ПЛЕВЕН - 98

• 12 087
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
Ох, момичета, малкият е с температура! Sad Не знам какво да правя! Дадох му панадол, звънях на личната, ама тя както винаги не вдига!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Моля ви, посъветвайте ме какво да правя! А, ако се влоши, къде да го заведем?
Не искам да те плаша дано не е като нашия гаден вирус,и ние така започнахме с темп 38.9 и разтройство, после спря и да яде. Сага е на диета и повече течности и чак днес ми изписаха прахчета,едно от които вече си ги бях взела и ги пиехме.
И на мен докторката не ми вдигаше тел цяла неделя,сега съм решила др месец да я сменям. Някой може ли да ми каже от кой педиатър е доволен в града , че не ги и познавам още.

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 19:25 от vikid

# 16
Ани дани,защо не я водиш на дежурния? В коя поликлиника сте?
Дано се оправите. КАто видиш зор в Ависа,това е спасението.
Мира,ние имаме подобна количка.Подариха им ги за 1-я ожден ден,но започнаха да ги карат към 2 и много им се радват и ме подъркват с тях Simple Smile Лошото е,че се обръщат и доста пъти са си падали на дебелите глави Simple Smile Другия проблем е,че ако излизате навън с нея трябва да избереш най-старите обувки,иначе стават за боклука.Ние съсипахме по 2 чифта.Добре,че не са скъпи,че и така ме заболя сърцето.
Между другото си получих сандалките от редута,на мен ми харесват,а и на Здравко Simple Smile Много бързи са станали в тоя сайт,ей.Има няма за 10 дена дойде.

# 17
Мерси момичета за отзивите за тези колички. )) Мисля да и взема такава, дано да я ползва и да и харесва. )))

AniDani, следи температурата и имай предвид, че нощно време се вдига повече. Най-добре е да сложиш една свещичка нурофен ако стигне към 39градуса, панадола е неефективен, или поне при Калина в такъв случай.

Djina, а, мерси и на теб за отзивите. )) Аз между другото 2пъти съм виждала по центъра как деца се обръщат с такива колички, ама и те "караха" бясно. ))
А за обувките....в такъв случай ще и купя едни евтини да ги къса, че до сега....абе давам доста пари за обувки за Калина (понякога повече отколкото за себе си).

# 18
Ние имаме такава количка още от Габи, а Кари се вози с нея и досега, между другото е напълно здрава. Явно децата обичат такива  Wink Особено "скривалището" под седалката на Кари й е любимо.

# 19
# 20

Само това ли ще кажеш, къде се изгуби? Малкия как е, да не е проходил?

# 21
Здравейте,да се разпиша и аз в темичката.
Мирама ,Кирил беше на 5 месеца,когато му купихме тази кола
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=346169&pid=10750805
До ден днешен е здрава,лошото е ,че вече Кико и Ана се дебнат кой да я кара,но не ми се купува друга.Тази кола е карана навсякъде,обръщана,блъскана ,абе каквото се сетиш,но не е мръднала.Много съм доволна.
Анидани да не ви растат зъбки?Само температура ли има.За собствено спокойствие,Джина те е посъветвала -Авис
Надимиши при нас разликата на децата е като при Грета.В началото докато укрепне много пазех Ана от Кирил ,защото той искаше да я гушка постоянно,да я храни и да спи при нея.Когато Ана започна да се обръща и да сяда вече бях спокойна от гледна точка на това ,че Кико ако се метне при нея,тя ще изреве.Когато започна да пълзи и после да ходи,пък започна да пипа всичко.В началото Кирил се дразнеше малко и Ана изяждаше по някой шамар ,но после свикна.Сега вече Ана е на 1,7 месеца и съм почти на 100% спокойна.Кико се научи да я пази и ,ако тя прави нещо нередно идва и ми казва.
Дикси за разходките с двама определено е купон.Аз съм си решила проблема и двамата в количката.Ана в коша,пък Кирил на степенките отзад.Така съм спокойна особено по светофарите,че контролирам положението.

# 22
  • Плевен
 Hug

# 23
Аз за цирка да кажа,че не видях някой да е дал инфо - представления от 18.30,в събота и неделя от 16.30 и 18.30.Нещо пишеше,че в понеделник и вторник не работи,което ми е странно  newsm78
Цените са за възрастен ложа 10 лв., на редовете 8 лв. ,до 3 г. безплатно,над 3 г. по 5 лв.
Този път май ще ходим Simple Smile
Други културно масови мероприятия за деца - в събота и неделя в театъра ще има куклен театър с вход свободен от 10.30 и следобед,но нещо не запомних от колко ,или от 3 или от 4 и половина. Ще проверя пак.В събота е за по-малки деца, а в неделя за по-големи.
А пък за утре Ева ми каза,че щяло да има някакъв празник на площада в градската от 17 ч.,но не знам какво ще е.
Някакви желаещи за някъде?

# 24
Какъв е цирка, ще ми се да заведа Никола?

# 25
Ох, момичета, малкият е с температура! Sad Незнам какво да правя! Дадох му панадол, звънях на личната, ама тя както винаги не вдига!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Моля ви, посъветвайте ме какво да правя! А, ако се влоши, къде да го заведем?
Ани само не се паникьосвай. Нещо студени компреси, но доктор за рецепта непремнно намери.  Hug

При нас между двамата разликата е голяма и от емоции в разнополюсов вид само аз съм неощетена. Ако разбрахте. Laughing

ДесиТ от де купихте тая количка?

Между другото на нас ни никнат не един, а четири зъба накуп Shocked Без майтап.

# 26
  • София
Да се запиша да ви следя. GrinningЛепим тапети та ни пукат ушите Crazy.
Дикси,само да ти каж,че на мен ми беше най-трудно първите един два месеца след раждането на второто дете.После нещата си дойдоха на мястото.Освен това Бубка не ходеше на градина,гледала съм си ги самичка ,дори за един час никой не ме е отменял,пък не мога да кажа ,че е било трудно.Но моите деца си спяха по цели нощи,аз си се наспивах и през деня каквото и да правеха,като съм се наспала не ми е било трудно.

# 27
Хоп и аз да се запиша  в новата тема Wink
Моят син е голям и да се надявам  че ще ми помага за сега има желание и само разпитва кога ще се ражда беба  Winkняма търпение
Лека вечер от нас

# 28
  • Плевен
Някакви желаещи за някъде?
Аха,ние с Меги Heart Eyes за навсякъде Peace

# 29
  • София
Дикси,все се канех да те питам,че ме мързи да ти ровя в публикациите Mr. Green,ти от МАЙските отчетни ли си?Моята етърва/демек на Ангел на брат му жената/ също пише там,чакаме бебе и ние,момченце,към края на месеца.

Общи условия

Активация на акаунт