Банята,10та тема

• 72 794
  • 527
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Гуш малко не по темата, но коя е фирмата изработила ви щорите ... и така ли ми се струва но заместват и тънко и плътно перде нали  newsm78 страхотно е станало всичко с нетърпение чакам да качиш още снимки  Peace

тази фирма направи щорите, с мой плат  Grinning
те са отделно от тънкото перде, залепено с велкро за самата дограма.

# 391
И аз така си помислих Гуш Grinning
Иначе са страхотни щорите Grinning
И аз май ще си поръчам с мой плат Rolling Eyes

# 392
  • София
Мерси, tuiti  Hug
Днес се постарах малко повече със снимките Simple Smile Едно нещо не ми хареса обаче и много ме дразни... не са центрирали бутона на казанчето и  положението на тоалетната чиния спрямо оранжевите плочки Sad Това ми избожда очите. А и ми се струва, че тоалетната чиния ще е твърде близко до стената  Thinking На последната снимка в албума се вижда.

# 393
Ло за бутона си права.Защо не са го центрирали Rolling Eyes
А за това дали ще е много близо тоалетната чиния до стената ще го разбереш едва когато я поставят.
Иначе плочките са много свежарски Wink

# 394
Принципно по стандарт е хубаво от ръба й до стената да има 20 см, но и 12 стигат Simple Smile
А защо наистина не е центрирано!? Да вземеш поне отстъпка за тази им постъпка Simple Smile)
А иначе поне не е срещу вратата при влизане и така като се пада встрани няма да е толкова видимо, пък и ти ще си свикнеш Simple Smile Така де, трябва положителен подход Simple Smile

# 395
  • София/Осло
Хааа Гад чевръста-такова е и разположението в моята баня, в последствие сложихме тоалетната на ъгъл.

# 396
  • София
Уф, не знам защо така са го направили, а казахме да центрират казана на средата на оранжевите плочки Sad Така ми се сгади настроението днес, реве ми се направо! Не знам какво да правя, казана е в стената вече, да къртиме нова баня... а е много грозно така. Аз ако знаех, че ще стане така, да не сме слагали оранжеви плочки там, да сме сложили само от светлите Sad
Реве ми се момичетааааааааааааааааа!!!

# 397
Ло не дей така Hug
Не е болка за умиране Hug
Ако не беше казала не го забелязах ама ти си знаеш най добре Rolling Eyes
Аз какво да кажа като ми сложиха грешни плочки в цялата баня....да я къртя ли Rolling Eyes Confused

# 398
  • у дома с любимите си хора
Ло,стига се коси за едно центриране.Толкова страшни неща има на този свят.Искай си отстъпка.

# 399
Ами да, lo, давай по-бодро, че животът си тече по-бързо и от водата ва казанчето на тоалетната Simple Smile Няма да се явяваш на конкурс за най-симетрична баня, нито ще приемаш правителствени делегации  Laughing Ще минат 3 дни и ще забравиш!
Може напр. като си срещу тоалетната отдясно да закачиш на стената четка за тоал. - така тя ще ти изравни малко и ще отнеме от по-голямото разстояние от тази страна на оранжевите плочки..., а измисли и нщ за вдясно от бутона - напр. от онези wc ароматизатори, дето се лепят на плочките...

# 400
  • София
Абе аз се кахъря най-вече за това, че тоалетната чиния буквално е забита до стената, при положение, че има място. От чинията до стената остават няколко сантиметра. Плочките са широки 32,5 см, общо двете оранжеви са 65 см., чинията е 36 см. ако я бяха центриряли върху плочките щеше да остава 14,5 см. от чинията до стената, а сега остават 6-7 см!!! Ей тук се вижда. В понеделник ще ходиме с майсторите да мериме и най-вероятно ще се кърти чисто новичката баня Sad
Да я бяха изкривили, но на другата посока, нямаше да се впрягам толкоз Sad

# 401
Е, това наистина е малко! Разбивайте тогава - не е късно... И цената на похабените материали да е за сметка на труда на майсторите!!!

# 402
Тръбите са сложени, мръсния канал също, преместихме сифона, сложихме кабели за лампа и контакт (за сешоар, преса за коса, самобръсначка и пр)

Всичко е замазано. Аз доволен!  Joy

Купихме плочките от Досев. Днес трябва да минем да вземем и беличките. Поядосаха ме, тъкмо бяхме натоварили колата и се сетиха да кажат, че не били поемали отговорност ако в пакета нещо е нащърбено или счупено. И ми объркали кода, вместо фриз с червено и черно, щяха да ми дадат оранжево и зелено, добре, че се сетих да погледна  ooooh!

Но нейсе ...

От утре слагаме плочки  Mr. Green

# 403
2 дни чукане, къртене и тотална лудница в банята- резултат - тотален хаос. Нямаме мивка, даже тоалетна, нииииищо. Голи стени, на места се вижда арматура. Добре, че съседите ни поканиха да се къпем у тях - много мили хора. Всичко в нас е пепел, снощи като си легнах, усещах прах, да му се невиди, въпреки минаването с влажна кърпа навсякъде. Казвам ви....не смятах, че ще  е чак такава смрад.Довечера пак къпане в съседите. Оф...кога ще свърши тая лудница??? Хора вие как издържате?

# 404
Аз съм се изнесла при приятеля ми, там се къпя, там живея ... няма как  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт