ПЛЕВЕН - 98

• 12 087
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Да се отчета- дадох му панадол, имаше ефект, но за кратко! Педи каза свещичка Ефералган. Сложих му я и сега спи! Опитах да му слагам компреси с оцет,но не става-само ме бута, реве! Ох,миличкият ми, направо ми се къса сърцето като го гледам такъв отпаднал! Cry Иначе му тъпках сокове, пюрета, ци.а, само и само да яде!       Лека нощ ви пожелавам! Hug

# 32

ДесиТ от де купихте тая количка?

Миленка ами ти я видя,когато я купувах,въобще не обърнах внимание на тази екстра,но когато се роди Ана,разбрах,че я притежавам Joy Видях я в нета,тогава в Плевен нямаше никъде да продават Пег-перего,отидох при Анито в "Аз бебето",показах й какво искам и тя ми я достави.

# 33
Леле, от 20,00 часа ви чета и нямате изчитане. Човек да не се загуби за една седмица. Laughing
Дикси, добре дошла у дома! Много ти е сладък малкия Калин /и на мен много ми харесва това име/, дано да имате късмет с кърменето, защото си е мързелива работа, поне за мен. Иначе с шишета, изварявания и т.н. си е чиста хамалогия. Гледам, че и попълнение от девойки се задава /на Атракция и Дивиана/, та ще има богат форумски избор младежа.  Wink
Мира, такава количка имаше Митака и я ползва доста дълго време - от две до пет годишен. Сега пък племенника се научи да я кара и е като фурия. Радват им се дечицата на тия возила.
Ние бяхме на Трявна през почивните дни и много добре си починахме. За пръв път от доста време насам се усещам свежа и наспана.  Simple Smile

# 34
Хайде и аз да се запиша в новата тема. ))))

мен ме интересува дали някой си е купил вече такова колело. )
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/7879

Мира ние имаме това, но още сме малки за него иначе е хубаво, но е за по голямо детенце

Ето от тук е купено
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sl.sl02.03/1827232

# 35
Ах, любима Трявна, там ще ни е националната слеща на юлските отчетнички  Laughing

АниДани, не се шашкай, че страха е лош съветник, пък и на кърмата може да се отрази, не на количеството, ами детето да ти усети неспокойството
Елито вече три или четири пъти ми беше с температура, нищо друго освен нея, а в два от пътите изби обрив - единият път май от самият вирус, а сега май беше от панадола или от самата температура
Така си ги изкара по три-четири дни с температура, мн неприятно
И то висока - 39 и нещо - давах панадол, по два пъти на ден, също и увиваш крачетата в кърпи натопени в оцет, но не прекалено много, отгоре едни чорапи обуваш и така
Ако гърди, уши, гърло, са спокойни - никви лекарства и най-добре никакава храна, само сукане, останалото каквото лекар каже

Във 2ро ДКЦ, предполагам и в другите - има спешен кабинет, който работи от 7 вечерта до 7 сутринта, при спешни случаи се ходи и в Спешното отделение или в Детското отделение в Окръжна болница  Peace

За двете деца ще пиша в другият пост, че качвам снимки сега и става и без това много дълъг

# 36
Ето снимки от екскурзията на Яна, успях да кача най-после http://deshtovidi.multiply.com/photos/album/20#1

Абе за този куклен театър за два часа чух сто версии, така и не разбрах в Катя Попова, читалище Съгласие, Лик или в Театъра ще е  Laughing

