ПЛЕВЕН - 98

• 12 128
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за палцестискането  Hug
Всичко е добре когато свършва добре. Баща ми днес беше на скенер на глава. Успя да ни хвърли в потрес всички само за 2 мин. Опасен човек е той.
 Бях в безтегловност от снощи, а сега се чувствам олекнала с 20 кила.
И се наядох подобаващо.
Кърма ли....ей, така спират кранчетата понякога.

# 61
  • плевен
Дикси радвам се,че всичко е минало добре. Сега се успокой и си гледай мъниците.

# 62
Дикси,  Hug
Като каза кърма-Калинчо засука ли като хората?

# 63
Аз старателно изчетох плакатите -театъра е от 10,30 - Трите прасенца ,ние ще бъдем там , и в неделя мисля сутринта да сме в градската .
А от 15,00 часа е за Палечка /или Пепеляшка  Embarassed-забравих ,простено ми е ,като не си записвам/,но точно тогава Валя спи ,а иначе пише ,че той е подходящ за 3 годишни деца.

А в Театъра ще има Джуджето дългоноско ,започват от днес да го играят и мисля че се плаща там .

# 64
  • София
Дикси,радвам се ,че всичко е наред!Здравето е най-важно! Hug

# 65
Не знам как е в останалата част на Плевен, но на Сторгозия от сутринта е лудница от абитуриенти  ooooh! Не им ли свърши бензина,че полудях.

Дикси, ти не трябваше ли да раждаш днес  Mr. Green А сега вече  е  минало  Laughing

# 66
Здравейте и от мен. ))))

Днес с доста момичета се видяхме, пийнахме си кафенце, хубаво беше. )))) Утре пак. ))))

Дикси, хубаво е че всичко е ок с баща ти. ))))

# 67
Днeс с доста момичета се видяхме, пийнахме си кафенце, хубаво беше. )))) Утре пак. ))))

Кои, кои, къде, с кого?

# 68
Не знам как е в останалата част на Плевен, но на Сторгозия от сутринта е лудница от абитуриенти  ooooh! Не им ли свърши бензина,че полудях.
Същото и по центъра, свирят и крещят намятани по прозорците на колите... И в момента е така.
На обяд до театъра видяхме една тумба абитуриенти... с тъпанджия. Shocked Какви бесни кючеци мятаха, не е истина. Грозна гледка, приличаха на ромски сватбари.

# 69
Atrakcia, ееее, не казвам....))) Идвай утре в градската и ще видиш и ти. ))))
С ДеЩо се видяхме, ама те си стояха на една пейка. ))
С Ани Дани, водеше малкият на лекар, после дано напише какво са им казали.
С Константина, silvipl и Деси (desi tanova) пихме кафе. ))))

# 70
Екскурзията я организират от Паневритмията и се включиха деца от много детски градини и училища един вагон във влака напълниха, но половината бяха родители, някои са отишли и с колите си
От градината на Яна бяха само 6 като 4 от тях бяха с родителите си, включително и Яна - с майка ми, за другите две отговаряше госпожата, но те са големи - в предучилищна група
Повечето деца са ходили и предните две години и затова някои от тях тръгват без родители - вече са големи
Децата от дом Детелина - има ги по снимките - повечето май ромчета - са си били с госпожите, те така си ходят навсякъде
Спяха в хотел в Хасково, през деня автобуси ги карат по местата, които разглеждат, вечер ги връщат в хотела - според Яна това е изнервящо и изморително
Струваше 120лв на човек - независимо дете или възрастен, но си плащат храната отделно - по около 30лв им е излязло допълнително

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 16:15 от ДеЩоВиди

# 71
Ние сме по-добре! Педи каза, че е нещо вирусно! Дадох му нурофен и температурата спадна! Той не е толкова отпуснат вече! Сега обаче има разстройство и само търча с една пипета от Панадол и му наливам вода и сокове! Давам му и осцилококцинум и вит. Ц А в поликлиниката, ooooh!, едвам се разминавахме по коридорите, много хора, много нещо!

За абитуриентите с тъпана по центъра-нямам думи! Голяма цигания!

# 72
Поради някакви училищни обстоятелства днес завършват 12-сетокласниците. Лудницата тепърва предстои. Laughing Laughing Laughing Е хайде сега не сте били и вие абитуриентки, млади, диви и с 12мм цигари в дамската чанта. dance
Ани видя ли не е толкова страшно. Дръж се спокойно и хладнокръвно, че хлапетата много се влияят и циврят в повече иначе.
ДеЩо къде ги тез паневримисти в Плевен? Тя дружинката наследници дъновисти се изроди, имам предвид тия дето ходят на езерата август и денсят тия танци. Моите почитания към учителя, но със съжаление все по-често чувам, че бялото братство се е превърнало в сборище на кукумицини...

# 73
Номадка, тази асоциация е одобрена от Мин на образованието, в градините е в чист вид само спорт и музика без никакви пропаганди за Дънов и сие, ето тук може да прочетеш http://www.panevritmiyabg.org/aboutus/index.php?lang=bg
А дъновисти има да си играят паневритмия, но не знам къде в Плевен, събират се нейде си

# 74
Я да се похваля ,че неиздържам:
 имам си снимка /даже две/ на мъжки полов член -ще си имаме момченце ,доктора каза 100 %.

Де Що , това на Яна бабата ли  е на снимките, тя много млада ,все едно и е майка -страхотна жена ?

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 17:54 от tony25

Общи условия

Активация на акаунт