Отговори
# 240
Мойто чорапи не търпи - нито денем, нито нощем. Гледа от батко си, който ако може целогодишно ще ходи бос Rolling Eyes Днес сутринта в дъжда искаше да тръгне на английски по къси панталони и редутски сандали на босо, но не го пуснах Crossing Arms Най-редовно се връща от училище без суитчър или бяз яке, а зимата - без шапка. Абе, пубертета ли го е подгонил, топли вълни ли го обливат, не знам... Извинявам се за отклонението Praynig

1 и 2. Спи без възглавница, по обикновена пижама и в тънък спален чувал.
3. Пера заедно с нашите дрехи с обикновен прах.

# 241
1. Спи на възглавница.
2. С пижама и боси крачета.
3. Пера с нашите дрехи и с нашия прах за пране.

За моренцето вече имаме резервация, от 19 юли сме на Албена.  Party

Зимна, и нашия батко е същата "заблудена овчица". Тамън вчера се прибра за пореден път без суитчър и портмоне.  Whistling

Хубав ден ви желая, днешния при нас е дъждовен. Tired

# 242
  • до една звездичка
И аз не слагам възглавница на Стела, макар че тя често-често се присламчва и дори окупира моята. Grinning

Сандалките смятам да обувам на бос крак.

За прането - пера отделно, със собствен прах и омекотител.

Успяхме да врътнем днес едно кръгче из панаира, че следобяд май се кани да вали и при нас. Rolling Eyes

П.С. Забравих да питам - има ли някоя мама, която да има (или познат) с типичната за това време на годината алергия към цъфтящите тополи? Има ли някакво средство поне за облекчаване на симптомите? Сигурно ги знаете: дразнене на очите, кихане, течене на носа.. ooooh!

# 243
Nikitali, вашето мляко не и у мен попадало и със сигурност не съм искала аз да го разглеждам. Напрягам се да си спомня нещо повече или по-различно, но не мога  Sad

1. Спи с възглавница в леглого, но не винаги главата й е на нея.
2. С пижама и боси крачета. Завивам също като Вей със спален чувал.
3. Пера нейните дрехи отделно с Персил или Ариел, зависи.

Дега, моят мъж също страда от тези симптоми, но не сме обръщали сериозно внимание на това. Понякого личната му лекарка му  изписва едно противоалергично с Л...., даже мисля че в момента има ТВ реклава, забравих името.

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 12:48 от blueeyes

# 244
  • В сънния Люлин, прибулен...
Деги, наш тате е с такова чудо... Само че от определен вид полени. Общо-взето - алергологични тестове, за да се види точно какво създава проблеми... В периода на цъфтежите може и да не са тополи. При нас се оказаха треви 3 вида най-вече, котки и влага.
Сигурно нетрадиционната медицина се справя по-добре. Не сме опитвали нищо, но ще го заръчкам сега, че то дойде времето.
Пием един месец алергични лекарства, които успиват малко или много, а му бяха казали, че наесен има някакво лечение, което облекчава симптомите в значителна степен, но ние го пропуснахме, та не мога да свидетелствам.

# 245
1. Какви възглавници им слагате на бебоците да спят ако въобще им слагате?
2.Как спят нощем? С пижами, с ританки или по боси крачета?
3.Перете ли им дрешките още с бебешки прах?
Спи без възглавница.
С боси крака, но в чувал.Зиме,лете.
Пера с нашият прах и с нашите дрехи.Много отдавна.

# 246
Аз също смятам да го пусна по боси крачета в сандалки. Бандитко също спи с лека памучна пижамка и боди босичък, но не и в чувал не го понася иска свобода. Възглавниците ги ползва за гушкане и спи надупен върху нея и главата му е надолу newsm32
Аз пера всичко с Персил и первол, само на татито работните ги пера отделно, че той работи с дървесина и тия стърготини са навсякъде  Crossing Arms
А тия бебе Айнщайнчета са много яки, жалко че ги няма преведени т.е. дублирани

# 247
Здравейте.
При нас времето все още е хубаво ,даже направо си е горещо. И аз мисля да правя пробно питка ,но ще видим кога ,че при следващото новолуние ще правим прощъпулник(дано не ни мине котка път). Което ме подсеща ак да питам дали сте спазвали няккави обичаи на прощъпулника.
Ние днес бяхме на контролен при педи и вече няма хрипове и спазъм Praynig. Още има сополки ,но се надявам и те да минат скоро. Обаче е отслабнала. Sad.
Мария спи с бебешки възглавнички. Макар ,че ги използва ,за да се бори с тях по-скоро. ТАка се приспива. Спи с пижамка и в чувалче ,но днес е успяла да се оттърве от него Crazy. Слагам чорапи ,които се задържат точно 3 секунди.  Веднага ги сваля ,но и аз съм упорита.
И накрая -нашия татко днес е рожденик:

# 248
М-м , почерпих се Мидичка да ви е жив и здрав таткото и много да ви слуша   ura и не се притеснявай че е отслабнала Митака също не ще да яде напоследък, а и нали щъкат постоянно  Hug

# 249
Вейче мерси много за инфото, значи магазина е на "Цар Освободител" или има и там newsm78

1. Спи на възглавница, която аз му я направих. Обхваща цялата кошара на ширина и му е много удобна.
2. От 2-3 дни спи с боси крачета, боди с къс ръкав или дълъг и панталонче или тънка пижамка.
3. Моите и неговите пера заедно с бебешки прах, на татко му отделно.

