Банята,10та тема

• 72 858
  • 527
  •   1
Отговори
# 150
Ами аз не знам дали те разбирам правилно:
Имаш душ-пространство с дълбочина 76 см и ширина 115 и търсиш с какво да го преградиш, за да не пръска вода извън него, но преградата да е гъвкава/подвижна, а не стъкло/плексиглас? и си виждала някъде за такова нщ щора? Така ли?
Аз поне не съм виждала  newsm78, а и щората плътна ли ще е, т.е. винил някакъв?
Мисля, че ако е така, трябва да питаш там, където предлагат сенници и тенти, те имат винилни разни....
Допълвам: търси т. нар. ветрозащитни винили/щори/завеси, прозрачни (има ги по заведения да пазят топло) като тук http://kipro-bg.com/cork-shtory/files/BG_VPano.pdf
или тук http://www.verde81.com/Zavesi.html

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 17:53 от mamanin

# 151
Mamanin,благодаря че ми отговаряш!И аз като теб съм фен на баните!От 3 месеца само това ми и в главата!Имах здравословен проблем и мисълта за баните ми помогна да не се отчайвам!Правим 3 бани(в къща сме),но с малки размери-1.15/1.60(1.70).Тази,за която питам е с подредени едно до друго:мивка ,WC с биде и душ панел.Ако сложа плъзгащ параван от 3 части,неподвижната част ще опира в раменете на мъжа ми и не може да си мушнеш ръката и да включиш вградения смесител за бидето,който е на стената!Търся някакъв параван,който когато не се къпеш максимално да се прибира.Искам "хармоника",но ми казаха,че ги правят само до 100см.Иначе щората,която видях е като на прозорец,но от PVC и изглежда много нежна и стилна и прилича на матирана стъкло.Съжалявам,получи се дълго!

имах зда

# 152
В смисъл като вътрешните ролетни с ламели, но ламелите са прозрачни ли?
Всъщност монтиран ли ви е душ-панела? ... щото може той да се сложи на стената, която е 115, за да няма проблем...

# 153
Кутията е дълга,монтирана на окачен таван и изглежда точно като тези"вътрешни роло щори тип"Стандарт",но платното е цяло,а не от отделни ламели-бяло,изглежда като матирано-много нежно и красиво.И най-важното:като не ти трябва се прибира цялото нагоре!

# 154
Наистина не мога да помогна освен с предположението за виниловите прозрачни завеси, които използват в заведения на открито като захладнее. Те също си имат механизми, т.е. има такива, които се навиват горе, но как става - не знам...

# 155
Всъщност монтиран ли ви е душ-панела? ... щото може той да се сложи на стената, която е 115, за да няма проблем...
Peace Щях да предложа същото!

# 156
  • Най-зеленият остров
 И аз в отбора на желаещите за промяна в банята. Не съм успяла да прочета всичко, но бързам с въпроси  Embarassed. Търся хубави лилави плочки, но за съжаление не мога да си харесам - не че има голям избор на този цвят  - поне в Бургас. Ако някой е виждал да сподели моля

# 157
Всичко е монтирано,но на едната къса страна има прозорец,а на другата е вратата,така че душа няма къде да е другаде.Най-сърдечни поздравления за огромния труд на mamanin  за малките бани.Един съвет от мен за тези,които още не са си избрали плочки:Ако плочките са релефни,гледайте улейчетата да са отгоре надолу(а не настрани) при реденето им в проекта,за да се оттича водата а да не остава влага и съответно мухъл.Това ми го каза моят майстор!

# 158
Момичета да се включа и при вас за малко съвети.Избрахме си най накрая плочките ето ги : http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12367411  обаче от магазина от който ги поръчахме не можаха да ни направят проект.Като че ли ми се иска само декоративната плочка да сложим защото имаме една чупка в банята и там да я залепим.Размерите са 120/200.Малко е ограничено пространството но това е засега.Нз как да ви покажа точно как изглежда банята, но се надявам на вашите идеи , защото вие тук сте повече от професионалисти.

# 159
опитах се в АЛно да направя нещо но не е мн сполучливо но става ясно какизглежда помещението : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=341477&pid=12367526

# 160
  • София
И аз в отбора на желаещите за промяна в банята. Не съм успяла да прочета всичко, но бързам с въпроси  Embarassed. Търся хубави лилави плочки, но за съжаление не мога да си харесам - не че има голям избор на този цвят  - поне в Бургас. Ако някой е виждал да сподели моля

Не знам какво лилаво търсиш, но аз си бях харесала едно лилаво от испанските плочки Sanchis. Е, накрая си купих пак зелено, но то човек не може да избяга от себе си  Simple Smile.

# 161
  • Най-зеленият остров
Привет, Анасон. Представям си нещо в светло лилаво и нещо по шарено във вертикала. Нищо специално, но за съжаление не мога да го видя по магазините.

# 162
опитах се в АЛно да направя нещо но не е мн сполучливо но става ясно какизглежда помещението : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=341477&pid=12367526
pepitta_84, използвай Kitchendraw за банята. Щом работиш с Ално мисля, че няма да имаш проблем!  Peace

# 163
  • София
Точно такова лилава и аз харесах с един много сладък фриз на кръгчета с лилаво, бяло и розово. Фризът не беше от серията с лилавите плочки, но си пасваше прекрасно. За съжаление магазинът, в който ги видях, е в София, така че за Бургас не мога да съм ти от полза. Не ги намирам в нета, обаче, за да ти покажа за какво говоря. Все пак, ако те интересува, мога да се опитам да ги снимам. Все ще имам още някое ходене до този магазин.

# 164
  • на чист въздух
керамикс са пуснали нови серий плочки,имат и лилави и много приличат на испанските долче,утре като съм на работа ще снимам мострите и ше ги пусна,цената е изгодна а дизайна е интересен Wink

Общи условия

Активация на акаунт