ПЛЕВЕН - 98

• 12 136
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Константина,това лилавото е точно за такива неща,много помага както е писала и Мирама.
На Симона в родилното всеки ден й мажеха пъпчето с него.Единственият недостатък е,че се цапат дрешки,хавлии,бодита,но това да му е кусура.
Тони,честито   bouquet

# 91
Единственият недостатък е,че се цапат дрешки,хавлии,бодита,но това да му е кусура.
При нас всичко се изпра с Аче на 90 градуса.

# 92
Добро утро Hug
Ни днес ще ходим по обяд в замака на Сторгозия.Вили има някакъв турнир и ще рита от 11 часа,та ще отида с него и децата .Някой ,ако има желаещ да заповяда.
Кирил тази сутрин ме събуди да ставам в 7 часа,а Вили и Ани си спят блаженно все още.
Театъра е в Катя Попова.Вчера и аз гледах афишите.От 10,30 е "Трите прасенца",а вечерта е "Палечка".Мужду двете имаше и друго представление,но името не ми говори нищо.В неделя е по същият начин-3 представления.
Джина аз и Константина до 15,45 часа бяхме в градската.После аз взех Кирил от градина и се прибрахме към нас,бяхме на нашата площадка.Вечер става голяма лудница ,много деца и когато съм сама ми е трудно в суматохата да следя Кико и Ана,все тичат в различни посоки.
Дикси кога ще е първата разходка в градската ,че да дойда да Ви видя.Калинчо спокоен ли е нощем.Митака събужда ли се от него,ако зареве.При нас Ана като се роди,отделих Вили и Кирил в другата стая,а аз спях с Ана.Така до 4 месец.После като се преместихме ,направихме детска стая и Кико остана да спи сам,а Вили си го прибрах при мен. Joy

# 93
Добро утро, ние пък ще ходим до Ловеч - с влак   Mr. Green

# 94
Благодаря ,малко ми е странно какво ще го правя това момче ,като къщата е пълна  с фиби,кукли и полички ,ама ще му свикнем и на него .

Константина ,аз също съм много доволна от лилавото -в родилния заразиха Валя с някаква вътреболнична инфекция и само то помогна -милата беше цялата на обрив ,всичко се нацапа ,но после се изпра без проблем,8 дена седяхме там заради това.
Зарежи другите кремове и опитай само с него -ще има ефект,сигурна съм.Аз мажех с клечките за уши -тези с ограничителя .

# 95
Добро утро и от нас. ))))

Аз докато се намотая с къщната работа и ще стане пак обяд докато излезем. ))) Дано да се засечем с някой из градската градина. )))

# 96
desi tanova, веднага ще ти предам щафетата, наистина друго си е тренинга с малка разлика  Grinning

# 97
Предварително се зарадвах и сега съм като покосена.
Моля се всичко с татенцето ми да се оправи, защото не знам...

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 15:10 от Дикси

# 98
Дикси, ще стискаме палци за баща ти  Praynig Hug

# 99
Дикси,дано е фалшива тревога .

# 100
Дикси,стискам палци  fingerscrossed да се възстанови бързо баща ти  Praynig Flowers Four Leaf Clover

# 101
Дикси, силно палцестискане и от мен. Дано баща ти е добре  Praynig

# 102
Дикси, вярвам, че всичко ще е наред!

# 103
Дикси,с теб сме.Всичко ще е наред-вярвай в това! Peace Hug
Щеи послушам както винаги  и ще мажа със 'мастилото",че даже вече му виждам ефекта Peace

# 104
Тони, честити ти сини гащи! Grinning
Диксън, дано наистина е фалшива тревога! Стискам палци всичко да е наред с баща ти! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт