ПЛЕВЕН - 98

• 12 156
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Димана я водих на цирк за пръв път, когато бях бременна с Иван. Значи е била на 1 г. и 8-9 месеца. Беше много впечатлена и 2 часа издърца геройски.

# 151
Дикси не каза татко ти как е?

# 152
Ееей, Тина, голям смях с тия  Joy Като рекламни лица на цирка  Wink

# 153
Mirama аз днес те видях вечерта пред синия търговски център срещу фонтаните снимаше твоето дете и още едно на една количка там!Другия път ще ти се обадя като те видя.

# 154
Здравейте и от мен. )))

Поразходихме се и ние, голям цирк е с Калина, добре че все го удрям на смях, че ако я оставя и 1ден на някой друг да я гледа сигурно ще откачи. )))

Валенце, много хубава кухня, харесва ми. Естествено дърво ли е, или не? Ако е естествено мини задължително с едно такова специално чудо, подобно на лак, но не е (безцветно и не помня как се казваше точно). Защото много лесно се надрасква и с времето от светлината потъмнява. До преди 2г цялата ни кухня беше такава (в майка ми).

Дикси, не унивай, сигурна съм, че всичко с баща ти ще е наред.

Тина, тези от цирка са уникални. ))))) А на втората снимка с джипа.....наистина ли минава през човека?

ice_, не съм те забелязала, сори за което. )) Аз тогава се ядосвах, че нещо се бяха скапали настройките на апарата и щраках нарочно, да видя какво не му е в ред.

# 155
  • София
Благодаря ви!
Мира,не е естественно дърво,а пдч.Аз исках естественно,но девер ми,който се занимава с мебели,ми предложи този вариант от пдч.Имитацията на дърво е много успешна,дори хора,които идваха у дома,на пръв поглед решиха,че е дърво.
Номадка,аз не мога да се накефя на кухнята и по цял ден там вися,и кексче ще има скоро. Wink
Грета,утре ще снимам картината,тя е неотменна част от кухнята,като я погледна и за вас се сещам. Hug
Дикси,да,това ми е сушилнята.пробвах я вече два пъти.Язък че времето стана хубаво,та сърце ми не дава сега да я ползвам. LaughingПерфектна е.Дрехите освен че излизат сухи,излизат и като изгладени.На децата повече няма да ги гладя като ги суша там.Само ризите и панталоните на Ангел ще имат нужда от едно минаване с ютиюта.Успешна покупка ми е тя.

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 21:06 от Валенцето

# 156
Валенце,честита ти кухня. С удоволствие да си я ползваш и само веселби и детски смях да се чува в нея Peace
Дикси,ние все още палцестискаме Heart Eyes
[От друга страна Константина - плашим ти се, ако ще се сродяваме кой ще мое ти тушира желанията - кат си навиеш нещо на пръста докато не стане.... 
Ей туй не можах да го рабера... newsm78
Относно зъбите-оня срамежливия,дет се показа и се прибра,се е напъпил-ама с 2върха-няма такова яростно "джвакане" на каквото й попадне,днес даже "опита" таблата на количката.Иначе е пекана момата-ни Т,ни безсъние....Направо й се кефя... Laughing
Сглобихме и кошарата и столчето,ама ползвателя им така кърти,че....
Аз днес не издържах на изкушението и ...малко позакъсняло за Великден,ама....пак съм червена в главата Mr. Green

# 157
Константина....ти остави, че си червена в главата....ами и пушиш....))) абе аз не съм те виждала до сега да правиш такива работи....))))

хайде малко снимки....

до едно дърво
друго дърво
събираме камъни
много смешно
сега пък замислена
с камъни в ръка...
фонтаните
още веднъж

# 158
Константина........ами и пушиш....))) абе аз не съм те виждала до сега да правиш такива работи....))))

До скоро не ги правех,ама.....пак започнах,ще си посипя главата с пепел,но нека първо се порадвам на цвета...
П.П. Онзи ден ,когато пихме с Деси Танова кафенце,пак пушех... Mr. Green
Снимките са много сладки.
Губят ми се- ДеЩоВиди,Блек Чери....Къде сте......... newsm78

# 159
Константина....тогава не съм ти забелязала. )) Ама днес бях учудена определено. ))

# 160

[От друга страна Константина - плашим ти се, ако ще се сродяваме кой ще мое ти тушира желанията - кат си навиеш нещо на пръста докато не стане.... 
Ей туй не можах да го рабера... newsm78
Така както осещам цар Кирил ,на Номадка и Фтал се гласят за сватове,та се чудят като си наумиш нещо ,кой ще успее да те узъбти,особенно що се отнася за покупки.Визират кошарката и стола,началото на седмицата искаше мнение,а в края хоп и покупките са налице  Joy Joy Joy С две думи правят от сега разчет на финансите Joy
Мирама ми  Константинчето си пуфка от край време,ама много ми е интересно да я видя червенокоса гърла.
Мира да се редактирам ,сега като гледам снимките,да ти е жива и здрава,ама май-верно освен цвета на кожата друго от тебе няма.Бащичко та дрънка.

# 161
  • Плевен
Аз пък днес се видях с Люси в шапката,после ни щрафосаха един след друг на тръгване-полицаите де ,въпреки ,че ни се разминахме.Люска фиш или акт писаха,да знам следващият път дали да спираме пак там  Joy

Акт, душо, акт, но това било общинска полиция... г-н кмета събира предизборно парички. Така сме я наредили, че до тези глоби опряхме, че и той/ заместника му, ще определят сумата на глобата, била в широк диапазон. Прави са хората да глобяват в пешеходна зона, ама колко по-нередни и опасни неща видях... явно приоритетите на кмета/ общината са различни от моите  Rolling Eyes.
За да паркираш там се купува пропуск от Общината вероятно.
А вие как тъй се разминахте  newsm78 ?

И аз не съм забелязала Дикси и Калин днес , а много ми се иска да ги видя. Дано скоро ни съобщи добри новини за татко й.

Валенце, много ми хареса кухнята ви, само да се вихри човек в нея, не се и съмнявам, че ще приготвяш страхотни вкусотии там. Със здраве да си я ползвате  Hug.

# 162
Я ни информирайте къде за ви глобили, че да не спираме там   Mr. Green

# 163
  • Плевен
Я ни информирайте къде за ви глобили, че да не спираме там   Mr. Green

В Градската градина до заведението - Шапките му казваме, не му знам точното име, на алеята между градската и барата.

# 164
  • Плевен
А бре моми вие що не спите...... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт