Първото тримесечие мина вече, НОЕМВРИйки тръпнат да усетят малкото човече

• 12 519
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив Белащица

Янечек, честит рожден ден!
Нека лесно сбъдваш мечтите си, да сте много здрави всички във вашето семейство и ноември да се радвате на едно прекрасно малко бебенце.

# 166
Благодаря ви  Hug Тъпкано да ви се връща  Simple Smile

# 167

Честит рожден ден и  от мен Янечек.
Пожелавам ти много здраве,щастие,любов,да си най обичаната майка и жена и след 5 месеца едно красиво,здраво и добро бебе.

# 168
Янечек, честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти таз година поне 365 сбъднати мечти и най- вече много радост с ноемврийската!  bouquet

# 169
Янечек, и от мен честит празник!Да си жива и здрава ти и цялото ти семейство!Сбъдване на всички мечти!

# 170
Янечек, ЧРД! Желая ти много здраве, усмивки и сбъднати мечти! Бъди винаги обичана от семейството си и уважавана от останалите!

# 171
Янечек, честит рожден ден!!! Здраве и късмет Heart Eyes

Аз днес бях повечето време навън. Дрешки бременни си накупих вече доста, но от специализиран магазин са само една дънкова пола и една ризка светлосиня за нея. Всичко друго е от обикновени магазини, на практика туниките и роклите без талия стават идеално за нас  Wink Също т.нар "топове" (не мога да свикна с тази дума) са подходящи, особено ако са разкроен модел.

# 172
Здравейте, момичета!
Ние ходихме в Бургас, после в Несебър и понеже не ни стигна бяхме и в Плевен  Crazy
Нищо ново при мен, чакам си датата за ФМ-22.06
Аз започнах да се разколебавам за Шейново. Направиха ми картон, но се замислям дали да не отида в Тина Киркова. Трябва да реша до 18-ти, че тогава трябва да давам кръв за изследване.
Искам да не съм в такава мизерия и да си взема вип стая с тоалетна и баня, като нормалните бели хора. И да мога да имам придружител в  стаята. Все пак Елито ще е на годинка и четири месеца и ще иска да ме види. В Шейново няма такива посещения в стаите, лежиш там с циганите и чакаш половин час да отидеш до тоалетната  Embarassed
Янечек, честит рожден ден! /с малко закъснение/
Да си жива и здрава, да те обичат много и през ноември да бъдеш най-щастливата майка на света  Heart Eyes

# 173
Янечек, честит рожден ден на патерици!!!Да си жива и здрава и всичко, което си си пожелала да ти се сбъдне  bouquet  bouquet  bouquet

Ива,нали има дни на отворените врати - иди в Тина Киркова и виж.Според мен там е по-зле - поне преди две години беше така, сега пък може да са ремонтирали, знам ли Thinking

# 174
Добрутро. Прекрасен ден на всички.

Иве, ако ще раждаш естествено няма как да си запазиш предварително ВИП стая. Ще се надяваш да имат на момента. Ако си планирано секцио ще стане най-вероятно. И аз искам такава и със сигурност ще раждам Живот и Здраве в Тина Киркова - там ми е докторката.

Хайде стягайте се за дълга седмица, ще е трудно обаче  Sad Офиса ми е до една гора и така са се разпяли птичките, че все едно съм някъде на планина. Идва ми да си опна едно одеалце на тревата в обедната почивка  Mr. Green

# 175
Добро утро момичета, благодаря ви много за хубавите пожелания Simple Smile
Като си говорите за болници - аз миналия път раждах в Тина Киркова и не беше толкова зле по отношение на условията. Не си спомням 2003 имаше ли ВИП или не, но аз така или иначе бях в обикновена стая. Има една баня на 2 стаи, а циганките са отделени. В смисъл групират нарочно така, че циганки да са с циганки в стая и гледат да не ги смесват с останалите. Но пък в стаите не пускат посетители, бебета можеше да ги показваме на близките през една стъклена врата. Това, от което никак не бях доволна е гадното и надменно отношение на персонала - като започнеш от лекарите и неонатолозите и стигнеш до санитарките. Отвратителни просто, най-вече главната им неонатоложка Благова - такъв киселяк другаде не съм виждала. Но пък хубавото е, че ако искаш бебето може през цялото време да е при теб за разлика от Шейново, където ги носят в определен час.

# 176
Честит Рожден Ден и от мен Янечек!

Да си много щаслива и обичана, а ноември с най-хубавото бебче на ръце! Heart Eyes

# 177

Честит Рожден Ден, Янечек!

Иве, добре си дошла   bouquet Ти ме вкара в голям размисъл, относно Шейново  newsm78

# 178
Янечек, честит рожден ден!
Бъди здрава и усмихната ти и цялото ти семейство!

Спорна и весела седмица на всички   bouquet

# 179
Здравейте момичета. Вече съм на линия. Изкарах една бъбречна криза изкарах камъче  ooooh! и сега всичко е ОК. Не мога да ви настигна с четенето, но бързах да ви пиша. Виждам, че обсъждате за раждането. Аз се бях замислила за Шейново, но все още не съм 100%. Ще ви изчета и ще видя.
Момичета на 19.05 съм на ранна ФМ исках да питам трябват ли някакви документи от ЖК. Hug
Хайде аз се залавям да ви изчета  Grinning
Янечек ЧРД много радост и щастие ти пожелавам. Да си много обичана и много щастлива

Общи условия

Активация на акаунт