Банята,10та тема

• 72 812
  • 527
  •   1
Отговори
# 375
  • Countryside
Ние взехме на Коло мивка и чиния - не знам дали е минало достатъчно време (ок. 6 мес.) откакто ги ползваме, но всичко си им е ОК.... Тебе какво те интересува по-точно?

Ами знам ли и аз..? Става въпрос за вилата на родителите ми, не им се дават много пари, а тези Коло са доста прилична цена, съпоставима с Видима, ама на Видима не са фенове. Та да питам Коло как са: откъм цена ясно, добре са  Laughing , а откъм експлоатация...?

# 376
Aми и аз ги избрах заради съотношението цена-качество, като цвят бялото им е бяло, на Видима поне на мен ми сивее някак... Аз имам конзолна чиния, използвах специална тяхна серия за малки пространства и "печеля" няколко сантиметра Simple Smile без да се отрази на функционалността.  Да си призная досега не се бях замисляла, ама например при тоалетната измиването след ползване става от първия път - не се налага доливане или повторно пускане Simple Smile, та явно си зависи там от разни каналчета за провеждане на водата (знам ли, да не говоря и аз празни приказки, де .... Simple Smile)
Иначе ги взехме от нщ като генерален дистрибутор и цените даже бяха по-добри отколкото в др. магазини бях видяла, а и стана от днес за утре. Ако те интересува магазина ще потърся и ще ти пиша на лични?

# 377
  • Countryside
Мерси за инфото, Видимата наистина сивее, аз затова се бръкнах за Рока, обаче не ме кефи оттичането  Confused Както и да е, мерси отново, ние магазин сме намерили, а и вилата не е в София, а на морето, ама те нашите са намерили магазин. Интересуваше ме дали се хубави, щото все пак са полски, а доста хора плюха техните мебели в една темичка, викам си да не би и фаянса да им е кофти. Но щом си доволна за 6мес би трябвало да цъфне дефект някъкъв ако има, явно няма  Flutter

# 378
Ама няма защо! Simple Smile А и важното е, че вилата е на морето - кво пък значение има сега санитарията - няма нея да гледаме я, моренцето като е наблизо Simple Smile
Но наистина - при мен поне засега няма проблеми!

# 379
  • Countryside
Ами ще вземем да пробваме, за какво ни е ве-це като има море  Mr. Green

# 380
 Toilet Къде са природозащитниците!  Laughing
Макар че се сещам, че това го казваш само, за да не ходим ние на море и вие да сте си добре на вилата  Grinning

# 381
Момичета, трябва ми смесител за душ с пита отгоре, но някаква по-човешка цена 100-200 лв? Възможно ли е да намеря и къде?

# 382
  • Countryside
Момичета, трябва ми смесител за душ с пита отгоре, но някаква по-човешка цена 100-200 лв? Възможно ли е да намеря и къде?
То за имане има, момичетата бяха писали за такъв, ама китайски. Незнам как са откъм качество обаче.

# 383
The same myself ,в Бриколаж има такива душове на промоция, но цената от около 120 лв. включва душ,шлаух и слушалка,изглеждат добре на брошурата. Най-евтиният смесител за душ на Видима е към 60 лв.

# 384
  • София

ние сме с такъв
130 лв.

и с него това
103 лв.

ето как стоят

засега няма проблеми, но го ползваме от съвсем скоро.

# 385
Ще ви покажа проекта и за нашата баня:

Като стане ще пратя и реални снимки.

# 386
  • Враца
Гуш малко не по темата, но коя е фирмата изработила ви щорите ... и така ли ми се струва но заместват и тънко и плътно перде нали  newsm78 страхотно е станало всичко с нетърпение чакам да качиш още снимки  Peace

Гад Чевръста
ще чакаме снимки...доста добре изглежда на проект  Peace

# 387
Благодаря!Ами голяма е около 20 кв., колко пари гълта  Cry Но ще се справим,вече месец се бориме... Днес трябваше да пристигне кабината,но нещо ми се бави... пък аз заминавам за Созопол.Така, че другата седмица ще се види резултата, надявам се Praynig

Ехааа, как си мечтая за такава голяма баня!!! На мен спалните са ми по-малки от твоята баня Simple Smile Стискам палци бързо да я завършите и ще чакаме още снимки. Моята като е 3,5 квадрата, няма и как да я снимам... вече имаме плочки по стените, но какво ли да снимам, то в обектива почти нищо не мога да хвана от банята.

Aaaa, моля, моля Ло!!! Рипай на мивката ли на кенефа ли, ама искаме снимки.

Гад Чевръста (много як ник!!!), супер изглежда проекта. Ще чакаме снимки

# 388
  • София

Aaaa, моля, моля Ло!!! Рипай на мивката ли на кенефа ли, ама искаме снимки.
...
Хи-хи-хиии, ама не мисли, че ще ви оставя без снимки Simple Smile Ще снимам каквото мога, но малко да я позавършат, че за сега бобма е паднала вътре  Crazy Пода още не е нареден, санитарията не е сложена, само едни стени, ама как им се радвааааам  Laughing
И ето, като да не е без нищо (по толкова маго да хвана от стена) Simple Smile

# 389
И наща баня е макла и за сега сме само на плочки но си поръчахме шкафчето с мивка и тоалетната
Ето го шкафчето(комплект) Wink
http://www.gera-bg.com/mebeli%20gera/katalog/single%20page/15_neli.jpg

Ло страхотни плочки.Ама после снимай колкото можеш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт