Банята,10та тема

• 72 773
  • 527
  •   1
Отговори
# 285
Оказа се че са с по-нестандартен размер 45*25 и досега не сме открили подходящ.  Ще е вертикален фриз и съответно трябва да е на 45см. Знаете ли къде има по-голямо разнообразие на фризове? Ето проекта http://media.snimka.bg/3219/012693764-big.jpg

Ако не намериш фриз на 45 или на 25 см., можеш да търсиш калиброван, който няма фаска, така че не му личи къде почва и къде свършва, така че да не се съобразяваш с размера.

# 286
Здравейте аз съм нова в тази тема, но от седмица насам чета доста обширните, вече 10 теми за Банята.Ние в момента сме в ремонт.Спряхме се на интересен модел плочки от Интеркерамос в София.Сега избираме кабина имаме представа какво искаме и до колко пари.Намерих модел уж на промоция в Баня стил-тип параван с две отваряеми врати като цената е 579лв. и лайсна-кореанова за 135лв.=714лв. На едно място ми казаха, че за "конфекция" си е доста скъпо. То пък и ние искахме нещо в диапазона 400-600лв. (ъгъл с  размери 90 х 90 см).Но поръчковите, които включват 2 панти, 4 държача, силиконово уплътнение, две магнитни ленти и 2 закени стъкла  с ширина 90 см. и вис. 1.80см, а и една дражка за разкош =900лв. И това без лайсната!За справка в един магазин пантите,лайсните и дръжката и то от хубавите не са повече от 30-40лв. проблем е силиконовото уплътнение, но се намира според дължината и не е мн.скъпо, магнтите също.Стъкла с този р-р са около 400 лв.Колкото и да смятам не са 1000лв и отгоре.Но проблема е,че сме жени и не можем да си сглобим кабината  Laughing. Ако може някакъв съвет, поне по евтина лайсна да измислим...? Rolling Eyes

# 287
А ти принципно решила ли си какво искаш?

Аз искам повече бяло, червеното да е само за акцент, душ кабината в бяло, колоната в червено.

Както казах, измислила съм един вариант, само трябва да го подредя и да видя как ще стои наистина, но съм убедена, че има и по-добър начин.
Ето снимки от проекта на едни приятели.Чакам коментар. Hug
http://snimka.bg/album.php?album_id=385149

# 288
Наистина е интересно  Peace

Ох, само да успея довечера в програмата да наредя плочките и утре ще пусна моята идея за коментар  Praynig

И снимките от телефона ще сваля, да видите как е подредена примерната баня в мострената зала на Досев с тия плочки.

# 289
Наистина е интересно  Peace

Ох, само да успея довечера в програмата да наредя плочките и утре ще пусна моята идея за коментар  Praynig

И снимките от телефона ще сваля, да видите как е подредена примерната баня в мострената зала на Досев с тия плочки.
Сигурна съм, че ще се справиш. Ако те интересува мога да ги питам за подробности( от къде, колко, и т.н).  bouquet

# 290
А каква програма за визуализация на наредените плочки използвате? Аз се мъча да си чертая на ръка, но с цветовете не мога да го докарам. Споделете, моля ви!

# 291
А каква програма за визуализация на наредените плочки използвате? Аз се мъча да си чертая на ръка, но с цветовете не мога да го докарам. Споделете, моля ви!
Да,на мен също ми е интересно newsm78

# 292
Ми аз си карам в KitchenDraw - е, вярно, че е дървено, щото ползваш само зададени цветове, ама за избистряне на концепция става Simple Smile Пък после си отиваш в магазина и викаш "ей така ги искам, ма с моите плочки" та така....

# 293
Рони Бо, сетих се и друго нщ за твоите плочки: Ако редиш хоризонтално, би могла да търсиш за вертикален фриз такъв, който е за друга серия плочки с размер (дължина) 40 см като така ще обхваща две хоризонтално наредени плочки - мисля, че има много такива... ох, не знам дали ме разбра Simple Smile Ако не държиш на твоя си фриз де Simple Smile

# 294
Mamanin, благодаря!   bouquet

# 295
Здравейте! Искам да питам някой от вас дали има вкъщи такава кабина с парна баня и ароматерапия? Много искам да си сложа вкъщи, обаче нямам никаква представа дали си заслужава?
Моля, ако имате представа дали ще ми върши работа, да споделите, защото не ми се дават пари, ако е безсмислено...
Чух, че парната баня правела кожата много гладка и хидратирала страхотно, но понеже не обичам да посещавам обществени центрове, досега не съм имала възможност да я пробвам...

Благодаря на всички предварително!

# 296
  • София
Да ви се похваля, че вчера си взехме плочките, след близо месец чакане и днес майстора почва да ги лепи. И да ви покажа майсторите как ни вкараха казанчето в стената: преди да замажат и след. Граничещото с банята помещение е килера (мокро помещение, аз си го наричам килер), за това и стана този номер с казанчето.
А ето го и шкафа. После и монтиран ще го показвам, за сега толкоз от мен  Smile

# 297
В къщи имаме душ кабина с парна баня повече от година. И ние много се чудихме дали да не купим нещо по-обикновено, но сега сме много доволни, най-вече аз   newsm44. Много е релаксиращо и наистина кожата ми става много мека след това. С две думи имаме си малък спа център в къщи  newsm37

# 298
В къщи имаме душ кабина с парна баня повече от година. И ние много се чудихме дали да не купим нещо по-обикновено, но сега сме много доволни, най-вече аз   newsm44. Много е релаксиращо и наистина кожата ми става много мека след това. С две думи имаме си малък спа център в къщи  newsm37
Еййй един човек да даде хубави отзиви Hug
Не че иначе нямаше да си купим Wink

# 299
tuiti, набелязали ли сте си нещо, покажи снимки  Wink

Общи условия

Активация на акаунт