Отговори
# 225
Здравейте,
браво на Veihaivei, за добрите оценки  Simple Smile

Gab_i, Теди, тоя момент с камъните и при нас се наблюдава ние се ги редим, похапваме такива разни. Омръзна ми да му вадя по малките от устата, че се опитва и да ги дъвче. голямо диване !!!

За агресията, аз определено се притеснявам от агресивни хора, и когато става дума за мен по скоро се оттеглям от ситуацията. Въобще не обичам конфликти. Притеснявах се, че Александър също върви по - спокоен, даже на няколко пъти други дечица го потупваха а той нищо, гледа и се чуди какво става. Скоро обаче, докато играеше с наше близко дете по-голямо, след като беше бутнат няколко пъти в глухарчетата, забелязах че като видеше, че момченцето се  приближава придобиваше една странна отбранителна физиономия и беж да го няма. Вчера например е ухапал едно момиченце и това ме ужаси, но днес видях че пак се опитва, явно сега това е някакъв вид игра. До сега големите са го пазили, но усетя ли че има по агресивни просто го измествам от ситуацията. Иначе, го оставям ако може някак да се справи и има доста интересни случки. Проблема е че възрастните някак си им стана нормално поведение да са агресивни, и всички някак силово си решават проблемите. Ще Ви спамна малко но имах прясна случка в същата банка за която споделих вчера. Една "Бизнес дама", много "обичам" етикетите, та както дойде след мен и чакаше някъде зад мен, да се появи касиерката, изведнъж хоп направо ме избута с хълбук и застана пред мен на гишето. НЕ издържах и я попитах не бях ли преди нея, че нещо не разбрах тя троснато каза, че даже и били обработили документите и нахално си застана. Идеше ми да и тегля една, но се махнах, то и без това ми скъсаха нервите там, въобще не ми се занимаваше с такава като нея. Тя даже не се заколеба и въобще не отчете че не е права и прави нещо погрешно. Хората много се взеха насериозно, и понякога са доста смешни, някак минават през другите и въобще не им пука и това е страшното. Доста голяма джунгла сме станали.
И се чудя как детето ми ще расте в такава среда, защото такива така ще си възпитат и децата. Едно е децата да са палави, друго агресивни и жестоки.

За 1 Юни, също съм ЗА, много ми харесва да събираме децата. Освен това всеки път е доста приятно и съм за това да си намираме поводи по-често.

Лека нощ, напоследък са ми среднощни посещенията тук.

# 226
Добро утро  kaffeetrmker_2
Ане много си права, че живеем в джунгла, за съжаление все по-рядко и аз попадам на свестни хора. Ценностната ни система се е изкривила до неузнаваемост. Аз не съм скандалджийка , но когато някой ме засегне с нагло поведение не си мълча и ставам ЛОША. онзи ден в супер маркета отивам и се редя на опашката в едната ръка с Митака в другата с пакет памперси и зад мен една жена с един наръч продукти ме подминава на касата, а аз си мисля "вероятно чанта й трябва", а тя Фльос продуктите и се обръща и ми казва "аз съм само с това"...опааа Е аз пък съм само с това и й посочвам памперсите...и станах доста грубичка като взе да ми обяснява тя на мен, че аз съм имала време да чакам...И на лицето ми се почви табелка Зло куче. На мен не би ми било проблем,ако тя ме беше попитала дали може. И си права, че звеха да се вземат много на серьозно.Но пък срещам и мили хорица, които ми вдъхват надежда newsm50
Вчера не ми беше ден и се залях с една вряла тенджера бульон, за щастие не пострадах серьозно и сега си охкам наум Rolling Eyes
Мирка според мен хората много задълбаха с кризата от известно време и я ползват за какво ли не, а тя е факт от 20 години тука. Жалко, че няма да почивате там, но пък това за къмпинга е много свежо и ние мислим да ходим на Къмпинг Юг това лято  Hug

# 227
Добро утро и на мен много ми се ходи на море точно на къмпинг, като си спомням миналата година какъв панаир беше да се пренесем от хотела на плажа с 2 бебета, направо се уморих от почивката. На къмпинг някак си се преливат нещата, пък и съм сигурна,че на бебето ще му хареса. Само не знам кога ще го вместим в план програмата Grinning
По отношение на сандалките се чудех дали мамите с по-големи деца са им ги обували на босо в най-горещото. То им е толкова нежна кожата, май това лято няма да стане.

# 228
Добро утро!

Духчо, аз съм обувала сандалки на бос крак на тази възраст, как иначе при Т 40 градуса навън ooooh!

# 229
Гледам за море говорите, и миналата и тази година отиваме на Арапя. Върха е. Който иска, да се включва, ние сме от 18 юни.

# 230
Добро утро

Пипи,много са сладки Емо и Стефи.

Габи,сандалките много ми харесаха.А камъните и Илия ги отки преди два дни.При нас на двора имаме голяма купчина камъни,че се готвим да строим и моя все натам ме води да ги взима и да си пълни кофичката с тях,а от време на време ги хвърля накъдето му хареса.

Радвам се,че идеята ви за среща на 1-ви юни ви допадна.А и наистина е по-добре някъде на открито,стига времето да позволява.Сега остава само да се разберем кой парк ни устройва всички като местоположение и в колко часа.

На море много ми се иска да отидем.Но незнам моя мъж дали ще може да си вземе отпуска,че миналата година не го пуснаха,заради многото работа.

