Първото тримесечие мина вече, НОЕМВРИйки тръпнат да усетят малкото човече

• 12 535
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Wassilena,пиши ме за 5 Ноември-това са моите изчисления.Живея в Дубай.
Radost24,много прегръдки и кураж на приятелката ти.Мога да си представя как се чувства.
Момичета да попитам колко е вредно слънцето ( и най вече   хващането на тен) по време на бременност.?Навсякъде пише колко е полезно плуването за нас, и днес реших да се възползвам от хубавото време (тук температурите вече са към 35)и въпреки тоновете слънце-защитно мляко които използвах ,бях хванала такъв тен, че чак се изплаших.
Аским87, при кои лекар ходиш в родния Димитровград?Имам впечатление от няколко.И честно за твое  лично успокоение бих те посъветвала от време на време да отскачаш до Пловдив за някои преглед.
Бела ,радвам се е всичко е ок  с бебо.Преди няколко дни и аз имах същия проблем.Пиенето на много  течности помага , а и и също чай (сок) от Cranberry(извинявайте за англ дума ,но не съм сигурна дали  шипки  е точния превод.)
Лека и спокойна вечер!

Лорен,ходя при Василка Димитрова като цяло нямам много наблюдения понеже ми е първо бебе и изобщо не знам кой какъв е,а за Пловдив...и до там мога да ида и без това по цял ден се чудя какво да правя,имаш ли някой в предвид в Пловдив?

# 136
  • Пловдив Белащица
...
Василена напълно разбирам залисаното ти състояние, защото аз не съм излизала от него вече две години! Crazy Ще ми попълниш ли предчуствието?  Laughing
Аз съм "за" да се скрие паролата.

А какво ти беше предчувствието, да не ровя назад. Нещо съм го пропуснала Blush

За паролата - кой има желание да я смени и да го впиша отпред от кой да се иска паролата и юзърнейма?

# 137
...
За паролата - кой има желание да я смени и да го впиша отпред от кой да се иска паролата и юзърнейма?

Понеже, аз бях инициаторката, може аз да се заема...

Василена, имам една чуденка от известно време Blush. Ние сме с един и същ термин, а ти ме водиш точно със седмица....как се получава?  newsm78

# 138
ГОРЕЩА НОВИНА !!!!!
Последните два дни бе забелязано невиждано  нашествие на бременни жени във веригата магазини ТЕРАНОВА ........
и аз си взех ленено панталонче и потничета с лента под бюста. Май по това ще се разпознаваме вече.  Laughing

Комикс, разликата се получава от това кога ти е била овулацията и съответно оплождането не е по еднакво време. И ние с la belle сме с такава разлика а с термин през ден.

# 139
В 15 седмица са го видяли какво е така ли значи може би и нашето слънце ще може да се види и дано и моето желение и предчувствие се сбъдне.

коремчетата са мн сладки и аз мисля скоро да прибавя моя снимка,  хора моя корем е мн голям Shocked Laughing

# 140

Комикс, разликата се получава от това кога ти е била овулацията и съответно оплождането не е по еднакво време. И ние с la belle сме с такава разлика а с термин през ден.

Хм, предполагах, че има нещо общо с датата на зачеване...

Оставете и на нас по нещо де Laughing....до кой номер са панталоните и поличките...

# 141
При нас от друго се получава разликата: от лентите, които използваме.
Сигурна съм 100%, защото си направих като твоята лента за да се уверя (понеже предния път като ти го казах само предполагах  Wink). Твоята лента показва 14г.с. + 6 дена примерно, а моята щом е 14+1ден вече го дава като 15г.с.
Иначе си права, че и овулацията играе роля  Peace (още преди месец си спомням, че имаше и други момичета с ПДПМ 26.01, но с термин 02 или 03.11; а моя е 01.11)

Хайде на разходкааа!

# 142
  • Пловдив Белащица
...

Понеже, аз бях инициаторката, може аз да се заема...

Василена, имам една чуденка от известно време Blush. Ние сме с един и същ термин, а ти ме водиш точно със седмица....как се получава?  newsm78

Щом си съгласна - действай.

За второто - ами защото по моите изчисления бях за 7 ноември, но на последните двама доктори ме изкараха с термин около 1,11-31,10 и съм пропуснала да си го преместя. Ей сега ще я свърша тази работа за да няма недоразумения. Пък после може пак да шавам нагоре надолу - защото аз по принцип не съм с 28 дневен цикъл, а ми е удължен (35-40 дни някъде).

Радостта, дай да го видим този голям корем.

# 143
Аз пък на ехографа излизам с една седмица по малко на лентичката пише 11г.с. на ехографа ще съм 10г.с.
За паролата каквото кажете както го направите все съм съгласна,днес ще се снимам и ще кача и аз,а на следващато консултация ще искам снимка ще я сканирам и ще я кача и нея в албума,сватбени няма да качвам,че бях много грозна булка  Crazyбях бременна в 8-мия месец ужасно отекла в лице но ако изровя някоя по хубава може да кача да ме видите .

# 144
Паролата е сменена...

# 145
Мисля, че качих снимките но маи забравих да напиша кои е с този корем Simple Smile

Отивам да си разходя корема, че като видя какво време е отван и на басейн ми се ходи, но ме е страх

# 146
  • София
Хелоу   bouquet

Ще взема да кача и аз моето коремче, което е по-скоро сланинка, ама вече си има и натиск отвътре  Crazy

Моят пъп вече изскочи здраво, но аз си имам папна херния от предния път. Сега пак ще трябва да ходя с лепенки докрая, аман  Sick

Напоследък яко съм затъпяла, явно почна да ми се втечнява пак мозъка от бременността. Докато стигнем до раждане и кърмене сигурно ще си забравям и името  ooooh!

До после  Hug

# 147
Момичета , от кой да си взема паролата ?
 newsm78

# 148
да ви питам,аз също от къде да разбера юзър и парола,исками се да разгледам снимките ви ! newsm78 Laughing

# 149
след дълга борба се надявам да съм успяла да кача снимките:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=375648

парола: november2009

Общи условия

Активация на акаунт