ПЛЕВЕН - 98

• 12 132
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
 fingerscrossed  За Бубка   Hug
Део спечелил  Peace

# 181
  • Плевен
Валенце, Део спечели, а за Бубка стискам палци  Hug
Добре,че съм писала 20 мин след Тина и не съм видяла,че ти е отговорила за победителя ooooh!

# 182
Момичета,видяхте ли това http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=116976 Simple Smile
Дано вече наистина може да се влиза с деца в Метро.Не че има нещо ,което толкова да ме влече там,но поне играчките и домакинските потреби са ми интересни.

# 183
Момичета,видяхте ли това http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=116976 Simple Smile
Дано вече наистина може да се влиза с деца в Метро.Не че има нещо ,което толкова да ме влече там,но поне играчките и домакинските потреби са ми интересни.

Джина ,аз влизам с Валя -единствено ме карат да я слагам вътре в количката /за пазаруване -тяхната/-седнала .Веднъж питах трябва ли и столчето от колата -те казаха -не и оттогава я слагам в количката и няма проблем.

Успех на Бубка!

# 184
  • Плевен
Джина, вчера ми напрви впечатление,че имаше 4-5 малки деца и се изненадах.Явно пускат вече.
Тони,явно си уцелила момент,защото имам познати,които са ги връщали с децата.

# 185
Може и на пазачи да сме случили -незнам ,то не че ходя редовно де -досега 2,3 пъти с нея.

В "Посредник " има тема - "За изборите и детските площадки".
http://www.posredniknews.com/

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 13:13 от tony25

# 186
  • плевен
Здравейте момичета.
Дикси стискам палци с баща ти всичко да е на ред. Вярвай,че ще е така.

# 187
Честит Имен ден на Кирил на Деси и на Кирил на Номадка! Да са много весели и игриви деца!

Валенце, стискаме палци на Бубка!

# 188
# 189
Валенце, стискам палци и аз, дано всичко е според очакванията ти. )))

За Метро и децата - тази простотия съм я виждала само в БГ, да не разрешават за деца под 7г. Никъде другаде го няма и е хубаво, че най-сетне са ги глобили. (е, то една глоба от 500лв, ама както и да е).

# 190
IZVINYAVAM SE NA VSICKI , KOITO OBURKVAM S TOVA-DESHTOVIDI(GOST) I RAZBIRA SE NAI VECE NA DESI,CE "OTKRADNAH"IMETO I,NO IMAM PROBLEM S REGISTRACIYATA SI.VSUSNOST SE KAZVAM MONIKA ,OT PLEVEN SUM,NO V MOMENT ZIVEYA  V KIPUR.IMAM SIN NA 8 GODINI,KOITO SE KAZVA KRISTIYAN.PRIEMATE LI "NAVLECI"? newsm78

# 191
Добре дошла!  bouquet
Ох, ooooh! Зло да ги забрави и двамата Кириловци.Всичко най-най им желая Hug
Ние се завърнахме от Консултация-биха ни хепатитната ваксина,пораснала е само с 300гр,за сметка на цели 4см...
Нещо взе много да ме мори жегата и сега сме се скрили вкъщи.
Валенце,и аз палцестискам на Бубка Peace

# 192
Валенце,  Hug
Здрасти на Моника  Grinning

# 193
  • Плевен
Здравейте и от мен.
Малко бяхме извън Плевен за седмица.
Първо добре дошла на Дикси. Hug
Честито на Кириловците днес. Живи и здрави да са.
Валенце, стискам и аз палци на Бубка.
В Търново се беше изсипала половин България. Водихме Люси на Царевец. Хареса му,както и на нас де. Обиколихме и Арбанаси. И там лудница пълна.
Предстои ми вземане на урина на Миша. Купих колектори два,но ми се струва,че няма начин с това нещо да успея, тъй че май ще чакам с бурканчето. Laughing
Гледах снимките,които сте пускали. В Плевенската тема има най-сладките деца. Heart Eyes

# 194
Пламси,да не е имало някакъв празник в Търново или просто по празниците е било пълно ?
Иначе аз с тия колектори никога нищо не съм успявала да събера  Confused Дано ти успееш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт