Банята,10та тема

• 72 855
  • 527
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте на всички мами и татковци, които пишат в този форум. Доста пъти съм го ползвала, но без да се регистрирам. Изчела съм доста мнения по различни въпроси и реших, че е крайно време и аз да започна да пиша, а не само да "консумирам" вашите мнения. Сега ми предстои да обзавеждам апартамент и реших да започна от банята. Искам да ви попитам имате ли наблюдения за добри магазини с отзивчиви дизайнери, които да ми направят дизайн. Търся среден клас обзавеждане за баня - не много гъзарско, но не и от най-евтиното. Ако вече сте минали по този път помагайте...  Praynig Praynig Praynig

P.S. Забравих - от София съм

# 331
"Баня лукс" на бул.България след ъгъла с Г.Делчев.Направиха ми 3 проекта за бани(безплатно).Огромен избор,направиха ми отстъпка,спазиха си сроковете,с две ръце ги препоръчвам!Не е реклама!Който не вярва,да дойде да види какво чудо направиха при размери 115/160!

# 332
"Баня лукс" на бул.България след ъгъла с Г.Делчев.Направиха ми 3 проекта за бани(безплатно).Огромен избор,направиха ми отстъпка,спазиха си сроковете,с две ръце ги препоръчвам!Не е реклама!Който не вярва,да дойде да види какво чудо направиха при размери 115/160!

Подкрепям  Peace

# 333
  • София
Вече имам плочки в тоалетната, много хубаво стана.Е, не мина по най-лекия начин:как е смятано и какво е правено, оказа се, че 3 плочки за пода не достигат, та тичах да купувам още.И за малко да си остана без място за пералнята, но и това го поправиха.Бяха изнесли тръбата за мръсната вода напред от стената толкова, че не оставаше място да се сложи пералнята в това помещение и майстора ми дава съвет да си купя от тесните, вместо да помисли къде е сбъркал и как да се поправи. Има план и изисквания, а идеите не му ги искам  Naughty.На другия ден като отидох всичко беше наред, но съпругът ми му е висял на главата, докато поправи грешката си.
Сега е ред на банята.След много умуване купихме шкаф за банята като на змейковица или поне е подобен.Дано там всичко стане без грешка  Praynig

# 334
  • Варна
Какво мислите за промоциите на бани в Бриколаж - за 399 лв и за 699 лв. Изгодни ли са тези комплекти?

# 335
И аз това се чудя- какво влиза точно и най- вече с какво качество са нещата

# 336
Дайте повечко инфо за тази промоцийка,че нещо съм пропуснала newsm78

# 337
  • Варна

http://www.mr-bricolage.bg/catalog/?id=21 на първата стр. е евтиния вариант, на поледната - по-скъпия.

На живо ги гледах. Пише какво си влиза - плочки подови и стенни, мивка със смесител, моноблок, душ...

# 338
То хубаво пише какво влиза ама къде пише чие производство са ? Не забравяйте, че понякога по-евтиното излиза по-скъпо!

# 339
Именно, а и плочките дали си взимаш например комбинация от цветове, или влиза един цвят само...

# 340

http://www.mr-bricolage.bg/catalog/?id=21 на първата стр. е евтиния вариант, на поледната - по-скъпия.

На живо ги гледах. Пише какво си влиза - плочки подови и стенни, мивка със смесител, моноблок, душ...

Много ти благодаря,днес ще отида да погледна Peace

# 341
  • Варна
Именно, а и плочките дали си взимаш например комбинация от цветове, или влиза един цвят само...

Комбинация са, от 4 цвята - говоря за по-скъпия вариант.  Peace

# 342
Ама си взимаш колкото ти трябва от да кажем сините и белите, или е определено по колко бр

# 343
  • Варна
Ама си взимаш колкото ти трябва от да кажем сините и белите, или е определено по колко бр

А не, има си определена квадратура.  Peace

За по-евтиния вариант дават и 4 торби лепило.  Simple Smile

# 344
Добре де, дават това, дават онова, но чие производство са, така и не казвате Simple Smile И плочките и санитарията и тея 4 торби лепило .. Все пак не искаме да се набутаме с 600/700 лева и след някой друг месец да ми се начупят плочките или да се отлепят, да се скапе казанчето или да ми ръждяса смесителя, нали ?!

Общи условия

Активация на акаунт