ПЛЕВЕН - 98

• 12 134
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Поздравления, Тони!   bouquet
Тес, ти как си?

# 76
Я да се похваля ,че неиздържам:
 имам си снимка /даже две/ на мъжки полов член -ще си имаме момченце ,доктора каза 100 %.
Тони какъв ентусиазъм е предизвикал т.нар. член! Явно чакан отговор на важно питане - айде честито! cheers

Номадка, тази асоциация е одобрена от Мин на образованието, в градините е в чист вид само спорт и музика без никакви пропаганди за Дънов и сие, ето тук може да прочетеш http://www.panevritmiyabg.org/aboutus/index.php?lang=bg
А дъновисти има да си играят паневритмия, но не знам къде в Плевен, събират се нейде си
По-скоро останах с усещането, че всеки нов млад организъм постъпил в това общество попада под наблюдение. Laughing Всъщност го коментирам с неподигравка - ако има някой който да подкрепя различното аз съм с две ръце ЗА! Peace
Чувала съм, че в градинката дето е между медицинския и лайфа в дружба(не зная как се казва) се събират разни баби и събират росата ама...  nnnuu

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 17:33 от nomadka

# 77
Паневритмията е голям човек  thumbsup И с Дънов няма нищо общо! Нито пък се събират на ритуалоподобни неща

По важното е да ходят децата на екскурзия, щом тая паневритмия се бори за членска маса...
Може и пък да не е лошо, но ще я наблюдаваме!

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 19:03 от ftall

# 78
Atrakcia, аз вече съм по-добре  Wink Беше ми доста зле доскоро, а сега имам периоди, в които съм почти напълно ОК. Чакам да предам на някой щафетата за бебе 2010  Grinning

# 79
Дикси,радвам се че всичко е минало добре! Peace
Деси,не помня дали казах-страхотни снимки!
Тони25,хайде да ви е честито  bouquet
Тес,нали Нади-Миши се "назлъндисва"- предай на нея Mr. Green
Аз ще чакам на мен някой да ми предаде за 2011  smile3508
И да попитам-някой спомня ли си с какво кремче мама Ася мажеше Мишата?Деси Танова днес видя на какво дережде сме ooooh! И направо ми иде да полудея.
Хайде,на мен сега палцестискайте-може от другата седмица да сме новодомци/квартиранти де/ Flowers Four Leaf Clover
Стелче,днес пак не можахме да се видим.Язък... Tired

# 80
Тони, честито!!!

Константина, стискаме палци, ама кажи нещо повече, де! Къде, какво, колко...

# 81
Чакам да предам на някой щафетата за бебе 2010  Grinning
Да взема да се пробвам ли,както съм я подкарала едно след друго Joy Joy Joy

Здравейте и от мен,днес бях целият ден навън,пихме и кафенце с мацки от форума,но най -много време  прекарах с Константина.
Тони 25 честито   bouquet
Дикси не съм стискала палци,че сега прочетох,но се радвам ,че всичко е ок

# 82
И да попитам-някой спомня ли си с какво кремче мама Ася мажеше Мишата?

Беше писала, че се е оправила с едно кремче на Веледа - май с невен.  Peace

# 83
Тони, поздравления и от мен! Върна ме няколко години назад, когато и на мен ми казаха, че ще си имаме момченце. Бях също като теб много щастлива.

# 84
няма к`во да ви кажа, ама айде...здравейте.........

# 85
Здравейте и от мен. )))

Аз искам да попитам, някой в Плевен виждал ли е в някоя аптека да продават от тези силиконови плаки за заличаване на белези?
http://ecosmedica.com/content/view/134/173/

# 86
И да попитам-някой спомня ли си с какво кремче мама Ася мажеше Мишата?

Беше писала, че се е оправила с едно кремче на Веледа - май с невен.  Peace
Ще го потърся,че положението е много напечено.Много време минава,а обрива даже се разпространява,пък Педката #2gunfire изписа на Хриси 3 мазила-един кортикостероиден крем,цинкова маз и някаква гадост,прилична на мастило,само докато я отворих ми станаха ръцете лилави-няма миене.Нали се сещате,че не съм мазала детенце с нея ooooh!
И ако може ми препоръчайте дерматолог,може и частен,че като я знам каква е отвзивчива-няма да ми даде направление.Поне другия месец ще я сменя....

# 87
Константина, между другото педиатърката ви много добре е изписала точно тези неща. Майка ми преди време имаше много упорито зачервяване и обрив и точно с цинковата маз и това лилаво нещо (не му помня името, но още стои в къщи) се оправи. Но трябва да мажеш точно колкото пъти ти е казала. И по принцип тези неща най-добре се повлияват от чист въздух....тоест най-добре е да я оставяш колкото се може повече по голо дупе или с памучно бельо без памперси. Памперсите запарват, държат влажно....и е много трудно да изчезне зачервяването и обривите.

# 88
По кое време сте били в градската,не ви видяхме?
Ние до 4 бяхме на ясла и после до към 6 и 30 бяхме там,но никой не срещнахме,освен Слънцето,с която си имахем уговорка Simple Smile
Някой ходи ли вече на цирк да сподели впечатления?
О,и забравих да питам - някой ще пуска ли поръчка в редута с БД? Племенницата ми е дала пари за едни неща,но аз още не мога да събера пари за мен и докато се накумя ще свършат нейните. Ако може някой да ме включи,две неща са  Rolling Eyes

# 89
Лилавото нещо се казва "Пиоктанин". С него мазах мъжа ми, когато кара варицелата по-миналия месец и имаше положителен ефект.
А щурите абитуриенти ги видяхме и ние - бяхме с колежката в Бюро по труда и ги засякохме още от каскадите, а после вървяха зад нас, бяха подкарали едно сватбарско и ние се майтапехме, че водим хорото.
Мило ми стана, и весело, въпреки, че се шегувахме, че за тях страшното тепърва предстои. Но да можеше да съм на тия години пак, еххх... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт