Първото тримесечие мина вече, НОЕМВРИйки тръпнат да усетят малкото човече

• 12 523
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Олеееее,очите ми останаха в полата,на каква цена е?Дано и в бургаската Теранова я има!Аз си накупих рокли ама те са за лятото и са тип "прегърни ме",за да мога да раста колкото си искам в тях! Laughing

# 151
Ей,софиянките,има ли в Калиопе или в Спрайдер нещо интересно ,като за нас???Казвайте,че утре съм в Сф

# 152
  • Пловдив Белащица
Новите парола и потребителско им търсете от Комикс http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=15892

# 153
  • Пловдив
Кате за Софийското Calliope не знам, но от Пловдивското вчера си взех две много сладки блузи. Кафява и оранжева.

Ето я кафявата >> http://picasaweb.google.com/lh/photo/LGHBI_HLuJ3qp6EFSritkA?feat=directlink

# 154
Здравейте момичета! Hug
miraluba и аз си взех една блузка ама е м розово и бяло. Твоята също ми харесва.
impreza страхотен панталон. Peace
Момичета и моето коремче вече се вижда. Макар и малко. Много се вълнувам. Чувството не е ли прекрасно!
Аз вече ходих на ФМ още на 11 седмица и на другия ден ми взеха кръв. Засега гаденето и повръщането се обаждат от време на време, но не са както преди. То беше ужас.
А за дрехите и аз вече не влизам в старите и тръгвам по магазините.  Crazy
Пожелавам Ви приятна вечер! Hug

# 155
Здравейте, мили момичета!
Виждам, че днес не сме много активни - явно всички са се юрнали по разходки  Simple Smile
Аз тази работа я свърших до обяд и сега почивам.
И моето коремче вече е в албума. Като гледам сме на едно положение.
Сега отивам да ви чета.

Целувки!

# 156
Мацкиииииииииии завидях ви на коремите. Много са сладки и на някои определено им личат  Laughing Моя е подут само в долната част и за това не изглежда правдоподобно за случая.

# 157
Добър вечер,момичета!
Гледам сте започнали да се обзавеждате с дрешки вече.Аз засега съм си взела само един панталон и дънки за бременни ,че като знам първия път как наддадох след 4месец,не искам да рискувам да не мога да се намъкна в тях.А и чакам намаленията ,които тук  започват другия месец.
Аским87,писах ти на лични.
Лека и спокойна нощ!

# 158
  • Пловдив Белащица
Имам една идея - ако искате в албумчето да направим едно с покупки за бременни и всеки да слага вътре снимка на това, което си е купил и може да пише от къде го е взел. Така някой ако му хареса нещо като поглежда в албума, може да ходи и той да се обзаведе.

Аз се радвам, че все още е актуално да се носят туники и така може да си купуваме хубави горни дрешки от нормалните магазини. А не да се мъчим върху избора в тези за бременни.

# 159
Здравейте момичета! Редовно ви чета и получавам отговори на въпроси които и мен ме вълнуват. Искам да ви питам някоя от вас има ли оплакване от запушен нос. При мен постоянно е запушен, не съм настинала, до сега не съм имала алергии. Може ли това да е свързано с бременността  newsm78?

# 160
  • Пловдив Белащица
Да, сигурно е от бременността. И аз съм така, просто е запушен носа без да съм хремава. Това се дължало на разширяването на кръвоносните съдове и от там се чувства това запушване на носа, от там идва и хъркането при бременните  Whistling

# 161
Добър вечер, дами. Отбивам се да ви почерпя по едно виртуално парченце торта по повод рождения ми ден Simple Smile
И аз също съм много доволна от това, че туниките са модерни, освен тях смятам да си напазарувам една - две рокли за лятото също от магазин за нормални хора, но това в края на седмицата ще стане. Ще ме домързи да снимам, но ако имам хубави находки ще ви съобщя откъде.
Лека вечер ви пожелавам.

# 162

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЯНЕЧЕК!
МНОГО ГОРЕЩИ ПРЕГРЪДКИ С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА
МНОГО ЗДРАВЕ,
МНОГО УСМИВКИ
И МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!
[/
center]

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 21:21 от steysi86

# 163
ЯНЕЧЕК, честит рожден ден - живи , здрави и щастливи бъдете - ти и твоето семейство !!! bouquet  bouquet  bouquet

# 164
  • София, Борово
ЯНЕЧЕК, ЧРЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
МНОГО РАДОСТ, ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ ТИ ЖЕЛАЯ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Общи условия

Активация на акаунт