С две деца е купон
Дикси, казах, че зора ще е по-нататък, защото в началото бебето само спи и ти се почиваш
При нас Яна ревнуваше и аз гледах да и обръщам внимание докато Елена спи, имало е много пъти да и чета книжка докато кърмя - това беше лятото
После пък Елена започна да се обръща още на третия-четвъртия месец и все трябва да има някой да я варди, когато е будна, после пък почват да пълзят и съвсем тичаш по тях, ние много се разнасяме и по ръце - абе две деца на различни възрасти с различни нужди общо взето - постоянно единият е с едното, другият с другото - например като ги приспиваме вечер - миене на зъби,дупе, къпане на Елена, четене книжка на Яна, при вас предполагам тия неща са по-лесни, нали Митко го слагаш само и заспива, ние сме големи лигли, голямо обгрижване пада, ритуали за всяко нещо, простотии, ама тва е положението, така сме си го направили, Ели почти винаги вкъщи се прспива на ръце, щото не е като кака си, тя заспиваше на цица и беше песен, ама това е много див и темпераментен рак
С породените деца имам пример с приятелката ми Мария - момчето тича като лудо нанякъде и трябва да го опази да не се потроши, момиченцето тъкмо прохождаше или ходи да се катери и ако е сама и е мн трудно да е с двамата навън

Ама един смешен пример за сестринска солидарност от вчера на центъра
Пристига Радост на Пешко с една кукла и Елена се побърква да пищи за нея, но Ради не си я дава и изчезват двете с Яна нанякъде да играят, Ели продължава да ми мрънка в ръцете за куклата
След малко Радост пристига и ми носи куклата, а след още малко идва и Яна и ми казва на ухото - Мамо, казах на Радост - Или даваш куклата на сестра ми или няма да си играеш с мен!  Laughing

Отделно няколко пъти я спасява - да не падне, веднъж бях забравила печката духалка и Елена изпълзяла до нея, аз готвя на терасата и добре, че Янито я беше спряла, че не ми се мисли, имаме поне пет подобни ситуации, беше я задържала да не се обърне с проходилката и тн

# 37
Ох,знам, че се шашкам много, ама ужасно е да гледаш как детенцето ти се мъчи и ти не можеш да му помогнеш! Той сега вдига, сваля, правя компреси, дремя, ставам, абе чудо! За пръв път ми е и си личи!
ДеЩо, това с обривите да не е розеола?

# 38
Ето снимки от екскурзията на Яна, успях да кача най-после http://deshtovidi.multiply.com/photos/album/20#1

Абе за този куклен театър за два часа чух сто версии, така и не разбрах в Катя Попова, читалище Съгласие, Лик или в Театъра ще е  Laughing

Добро утро от мен.
Мойта кака вчера като се върна от детска каза че днес щели да ходят на някакъв театър в музея, не знам дали става въпрос за същия, събираха по 3 лева.

Ние тази нощ спахме по спокойно и се надявам вече да се пооправя, вчера вечерта хапнахме и 100гр пюренце картофи и моркови и то с апетит.
Ани Дани дано да се оправяте бързо вие и да не е нещо сериозно.

# 39
ДесиТ от де купихте тая количка?
Миленка ами ти я видя,когато я купувах,въобще не обърнах внимание на тази екстра,но когато се роди Ана,разбрах,че я притежавам Joy Видях я в нета,тогава в Плевен нямаше никъде да продават Пег-перего,отидох при Анито в "Аз бебето",показах й какво искам и тя ми я достави.
Добрютро първом,
ДесиТ аз имах предвид автомобилчето от снимката  Crazy

Ани забравила съм какво ми е било вече първия път, но ако има някой покрай теб който да се шашка повече сигурна съм ще се мобилизираш и успокоиш. Те са като патрави патета когато клюмнат от температура, но пък няма начин и през това се минава. Наливай го с течности и не се коси много ако не иска да се храни нормално. Няколко дни и ще се нормализират нещата. Hug
ДеЩо хубави снимки, много деца много камъни  Laughing Laughing Laughing Може би съм пропуснала да прочета - кой е организирал тая екскурзия и как се е навил с толкова малки деца?

