Майско слънце игря, ЮЛЧЕТО тича за игра!

• 11 250
  • 311
  •   1
Отговори
# 285
  • София,
Привет и от нас!
И ние сме тук, ама то во това време къде ли може да сме. Днес се надявах на хубаво и приятно време - изведох децата навън, даже и ядене бях взела за Вероника да я храня на вън и за ги прибера по късно чак за спане, но уви Embarassed. Точно стигнахме в НСА и разпънахме катуна  Mr. Green на едно игрище, децата се заиграха и като загърмя, леле едно пищене настана, уплашиха се малките, големите и те, заприбирахме играчките и беж, добре че успяхмве да се приберем докато все още росеше, че после беше страшно. Sick Яд ме е много ама какво да се прави Crossing Arms, събрахме ги после в къщи поиграха, докато ние пием кафе, сега малките спят, а големите гледат тихичко филмче. КАкво ще ги правим цяла ваканция тези деца и идея си нямам.
Аз пък цял следобед готвя - и за сетен пт се убеждавам че замразените зеленчуци са пълен боклук, варя ги вече два часа и си стоят като гумени #Cussing out
Яна  Hug Hug
Иве наистина може да е болно момичето, дано се оправи скоро и да се върне. Hug
БИли честито ВИ возило да си го карате със здраве и безаварйно! Party КОфти случка с РД- то, смешно смешно, ама си е направо кошмарно, леле аз сигурно щях да откача  #Crazy
ДЕси хубав карнавал весело сте си изкарали! Hug
КАми кажи каква беше реакцията на Ева като видя рисунките, харесали ги? newsm78
ДА и аз чакам класирането на 23 и тогава ще се ориентирам какво ще правя, ще се връщам ли на работа, гледачка ли ще търся и аз - направо идея си нямам.
А КАя и НИкола наистина много сладки Hug

ЧЕстит празник и на Емчето, тя се позагуби нещо,  newsm78 но да е жива и здрава и много щастие и пожелавам!  bouquet  bouquet  bouquet

# 286
Еххх, зле се разви днешният ден. Ева е будна от 2 часа и вече и доскуча вкъщи  Laughing
Дани, ми хич не му обърна внимание на моето творчество  Laughing Ние с мъжа ми чак апарата включихме клип да правим  Laughing, а тя - трябваше да й показваме рисунките за да ги види
Гледате ли 1001 и една нощ???

# 287
  • София
oooo, започнал ли е 1001 нощ? пак съм изпуснала значи! ама как ще го гледам ако сме по цял ден навън, не знам.

И мен днес ме зарадва дъждът, не е лошо малко да поразхлади след жегите, все пак е май още. Освен това пуснах прахосмукачка, а сума дни отлагах, за да сме все навън и беше вече много зле положението  Mr. Green

Честит Рожден Ден на Емчето! Здраве и щастие!   bouquet

Честита нова кола, Били! Да я карате достатъчно (но не прекалено  Wink) дълго и безаварийно!

# 288
Галена и най лошото е че ще го дават от 16.30 до 17.30  Thinking

# 289
  • София
Откачиха,лудница пълна.
Момичето гледа по големи деца след обед,но тази седмица са почивни за у-ща понеделник и вторник.Точно съвпадна с боледуването и.Недоверието ми е продиктувано от много несериозни детегледачки та за това.Говорих с нея за постоянене ангажимент,сега ми е притеснено като свършат тези деца у-ще дали няма да ни зареже.То аз ще разбера ама децата пак с нов човек като циганчета ги подмятам.Дано съм сбъркала в преценката.
Хриси какво стана с градината

# 290
  • USA
Иве, за съжаление, с наемния труд е така. Никога не знаеш какво да очакваш. Много е вероятно да си е взела ваканция 2 дена и това не значи, че не и пука и е лоша работничка. Може просто да има други приоритети. Истината е, че няма да намериш някой, който да се грижи за децата като теб. Недей да се навиваш, виж как се развиват нещата и ще прецениш в движение. Тези смени си имат и добра страна - децата ще свикват по-бързо с нови хора.

