple Smile

Джули, и Боби страшно много се върти и отвива през нощта и аз се будя през половин - един час да го завивам, чували не търпи Naughty

# 261
1. Какви възглавници им слагате на бебоците да спят ако въобще им слагате?
2.Как спят нощем? С пижами, с ританки или по боси крачета?
3.Перете ли им дрешките още с бебешки прах?
1. Спи на възглавничка,която е много тънка,но редовно я намирам в краката му сутрин
2. С тънка пижамка и чорапки,много се отвива и не смея да го оставям с боси крака.Сега като се стопли времето мисля вече по боси крачета
3. Като се съберат повече дрехи ги пера отделно с Тео бебе,но ако има 2-3 дрешки ги слагам с нашето пране с нашия прах

Пипи,вилата е много хубава.Сигурна съм,че ще си изкарате страхотно.

Мидичка,честит рожден ден на съпруга ти.Да ти е жив и здрав.

И аз тези дни трябва да ходя да му купя някакви летни панталончета,че няма.Блузки с късо ръкавче му взехме миналия месец.А и на магнитната дъска съм хвърлила око.

# 262
Да се изкажа и аз:
1. Все още спи без възглавница и не проявява интерс към нашите. Иначе и аз обмислям отдавна варианта, за който Маца е казала, иначе не виждам как възглвницата ще се задържи под главата му, но много ме мързиии да шия. Embarassed
2. Спеше с цели пижами, но му умаляха и се пробиха на пръстите,  сега е с боди с дълъг ръкав и долнището на обикновена пижамата, което е с ританки, не смея бос, защото почти през цялата нощ е отвит, чувала го махнах пред 2 месеца, защото му образуваше нерви. Laughing
3. Пускам му 1/2 перални самос неговите дрехи и Тео бебе, още не ми се иска да ги смесвам с нашите, не че сме нещо крастави Wink просто така си свикнах.
А да ви се оплача, вчера направихме такава приятна разходка семейно, и на тръгване, понеже е много дълга предницата на колата и отпред имаше едни трупчета от бивши пейки, мъжът ми забравил за тях и като рясна клата, не много силно, но успа да пробие радиатора на климатик аи сега не работи. ooooh!От вчера тичаме по майстрои да видим нов ли ще е, стария ли ще заваряваме, че латото идва , а не се издържа. Пак париииииии ще се дават. Whistling
Но имам и с какво да се похваля, вчера ми с еобадиха от Горчиво, на 24 ще участваме с моя, отдавна се каним и чак сега изпраих документи и ни приеха, дано спечелим, стискайте палци, ще кажа после кога ще ни излъчват, че да ни видите какви сме убавци. Crazy
ЗА море още не сме правили планове, но с работат на мъжа ми не сме за резервации, решаваме и тръгваме, най-вероятно ще сме във Варна, че имаме роднини там, които не сме виждали от 100 години и все ни канят.

# 263
Еви, аз му я купих готова със силиконов пух и само я разших да извадя пух от нея да стане по нисичка и готово Simple Smile и като легне отлита в страната на сънищата Simple Smile Ще ви гледаме задължително в "Горчиво" и на Боби много му харесва и много танцува на музиката Laughing
И ние не сме за резервации - решаваме и тръгваме Simple Smile

# 264
Вей-редактирах се Embarassed. УжасТ. С тази глупост дет' написах до развод ще я докарам Mr. Green
Еви-и аз се нареждам да ви гледам в Горчиво. Да те питам-как нави половинката? Аз моя го бъзикам от време на време,че ще го поканя в "Море от любов" и той откача. Ама ще го пробвам за "Горчиво" да видим какво ще каже. Но ще трябва да чакаме пак предавания за двойки ,живеещи на семейни начала Whistling
А това с колата е много неприятно-надявам се не ви е развалило настроението.  bouquet Стискам палци да я оправите бързо и много евтинко да ви излезе.  Heart Eyes

# 265
Еви , ще стискам силно палци за вас, и ще ви гледам непременно Hug
Пипи, вилата е много готина!Къщата за гости ,в която резервирах  стая се намира точно на брега на морето, на скали, изглежда много красиво-

http://zahotelite.com/2837-comment.asp
Ние сме в Созопол от 10август до  25август, така че ако има някой по това време на южното черноморие да свирка!
Днес бяхме малко по магазините, харесах на Даная едни кожени сандалки-найк, но пък такива покупки пред полвинчо не правя Grinning.Тези дни ще отида да и ги взема, сама Simple Smile , заедно с още някой други нещица за мен , които фиксирах тайно Grinning

# 266
Мидичка, не мисли, че моя е нещо много разбран в това отношение, за Море от любов и той ме е предупредил, че ще каже, че не ме познава, ако му ги пратя. JoyНо за Горчиво той сам предложи и аз и аз използвах момента, понеже някой път като гледаме и отговаряме на въпросие и все съвпадам и той предложи да се запишем.
А за вилите, нямам думи, такава красота, живот и здраве догодина и ние с някое приятелско семейство ще си организираме една такава почивка в тези райски къщички.

# 267
Еви-то и на мойта половинка в този дух му беше отговора Crossing Arms То не ,че и аз бих го направила ,де. Хич не обичам да ме снимат и да съм център на внимание. Абе-риба,какво да ви разправям Blush
А за морето-надявам се да имаме възможност да отскочим до Гърция-че я го ,къде е Crazy
Ама като стане-тогава ще се похваля.
Стига вече ,че Мария само ми трие написаното Joy

# 268
Здравейте,

1. Спи на възглавница на бебето от нещо като дунапрен на дупчици. Тъничка но все пак повдига главата.
2. С по тъничко боди и пижамка, долнището е ританки или ако е панталонче с чорапки, но ги събува. От няколко дни май бос ще го оставям. Постоянно се отвива, но чувалче слагам само зимата.
3. Пера отделно, все още със бебешки прах.

Гаде къде в Арапя, дай повечко инфо, че аз сега гледам варианти. Един приятел ми препоръча Дюни. Ние също в края на Юли ще пътуваме, първо 2-3 дни в Бургас после където успея да резервирам. Сега проверявам.

Мари къщичката изглежда доста добре  Simple Smile И аз не правя всички покупки с половинчо, че се мръщи а после като ги види ги харесва.

Matza83 а ти за каква вила говориш?

Мидичка, за ритуал на прощъпулника, спазихме опъването на бяла пътечка и нареждането на предметите, от първото парче дадох на Саши да си хапне и сложих пред една иконка на Богородица. Деца не са тичали с парчета от питката защото нямаше място.

# 269
1. Спи без възглавница. Слагах преди 2 месеца, когато беше болничка, за да диша по-лесно, но не й хареса и когато оздравя я махнах.
2. Спи с боди с къс ръкав и много тънка памучна пижамка, без чорапи. Не съм слагала и през зимата чорапки. Понеже спи при мен на спалнята, я завивам с моята завивка - олекотен юрган. А тази нощ беше много топло и й савлих горнището на пижамата, та остана по къс ръкав, а днес на обед я сложих да спи само по боди с къс ръкав. Краката й бяха голички и босички Laughing
3. Пера отделно нейните дрехи с Тео бебе. Случвало ми се е да остана без бебешки прах и съм слагала от нашия, но пак само за нейните дрехи. Тя се  цапа много и бързо успявам да събера цяла пералня.

Общи условия

Активация на акаунт