Мидичка , да ти е жив и здрав половинчо  bouquet  bouquet  bouquet

# 250
  • София
Хайде да се включа и аз в лексикона: Grinning
1. Спи без възглавничка, но тя почти не и се задържа в нейното си легло. По някое време през нощта, а често и тъкмо като си легнем с татито, надава рев все едно че я колят и не се успокоява, ако не легне при нас и не й дам да цоца. Снощи баща й отново се опита да я превъзпитава, разнасяха се на ръце, разказваха си приказки, успя да я приспи точно за 5 мин. и пак се почна. Явно докато се кърмим така ще е. Иначе много обича да се гушка в нашите възглавници. Баба й я научи като й се доспи да се качва на нашето легло и да си слага главичката на възглавницата. И може би е време да й сложа възглавка. Добре че ме подсетихте.
2. Спи с боди с дълъг ръкав и чувалче. Доскоро слагах ританки или обличах цяла пижамка, за да не са боси крачетата.
3. Откакто започна да се търкаля из пясъчниците не съм толкова стрикна с прането. Пера както дойде. Или отделно, ако съм събрала достатъчно дрехи или с нашето светло пране. Ползвам за всички течния препарат за пране на Фрош. Уж по-щадящ природата.

Мидичка, благодаря за почерпката, да ти е жив и здрав рожденника и много да ви обичка! nbirthday

# 251
  • В сънния Люлин, прибулен...
Маце, ще ме скъсаш
На "Цар Освободител" е магазина на португалските обувки Beppi и това е във Варна
Поне аз това разбрах

Адресът, който аз ти пуснах, е за магазинчето на Next на "Узунджовска" в София, там съм виждала светещи маратонки, но може вече и сандали да има.

Мидичка, ЧРД на половинката, много да те глези, а на Мария да е най-най-най-страхотният татко! (Пък и... кой знае, може и на някое синче)

# 252
Спи без възглавница.
С боси крака, но в чувал. Зиме, лете.
Пера с нашия прах и с нашите дрехи.

същата работа, само че пера с персил сензитив, не знам дали се води бебешки.

сандалките засега ги обуваме с чорапки, ама като стане много жега ще пробвам без.

Мидичка, да ти е жив и здрав мъжът!
ние обичаи много не спазвахме, от тези, които беше писала предния път. питката аз си я месих, но не съм правила отпечатъци. наредихме предмети на една маса, бяло "платно", по което да мине детето до масата и да си избере предмет. после раздвах на всеки от гостите да си чупне от питката и да пожелае нещо на Емо. това е.

за морето да се включа, ние си резервирахме тази къща - искахме да е на север, на по-спокойно, и да е къща с двор да си играят децата на сянка като не са на плаж, а тази ни грабна с двора си, който е декар и половина тревичка и дървета.

ние използвахме гадното време, за да идем до джъмбо, уж за пясъчник... пясъчник нямаше, ама пак отидоха бая пари Simple Smile та да кажа, че купих пластелин и като се прибрахме Емо го взе и така се заигра, че 1 час не мога да го накарам да отидем да обядва. а в колата беше почти заспал.

# 253

1. Спи без възглавница.
2. С пижамка или с панталонче, но задължително с обути крачка.
Още не съм го оставяла да спи бос. Махнах вече чувалът, но много се отвива (като брат си и сестра си), и не знам какво ще се правим.
3. Да, все още си му ги пера с бебешки прах и отделно от нашите.

Мидичка, да ти е жив и здрав половинчо и много да те слуша!
    bouquet

# 254
Момичета-благодаря ви за пожеланията.
Пипи-страхотна е къщата.Да си изкарате супер. Има ли хубави неща в Джъмбото? Наскоро една мама ми каза ,че дрехите много ги били развалили. като китайски изглеждали. Отдавна не съм била там,ама то и половинчо гледа да ме държи надалеч от такива магазини Mr. Green
Вей-благодаря за пожеланието (за братчето),но покрай нервите и притесненията с Мимето мисля да изчакам малко.
Тук времето се развали. Дано утре е хубаво.

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 16:08 от Midi4ka*

Общи условия

Активация на акаунт