Били, тази случка ми напомни на първия рожден ден на Ема от Приятели. Там вместо торта с форма на зайче им бяха направили торта с фалическа форма. Така, че има и по-зле.  Mr. Green На Криси на рождения ден (първия) тортата трябваше да има само кола отгоре. Е имаше кола, катерушка, люлка, Фред и Уилма и лебеди.  Joy

Честит рожден ден, Емче! Много здраве и да пишеш как сте.

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 06:58 от Winx

# 291
Честит рожден ден,Емче!
много здраве и щастие!  bouquet

# 292
Честит рожден ден, Емче   bouquet

Никола днес заспа в 10 без 20 и спа до 12 и 30. В резултат на това изпуснахме малкото хубаво време, следобяд успях да го изведа в един промеждутък, когато не валеше.

Хиляда и една нощ го давали от 16.30, за да можели повече хора да го гледат  Shocked Някаква програмна директорка обясняваше сутринта, че така ще може сериалът да се гледа от хората, които се връщат от работа по това време...кои са тези хора, сигурно Гала има предвид, че друг с такова работно време не се сещам. Ако го бяха оставили от 13 ч. щеше да се гледа от майки, докато дечицата им спят и щеше да е по-добре

Ками, Никола като цяло си е гушанчо и е любвеобилен, но като види Кая направо се разтапя, посреща я с прегръдка и целувка  Laughing

Днес ми потвърдиха, че са получили парите от хотела в Златни,факт ни е резервацията, живот и здраве на 1-ви заминаваме  Grinning

Янче, с мазило пробва ли?

# 293
Честит рожден ден Емче   bouquet
Били честито ви ново возило и безаварино да сиго карате Peace
Вики кото гледах снимките и мина месълта че Кико като някое малко тарзанче. Laughing

# 294
Честит рожден ден и от мен, Емче   bouquet
за рождените дни говорите- и аз не мисля да правя като миналата година. Ще събера няколко деца и това ще е, само се чудя къде да го направя.
Ако го направя на двора, сигурно ще им е скучно, знам ли аз.  newsm78
Днес сме спали близо 3 часа след обяд.
Как ги обличате нощем и с какво завивате децата? Бояна е по потник и една бебешка пелена и пак е потна

# 295
  • USA
Мама му, няма да им е скучно на двора. Ние като съберем деца на двора пада голяма веселба и игра. Вчера го събрахме с едно детенце, е не се спряха цяла вечер. Малко им трябва на децата, виж ние възрастните сме по-трудни.  Laughing

# 296
 Winx, така е, но при нас двора е по скоро като коридор, има две площадки - по няколко квадрата - на едната трева и люлка, на другата цимент и тента.Но ако успея да изхвърля многото  ненужни неща може и така да го направим

# 297
  • USA
Момичета, не може да не се изфукам. Бях за малко на едно предаване на любимата ми водеща в студиото. Предаването беше навън и имаше концерт на No doubt. Гуен Стефани е страхотна. Много хубава и голямо шоу направи. Вече ще си тръгна спокойно  Mr. Green. Всичко стана много случайно и точно навреме.

Били, забравих да ти честитя колата. Много обичам аз тойоти, и аз карам такава. А автоматика е просто балсам за душата. За мен е едно от най-великите изобретения.  Laughing

# 298
Привет и от мен:) Чета ви много старателно, но не ми се пише, че само глупости са ми в главата.

Иве, нищо не става с градината, много се колебая, има неща, които ме притесняват. Днес ще ходя в още една и ще пиша. Не искам да ви занимавам с моите глупости, защото ще стана супердосадна.

Били, честито ви возило! Подкрепям Уинкс за автоматика, голяма благина, аз също се сдобих, след като доста време исках.  Е, моята е мъничка, но й се радвам много.

# 299
  • София
ДУ
Велина благодаря  Hug чакам те.
Хриси пиши няма глупости ние тук разбираме всяка странност на майките.
Казаха ми за някаква в Драгалевци чуден свят или нещо подобно.За мен най важно е персонала и после остановката.Тези градини в полите на витоша ми харесват че поне малко по чисто от колкото в гарада.

Общи условия

Активация на акаунт