# 40
Добриютро и от мен.
Ей,няма такъв смях.Купувам боди на Хриси/да видя дали ще стане взимам само 1/ за ръст 68-за протокола ние сме 64см.Пера и ....ядец,не ще да му влезе в кратунката,а пък на ръчичката само 2-3 пръста след китката #Crazy Купих боди 72см. пера и...става му на детето-мина й главичката,но.....и седи като тия путурестите гащи,все едно памперса е пълен от 100 часа...И тия зъби ooooh!
Аз нищо не вида,ама е голям киселаж,до сега каквато ми беше кротка.... Mr. Green
Ани-Дани,как сте вие?
Стелче,много постно,душице,що така? newsm78
ВИкид,браво на вас,дано бързо се оправите...
И щях да питам нещо,ама нали съм блейка Thinking
Когато се сетя ще е...
Мисля днес/ако остане време след митльосването/ да вадя вече летните дрехи...
Мераклии за срещичка?Часът и мястото са известни Party
Дес,страхотни снимки...така ми се е доходило по балкана и на мен.Накрая ще намеря една раница и ще вземем да идем с Хриси на пешеходния поход,голяма веселба ще бъде с нея....

# 41
Някакви желаещи за някъде?
Аха,ние с Меги Heart Eyes за навсякъде Peace

И аз съм в класацията !
Щом театъра е в събота ,сигурно в неделя ще я заведа на цирк-за разнообразие.

# 42
Константинче, ако ме знаеш мене преди години каква планинарка бях, стигала съм до личен рекорд 30км. преход през балкана по една уж Вазова пътека, ама половината си беше яко лутане из шубраците без упътване и белези...Ех от кога се каним с фталл да се порадвижим някъде... Май ще чакаме бебока малко да отфръкне, че сега освен един Кайлък или на пикник с кола не го виждам в преход. Sad А ми се ходииииии.....
Вчера наш Кио като хвана една бисквита Детска закуска и като започна да ръфа тва дете, полудя. Плюва си кашата, бута кърмата иска бисквита, леле със сълзи му я взех от ръцете, чак съжалих че съм го изкушила. И сега съм в чуденка дали мога да взема например обикновени на златен клас и да го захлебвам с тях...Тия зъби са голяма обърквация на режима. #Crazy
Р.Р. Днес има пълнолуние да допълня:
1. Фазата на Луната улеснява качването на килограми
2. Въглехидратите се усвояват лесно
3. Времето е подходящо за подстригване на косата
4. Време е за подхранващи и овлажняващи маски
5. Подходящ момент за подрязване и изпиляване на ноктите
6. Лакиране на ноктите
7. Можете да правите релаксиращи масажи
8. Добро време за поливане на цветята
9. Подходящ момент за торене на цветята
10. Подходящо време за засаждане на листни зеленчуци - спанак, пресен лук, маруля, салати, бяло и цветно зеле
11. Подходящо време за засаждане за напояване и торене
12. Oсобено подходящо време за закупуване на автомобил, мотор или колело
13. Oсобено подходящо време за закупуване на спортни стоки 
14. Отлично време за пране и химическо чистене
15. Подходящо време за измиване на прозорци
16. НЕ правете операции на яйчниците, външните полови органи, матката, пикочните канали

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 08:48 от nomadka

# 43
А ,ето малко инфо за събота :

"Откриват детските театрални празници "Вълшебната завеса" 
08 May 2009 

Детски театрални празници “Вълшебната завеса” ще бъдат открити в Плевен в събота, на 9 май. Началото на детското забавление, домакин на което и този път ще бъде зала "Катя Попова",  ще бъде поставено в 10,30 ч и ще продължи през целия ден, до 17 часа.

Закриването на фестивала ще стане в неделя вечерта.   За още един детски празник съобщиха тази седмица от местната управа. 

Хепънинг под мото “Слънчеви приятели” ще се проведе тази неделя, 10 май, от 9 часа в градската градина на Плевен.

Участие в тържеството ще вземат малчугани от ЦДГ 2 “Юнско въстание”, ОДЗ 37 “Снежанка”, ОДЗ 19 “Яница”, НУ “Патриарх Евтимий”, НУ “Отец Паисий”, ДОВЛРГ “Детелина” и Помощното училище “А. Киселинчев”."

И в Кайлъка щяло да има празник от 10,00 часа.

# 44
Ние след малко ще излизаме на разходка че е хубаво времето и не е за изпускане! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт