ПЛЕВЕН - 98

• 12 155
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Аз пък днес се видях с Люси в шапката,после ни щрафосаха един след друг на тръгване-полицаите де ,въпреки ,че ни се разминахме.Люска фиш или акт писаха,да знам следващият път дали да спираме пак там  Joy
вие как тъй се разминахте  newsm78 ?
Тежката артилерия влезе в боя  Mr. Green
Я ни информирайте къде за ви глобили, че да не спираме там   Mr. Green
На канала зад градската градина,точно зад Шапката/заведението/.И да наистина се купува пропуск от общината,с права да паркираш в пешеходна зона.

# 166
А бре моми вие що не спите...... newsm78
Чакам мъжо да се накани да ме удари гръмотевицата Mr. Green ,а ти защо не спиш newsm78

# 167
  • Плевен
Чакам мъжо да се накани да ме удари гръмотевицата Mr. Green ,а ти защо не спиш newsm78
Joy
Аз пък гледам Вип Брадър Grinning

# 168
Добро утро.   Hug
Аз не можах да го догледам Брадъра  ooooh!   Направо прекалиха.
Разбрах, зад градината на  Никола, там не спирам   Peace

# 169
Къф Вип Брадър,......няма такъв филм вече....Хриси взе да се буди към 6 часа вече/за сметка на преди спеше до 8-9 часа/ и аз ставам като сомнанбул....Лягам след 12,ставам в 6.... #Crazy
И да почерпя скромно,ама от сърце.Преди 7месеца по това време Хриси беше вече бебе на цееееели 3 часа hahaha

# 170
Добро утро и от мене
Константина - да ти е жива и здрава малката принцеса
Аз се позагубих за известно време -бяхме на гости на мамчето да ни поглези малко
Аз днес ще гладя дрешките за беба и ще си стягам сака за болницата да е готов че след 7 дена влизам във 9 месеци ще чакаме
Другия понеделник съм на консо и ще видим дали се е завъртяла вече Praynig
Хубав слънчев ден и приятна разходка на всички

# 171
Константина да ти е жива и здрава Хрисито Hug

# 172
Честита месечинка на Хриси  HugДа ви е жива и здрава!

# 173
Добро утро и от мен. )))

И на мен ми се спи, че две не видя....от както си изтеглих 5ти сезон на д-р Хаус стоя до 1ч да го гледам....и после със зор към 2ч заспивам.

А Калина....в момента е на гърне....и се съблече чисто гола. Това редовно го прави. Не знам вашите деца имали ли са такива мераци....за събличането де....)

# 174
Добрютро и от нас!
Йе Константина днес ще празнуваме заедно - наш Кирил има имен ден! Честита ви месечинка на вас, честит именяр и на ДесиТ и въобще да се чувстват всички с подобни трептения и празници поздравени!  cheers
За неспането аз неслучайно ви предупредих за пълнолудието ама кой да ме чува. #Crazy
П.П. Абе изтеглиха ли колата подарък на Вип Брадър?

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 10:30 от nomadka

# 175
Честито на празнувашите и на всички около тях Simple Smile
Ох,най-после свърши този брадър.Честно казано този път хич не ме заинтригува. А с толкова мерак го чаках.
Мира,ние и без гърне си се събличаме Simple Smile Най-обичат голи,даже наобяд като спят са все по голи дупета.Не мога да ги накарам да облека пижама Simple Smile

# 176
nomadka, честит имен ден на Кирил. ))))

Djina, а и на Калина това и е любимата работа да е гола и да легне на леглото....ама колко пъти съм вдигала всичко, че се е напишквала. ))

Към 12ч ще сме по центъра по път за Градската градина. ))) Може да се видим с някой да пийнем кафенце. ))
Константина, вие няма ли да слизате надолу?

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 10:55 от Mirama

# 177
Добър ден!
Константина,мерси за почерпката,поне виртуално мога да ям  такива вкусотиии:love:,честита месечинка на Хриси,как е дупето взе ли да се пооправя?
Номадка и Деси Танова,честити ви  именници  bouquet
За брадъра аз заспах  към 0:00 те вече прекалиха то бива лайф ама чак пък толкова......... ooooh!

# 178

П.П. Абе изтеглиха ли колата подарък на Вип Брадър?

Колата в четвъртък май ще я теглят.
ЧИД на Кирил, жив и здрав!
Ч месечинка на Хриси

# 179
  • София
Кой спечели брадъра?
Моля ви да ни постискате палци днес следобяд....много важен ден за Буболинката е днес! Hug

Общи условия

Активация на акаунт