Отговори
# 75
  • Троян
Ама ,много сте писали,вървете на слънчице малко Mr. Green
Маги вече много добре се справя на пързалката,качва се сама,но някой път иска да се пусне права.

# 76
  • до една звездичка
Пусто аз с тия момчета.....не че ако не им пусна косите и те няма да са къдрави ама...как бе. ooooh! И аз искам панделки да връзваааам.  smile3511
Ми на снахите бе свато!  Mr. Green Двенки ще имаш таман Joy
Докато си пийвате кафенцето, планирате шопинга и менюто, и другите му там светски "снаха-свекърва" раздумки... bowuu Hug

# 77
що чак за снахите, бе, Дегич? има време и за дъщерИ Mr. Green

зимна, кой оператор предлага Baby TV? аз тъкмо мисля да сменям с цифрова телевизия, ама се чудя коя.

# 78
  • В сънния Люлин, прибулен...
Пипи, айде, ве, пиле, чакаме репортаж за метрОто!
Ке го биде ли, няма ли...?

# 79
Включвам се с последните новини около кърлежа:
Биха ваксина Tetatox, която сама си взех от аптеката и струваше левче заедно със спринцовката и иглата. Каза ми ако искам на третата седмица да отида за изследване в Паразитологията, кръвно изследване. До 33 дни да следя за температура, обрив или увеличени лимфни възли.

Като неразбрала да попитам - ще има ли утре сбирка в Западния?

Дамааа, ти с тоз млад мъж, пък и толкова обгрижващ децата, направо ти се чудя какво още се мотаеш и не вземеш да подсигуриш мъжете със сестричка.

# 80
не можахме да го видим на сутрешната разходка, че се задържахме на пързалките. след малко отиваме на sightseeing Laughing
като казах пързалка се сетих, че Емо се научи днес да се качва сам на пързалката, голям кеф Grinning

вале, дано да няма повече проблеми около кърлежа Hug

# 81
Вале, специалано за теб се самоцитирам  Hug
[/color]Миа, Слънчи, Теди, Ане, Вале, Синеочке, Габи, както и всички други мами, имащи възможност да дойдат на срещата, предлагам в събота да се съберем на входа на Западния парк откъм бул. Сливница между 10.30-11 часа.
Ако някой закъснее ще ни намери по алеите, аз лично ще бъда там в 10.30 часа.

# 82
  • София
Вале, специалано за теб се самоцитирам  Hug
[/color]Миа, Слънчи, Теди, Ане, Вале, Синеочке, Габи, както и всички други мами, имащи възможност да дойдат на срещата, предлагам в събота да се съберем на входа на Западния парк откъм бул. Сливница между 10.30-11 часа.
Ако някой закъснее ще ни намери по алеите, аз лично ще бъда там в 10.30 часа.
Сега се прибираме и първо сядам да вида какво става около срещата, че съм мераклийка. Оказа се, че цирка на щерката е от 16:30 чак, така че ще си постоя с вас по-дългичко. Ама ние ще сме пълен комплект. Мъжа ми попита може ли да ни закара и да ни остави после, ама аз изръмжах, че с двете деца не мога да се оправя сама  Rolling Eyes Но ако има и други каки и батковци, може да го освободя.

Днес и ние се завлякохме до Младост. Ама не заради метрото, а за да подадем документи за паспорти на децата. Много съм доволна от общинската администрацията и РПУ-то. Бяха бързи и отзивчиви - въпреки, че децата се гонеха по коридорите и се препъваха в други клиенти, ама така е като искат да присъстваме всички.

Купих и някакви гуменки на Жоро, да му е по-лекичко да тича в жегите. Та ако и утре е такова времето може да ги пробваме.

В цялата тази лудница Жоро си яде с лъжица на полеви условия като пич. Сутринта не поиска да закусва и гриза солети в колата. На обяд явно беше освирепял и като видя сестра си да яде сладолет, наду гайдата и изяде на един дъх 2 пюрета по 130гр. (сигурно си мислеше, че и тя е яла същото) После видя, че тя пие малко сокче със сламка и изпи и той едно (като че цял живот със сламка е пил). И за финал мушна и едно пюре за следобедна закуска. Та явно нито зъбите му пречат, нито лъжицата - просто му е писнало да седи на това столче като няко е бебе  Crossing Arms

# 83
  • В сънния Люлин, прибулен...
Ми да! И аз това ти казах! А ти - йок - не! LaughingLaughingLaughingLaughing

# 84
  • София
ЧРД Иве, желая ти щастие, здраве и любов!
[/color]  bouquet

Вале, дано и няма нищо на Васи.

Усмивка, дано мъжът ти се възстанови напълно много бързо.
И аз като Фил мисля, че трябваше да споделиш за капарото, за да могат и другите мами да се възползват!

А номера с пързалката го владеем отдавна, но лошото е че не ни е интересно по стълбите - качва се по спускалката  Mr. Green (имам и свидетели)

То всъщност и срещата моето беше най-диво.  Crazy

А за къдриците на Стела - страхотни са. И аз искам момиченце!  Grinning Е, не че Криско си няма къдрици, но искам панделки!  Heart Eyes

# 85
Vei , благодаря за пожеланията особенно за парите, пък ако и пратиш малко хич няма да се разсърдя. Напоследък май не нацелвам сметките, защо ли не стигат тез хартиики?

Nikitali този парк се намира по бул. Сливница и в ляво след един голям мост. Предполагам там е входа. Още не знам ще успеем ли, защото ни е доста далечко, но ако се организираме сутринта ще дойдем.

Гаде, ми то което си е умно умно си е, браво за развръзката с кърлежа.

Мидичка, много благодаря за полезната информация за елкарнитина, и аз се чудя какво да правя с килцата. Но още не смея да пия допалнителни неща, сега се опитвам някаква физическа активност да си създам, пък да видим. Преди влеме съм взимала ефедрин, но той е полезен при физическо натоварване. Ако имаш линкчета и допълнително инфо може да пратиш.

За филмчетата, случайно загледахме Междузвездни войни - анимационната версия. Александър не мигна, докато течеше серията. Но засега избягвам ТВ, и без това има ли реклама е залепнал за телевизора но това се случва само вечер.

Пипи Baby TV го има в пакета на ITV Partner, но при нас качеството не е много добро нещо блокира на моменти.

# 86
Като заговорихме за къдрици  Mr. Green
Аз ще съм доволна и на права коса. Ама пусто чудо нашата е още много къса. Много бавно расте да му се невиди. А как ми се иска и на мен да връзвам опашки вече.
Та като заговорихме за коси-вярвате ли ,че ако я пострижа много късо сега ще й порасне по-гъста коса и ще расте по-бързо?
Дали е вярно или е бабина деветина?
Има темичка за спорт тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=394878.new#new. В нея пише Поци,който е много запознат с добавките. От него разбрах ,че има и специална тема за добавките ,но на мен не ми се чете толкова ,а и нямам много време затова предпочитам директно него да питам.
Така ,че Ане,тъй като аз наистина съм новак в спорта,те съветвам да му пишеш. Винаги отговаря. Много е отзивчив Hug

# 87
Иве, честит рожден ден, пожелаваме ти най вече здраве за теб и семейството ти, другото само идва  Hug

# 88
Ане, аз не го занм точното положение на този парк, така че някой по-запознат да се включи.
Габи, ти няма ли да се присъединиш утре?
Миа, аз ще се опитам да излъжа баткото да дойде с нас, но незнам дали ще успея. А и той е доста голям, та незнам дали на Ева ще й е интересно.

# 89
Днес денят беше отврат. Яна се вкисна окончателно. Реве и пищи като магаре. На излизане на разходка и на прибиране. Който е пропуснал да ни отбележи да си навакса! И на люлките не иска да се люля, а тя да люшка люлката. А те са високи и ако я целне и ще й откъсне главата. Сложих я да си ляга в 6,30. Сега не съм сигурна дали не я е боляло нещо. Много й текат лиги, но дава ли ти някой да надникнеш- НЕ! Close А и нали ни мъчиха сополи- сега уж ги няма, но мен ми е тревожно Tired

Общи условия

Активация на акаунт