1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 72

• 26 630
  • 434
  •   1
Отговори
# 135
     Сега се сетих. Може ли тези сватбени снимки да са от някакъв сън-кошмар на шех?

# 136
И докато чакаме повече информация относно финала ето най-хубавата сцена от целият филм която мога да я гледам 1001 пъти...

# 137
но, нали и аз си мислех по-рано, че и  от инат да се ожени преди първата брачна нощ ще търси адвоката си за развод. то бива бива, ама чак толкова. поне една целувка да му даде. йок. как ще стане. нали имаме минало. с ахмед или с онур, но имаше любов.

# 138

Тyй от финала на Aliye=Алие (пак на Sabanci ...да се надяваме и сега на нещо подобно  , но хем да не е блудкаво, хем happy end , трудна работа ...  Whistling )

bz, ама на финала тя връща ли се при мъжа си? Аз мислех, че остава сама  newsm78. Ама то и това най-доброто ли е, щото в една сцена я налагаше май  #Crazy #Crazy

# 139
Леле....Айдеп стига бе.какви са тези снимки #Crazy
Освен младоженеца да умре не виждам друг изход

# 140
Ми той Енгин си каза, че метеорит ще падне. По голям метеорит от този да получи удар не знам, защото той няма никакво намерение да се отказва, както на всички ни се иска. Я вижте на снимката пред огледалото с какъв мазен и коцкарски поглед я гледа.

# 141
Жилка точно там е въпроса СЛЕД,значи сватбата ще се състои,или ПРЕДИ сватбата пред огледалото.
Нали чакаме уж нещо да се случи по време на сватбата---май ще излезе-гладни кокошки просо сънуват.

# 142
Анна благодаря и за мен това е най-хубавата сцена

И на мен трудно ми изглежда хем хепи енд хем да не блудкаво, особено пък след тези снимки и превода. От трейлъра с други впечатления останах, но сега ... Незнам Сабанджъ какво е намислил. Дано не се изложат накрая и както каза една съфорумка да не би да пуснаха тези снимки за да ни изтормозят още повече и накрая да сме съгласни на каквото и да е само хепи енд да има и за двете двойки. Поне за Бену и Керем си мислех, че нещата вече са сигурни, но то не било така май
Оставам си с надеждите и мечтите обаче до края няма да им се поддавам на провокациите

# 143
Не знам дали ще има хепи енд за Бену и Керем. В трейлъра тя не изглежда никъде щастлива, а ако се върнете на сцената в хотела , когато Керем я събаря на леглото и я целува тя гледа с празен поглед и отвръща очите си. Така , че си мисля , че тя твърдо ще се разведе с Керем. Иска или не иска той.

# 144
 Явно не ми вярвате, но пак ви казвам , бе хора. Това е СЪН СЪН

СЪН на Шех. Дано съм права и той да я пришпори към Онур

# 145
Момичета, к'ъв е тоя кошмар. Едва събрах сили да споделя размисли и страсти относно 89, влизам тук, и изненадааааа, сватба ще вдигаме, ама споко, бе, джанъм, той Енджи само води булката до олтара за Онур  Mr. Green ееех, мечтиии. Сериозно, щом излязоха снимките на шех с шапчицата още отпреди месец (?), можеше да се очаква подобно нещо, нали тогава е сниман края, НО, това може би е само 1-вата половина от finale grande, втората - на живо, и тогава, я камиларя, я Шех  Mr. Green

И аз като вас не виждам светлина в тунела, а много ми се иска.
Но щом Шех устоя на поредните молби на Онур, не знам какво ще е в състояние да я размекне...аз също до последно ще съм оптимист, но дори и да е щастлив края, не мисля, че ще ми хареса, как на юруш ще врътне Сабанджъ врътката, идея си нямам, той доказа, че е гений, но за убедителен happy end факир ще трябва да е....Тука нек’ви шапки със зайци разметквахте, ама май сандък с трион ще ни свърши по-добра работа, и познайте кого ще метнем вътре......

Анна, в теб ми беше надеждата да успокоиш и развеселиш компанията, ама май и ти сваляш гарда (извинявай ако бъркам  Embarassed), сакън, бе,  джанъм, малко остана newsm10

А за трейлъра на 90, нищо не разбирам, не се и мъча да гадая  Thinking, че и той на кьорфишек ми прилича, но кадрите, в които Онур вдига глава на бюрото си, и някой гали косата на Шех (може наистина да е Енгин, ама тук тя май е със старата прическа  newsm78), страшно ми напомнят 1-ви епизод, сякаш повтарят 1:1 сцените с разочарованието на Онур, когато Шех приема предложението, и самата черна нощ.....е, май откачам, ама не е за сефте

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

# 146
Еeeeeeй заспах на компа  Whistling....за всички дизита дадоха , а за нашето най-накрая  ли са го оставили  newsm78 Thinking Crossing Arms ...не знам ...ама предаването трябваше да свърши преди 30 мин ....аз лягам , ако нямате нищо против ще го преведа утре  Hug "the best for last ", ама ми се приспа , бе ..offf ....

Лека Нощ  Hug Peace

ps: Gerkaa - Понякога либофта не била достатъчна за брак  Whistling Crazy ...а и тук все още има уредени бракове ....и с врeмето можело да залюбиш човека, с който си се взел (и именно на това се разчита - спокойствие, сигурност, макар и без капка любов или дори без да да си бил с този човек повече от 2-3 месеца ...но това е др. тема ...) ...ама това за мен е малко отзад напред сценарий  Stop Whistling...

ps2: пенда - аа  a3 Алието не съм го гледала (май.. newsm78 Thinking Mr. Green) ... но по снимката и това което четох съдя ...а май имаше убийство в последната серия на това дизи ... ooooh! newsm78

ps3: а аз си мислех и др. ---> отворен край това изглежда най-приемливо на този етап и ще кажат - ха сега другари всеки сам да си напише своята приказка ...

# 147
Хал ти май сънуваш. Време е да се събудиш, защото Сабънджъ ти е подготвил чуден край.

# 148
джилка, де го видя тоз хубав край.

# 149
Ани голям си бързак,аз докато пиша ти снимчица щракаш-и на мен ми е любима,само малко отклонение--ШЕХ се целува така с Енгин-тя кво си мисли ,че той басма ша и цепи!

Общи условия

Активация на акаунт