Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 6-та тема

• 84 358
  • 373
  •   1
Отговори
# 150
Пепика ,KIKI_nik , благодаря ви ,момичета!

Ето рецептата

ПИТКА-ЦВЕТЕ

Рецептата за питката е страхотна!Благодарности!Аз току що консумирам моята и понеже направих половин доза незнам дали на обяд мъжът ми ще успее да се докосне до нея  Rolling Eyes
Оформянето ми не е по показания начин и не използвах мая на кубчета,а сухата на Д-р Йоткер,но се получи невероятно.
Тъй като обичам да импровзирам и експериментирам,мога да ви предложа 2 идеи при оформяне на тесто за питка:разделям на няколко топки по желание,от които всяка една правя на фитилчета (може и с различно дебелина) и ги завивам на охлювче(получава се подобно на розичките, но без  точене),другото ,което ми хрумна за фигурките за окраса отгоре-вместо да ги правите с ръце,може да се използват формички за сладки(цветенца,гъбки,животинки...),те също се раздуват при втасване,но изглеждат добре...и се получава една весела питка.

# 151
Кики,Краси, страхотни питки сте правили!И аз днес май ще запретна ръкави,че баткото му се дояло питка със сиренце...Ще се включа вече,няма как!   bouquet

# 152
dodyniki ,     bouquet 

Ами,хайде,де!То с тези диети дечицата само страдат...Шегувам се!       Hug       

# 153
Отказахме се от питката и сме на бухти /детенце де/,аз още си гладувам... Sad

# 154
  • София
Здравейте мили мами. Връхлитам във темата ви с хиляди благодарности към всички вас и съветите за питките. Голямо БЛАГОДАРЯ на всички Ви smile3525 ето какво успях да направя благодарение на безцените Ви съвети:

# 155
  • Бургас
Браво vangobi
Много е красива

# 156
Момичета здравейте!
Ама съвсем се омагьосах от тези красоти, които се направили! newsm74
Благодаря, че и моите питки са ви харесали, но явно имам още да се уча!
Сега гледам тези красиви питки с рози, ама розичките как остават така маслени на цвят-приличат точно на маслените рози по тортите, не се мажат с яйце или има някаква друга тайна!
Моля ви кажете, впечатлена съм, бих искала и аз да сторя такива! newsm03
Предварително благодаря!   bouquet

# 157
vangobi Питката е страхотна .Не само съвети са нужни, а и желание и опитни ръце. smile3501

# 158
краси.мира  Hug  bouquet не устоях на твоята питка и ето я и моята:

# 159
И тук поздравления , vesi_nn !  Страхотна е станала!

# 160
  • Бургас
vesi_nn бравооо
Засърбяха ме ръцете,вадя маята и започвам да меся.Модела е ясен-на краси.мира

# 161
  • София
vesi_nn поздравления няма такава красота ще се пробвам и аз

# 162
vesi_nn ,разкошна се е получила и твоята!
Вече и аз не се сдържам smile3508

# 163
Краси.мира,искам още веднъж да ти благодаря за рецептата на питката!Днес по нея замесих питката на детето за кръщенето и всички я харесаха,с помощта на тази рецепта съм горда със себе си и разбрах къде бъркам с питките,правени досега...   bouquet

# 164
краси.мира   KIKI_nik   vangobi   Fior благодаря ви  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт