Момата ми е пораснала само 1 см последния месец. Беше 57, а сега е само 58. Педито казва, че било нормално да забави растежа, но на мен ми се струва ужасно малко. Пък и по табличката с размерите излиза, че трябва да сме близо 65. Егаси, все да има човек за какво да откача. За кг-те: наддали сме 600 (от 5 400 на 6 000 гр). Пак не е много, ама ще го преживея.
На всичко отгоре ни отложи Пентаксима, защото малката цялата е в обриви. Те уж бяха поизчезнали откатто я мажа с А-Дерма, ама като я съблякох за прегледа и
Коте, ти ли питаше да количката? Сигурно нямаш предвид нас, ама нашата е тип лятна с пълно легнало положение - http://www.kasidabg.com/shopper-6-s-nd-marathon-red-hauck-cpath-181_517.html, но със сигурност има и по-изгодни варианти, защото тя е с кошче, зимно чувалче и т. н., които май не ти трябват.
Хайде, спокойна нощ от нас!
Ей, добре, че прочетох преди да пусна отговора.
Дорабела, добре, че ми напомни да пиша за гънките. (ей, много съм зле с главата тия дни - нищо не помня и само глупости творя) Та, за гънките педито каза, че това с броенето им и съвпадането е стар метод, сега изместен от по-прецизния преглед с ехограф. Щом ехографа показвал, че всичко е ок, значело, че е така. Аз лично реших да не се притеснявам и за това.
Съветвам ви да направите същото 
Така и така стана дълго, да ви кажа нещо весело. Потвърждение на гореказаното, че съм изкуфяла. Днес като се прибрахме от разходка прибрах количката с момата вътре, затворих външната врата на апартамента и си събух дънките вместо обувките.

А може и това да е от слънцето ...
, и въпреки че думите ще са слаби, искам да ти вдъхна много подкрепа и увереност 

При либеро това което не ми хареса е че материята е като хартия и стоят по-обемни
)
Искренно се надявам притесненията ти да са излизшни и всичко да е наред 
щото много си ядем ръцете исе плюнчим.... Не.. направо ми иде да се гръмна вече.. На всичкото отгоре не мога да пусна Рая на градина, щото варицелата ни повтори в групата и сега .... сбогом градина до догодина......моля някой да ме