Теди,браво за хубавите резултати от прегледа. Hug

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 09:58 от Стелли

# 231
Вейче, Габи, ще съм ви благодарна ако пуснете повече инфо за тези сандалки Grinning Hug
Духче, аз винаги на боси крачета му обувам сандалки Peace
Пипи, jovana, големи сладури са Емо и Стефи Heart Eyes
С камъни и Боби много играе и ми ги подава като казва "та", да рови в пясъка обожава , а също и да си похапва и най-важното е че му харесва и си хруска Crazy
Ох как ми се приходи и на мен на моренце, ние всяка година сме на Несебър и Слънчев бряг Peace
Миленита, много ме разсмя с това Зло куче Laughing, ама точно така трябва, има много нагли хора Flutter
Теди, браво за добрите резултати  bouquet

# 232
  • В сънния Люлин, прибулен...
Маце, за кои, душко? NEXT ли?
Както ти казах, аз от марката съм му вземала само шапка и чорапки и не мога да кажа нищо от личен опит, но ето от визитката на магазинчето, което продава:
Адрес "Узунджовска" 7-9
тел. 0898 59 51 62
Работно време - делнични дни 10-19, събота - 11:30 - 17

Миленита,  Hug Hug Hug

# 233
  • София
Оппааа. Laughing
Само минавам, че днес се очертава да бъда домакиня. Събирам домочадието на банкет. Rolling Eyes Майка и татко идват там по татковите процедури а и като свекървищата са тук ще  ги събирам.Ако искайте вЕрвайте но от толкова години сме заедно с мъжът ми това до сега не се е случвало. Това ще ни е за сефте всички заедно. Crazy
Мисля и пробна питка да замеся, че нали и ние като Мидичка чакаме първия учебен ден за прощъпалника.  Mr. Green Ама ако стане добра може и по-рано да сколасаме да го направим.  Laughing
Нали имах едни въпросчета....дето си чакат реда. Та да питам:
1. Какви възглавници им слагате на бебоците да спят ако въобще им слагате?
2.Как спят нощем? С пижами, с ританки или по боси крачета? Чудя се дали да не му оставям боси вече крачетата. Rolling Eyes
3.Перете ли им дрешките още с бебешки прах? Аз вече минах на нашия но продължавам отделно да му ги пера. А вие?
Хайде, че ми мрънка много на главата.
Благодаря предварително на тези мами, които отделят внимание на въпросчетата ми.  Hug
лек и приятен ден.  Peace

# 234

2.Как спят нощем? С пижами, с ританки или по боси крачета? Чудя се дали да не му оставям боси вече крачетата. Rolling Eyes
3.Перете ли им дрешките още с бебешки прах? Аз вече минах на нашия но продължавам отделно да му ги пера. А вие?

1. Спи без възглавница.
2. Нощем - с цяло боди и в памучен чувал.
3. От 6-месечна възраст пера с нашия прах и при нашите дрехи.

А ти пушиш ли козче?  hahaha

# 235
veihaivei  Магазина е на бул."Цар Освободител", на светофара на окръжна болница.  Няма го целия асортимент от сайта в магазина, но все пак си е заредено.

# 236
  • София

1. Спи без възглавница.
2. Нощем - с цяло боди и в памучен чувал.
3. От 6-месечна възраст пера с нашия прах и при нашите дрехи.

А ти пушиш ли козче?  hahaha

"Питай ме некое друго въпросче"

Да отговоря и аз
1.Спи с детска възглавница купена от Лабиринт.По точно запосва на нея,през нощта я нмирам в най-различни положения в леглото
2.Спи с цяла пижамка,рядко търпи да е завита
3.Пера с наще дрехи и нашия прах откакто започна да лази по земята Simple Smile

Вале дай малко повече инфо за моренцето и може и ние да се присъединим Simple Smile

# 237
  • В сънния Люлин, прибулен...
1 Без възглавница, но някой път като примрънка през нощта и го вземем при нас, се катери по нашите възглавници, ще трябва да му купя да го видя.
2 Беше с пижамка цяла с ританки до долу до вчера, сега пак е с пижамка-гащеризон с дълъг ръкав, но без да му покрива ходилцата
Спален чувал - от първия ден, иначе трябва да се завиваме по цяла нощ
3 Още с бебешки, когато пера само бебешко, но не случва да смеся с наше пране, тогава с нашия прах, използвам остатъци от бебешкия и приключвам с него. С наше смесвам по малко отдавна

jovana, мерси много!  Hug

# 238

1. Спи с мойта, че и с още една (цяла нощ се катери по тях), без възглавница не може да заспи...
2. Понякога с пижама, друг път с тънко панталонче, но с боси стъпала...
3. Най-често вкъщи пускам бяло и с него пера и бебешките дрешки - с бебешкия прах...

# 239
1. Спи на една много тънка бебешка възглавница, но в повечето случаи я намирам в краката й.
2. Спи по боди с дълъг ръкав и тънко чувалче от плат без ръкави.
3. От няколко месеца й пера дрехите с заедно с нашите и с нашия прах за пране.
Момичета, които бяхте на срещата в събота, имам един въпрос към вас - нашето слънцезащитно мляко на Бюбхен нещо се затри на срещата, дали някой знае нещо по въпроса? Дадох го на Валя да намаже Гого а тя го е дала на някой да го разгледа, че било в удобна разфасофка. От там на нея й се губят следите му, а до мен изобщо не е достигало повече.
Мерси предварително!

Общи условия

Активация на акаунт