Първото тримесечие мина вече, НОЕМВРИйки тръпнат да усетят малкото човече

• 12 515
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Янечек ЧРД и от мен с малко закъснение smile3525

Пожелавам ти да си много здрава и обичана от всички околко теб. Пожелавам ти да гушнеш едно много сладко и здраво бебче Ноември месец newsm51
Пожелавам и лека работна седмица на всички работещи мами - че тази ще е от дългите smile3516
Аз отсега тръпна за прегледа ми в петък - откогоа го чакам , вече ще се пръсна от нетърпение и мъничко притеснение  newsm17

# 181
Добро утро и от мен! Simple Smile
Янечек, ЧРД /на патерици/ и от мен, да си жива, здрава и много щастлива!  bouquet
Аз съм днес за сефте на работа след дълга почивка, хич не ми се работи,ама няма как. Rolling Eyes
Успешен и слънчев ден! Grinning

# 182
Здравейте момичета, да ви пиша за моите премеждия.................
В петък си получих резултатите от БХС и са зле. 1 : 40 Два дни не знам къде се намирам от притеснение. Не го пожелавам на никого. Опитвам се да се уредя с час в Майчин дом при Марков или при Иванов, но едва ли. Реших да направя още едно кръвно изследване вместо направо амниоцентаеза. Едничката ми надежда е че е станала някаква нелепа грешка. Надявам се всичко да стане по най-бързия възможевн начин защото тази неизвестност ме побърква и искам само да знам какво е положението. Тази седмица ще ида до Майчин дом (дано да имам и час при някого) и ако второто кръвно покаже опасност за генетично заболяване амниоцентеза. Много ме е страх. Единственото нещо което правя е да се моля на Бог този кошмар да ни подмине.

# 183
Добро утро момичета,на тези които работят спорен и успешен работен ден  Hug
nana5kova спокойно всичко ще е наред  Hug с тебе сме да знаеш.
Айде после ще пиша повече че трябва да ходя до НОИ

# 184
Нана, напълно възможно е и да е грешка, обаче сигурно си се побъркала вече. Резултатите от феталната морфология не бяха ли добри при теб? Опитай да се свържеш с Марков и да обясниш колко си притеснена, по това, което съм чувала за него - не отказва час за такива случаи. Да знаеш, че ти стискам палци всичко да е наред. Аз затова не искам да ходя на БХС, просто тези резултати под формата на вероятност никак не са успокоителни, а може само да те уплашат.

# 185
nana5kova, спокойно миличка! Положителни или патологични резултати не означава със сигурност, че има проблем. Ето нещо копирано за успокоение:
"Фалшиво положителните резултати могат ненужно да ви обезпокоят – това е най–честото оплакване от провеждането на този тест – и могат да ви накарат да решите да се подложите на амниоцентеза без нужда. "
Стискам палци всичко да е наред!

# 186
Нана не помниш ли, че коментирахме, че при БХС много често грешат и само плашат майките! Дано и при теб е така!
Според мен послушай Янечек и се опитай да се свържеш или с Марков, или с някой друг добър специалист, а до тогава просто си мисли, че има грешка, недей се побърква, моля те  Hug

# 187
  • Варна
nana5kova , успокой се и вярвай че всичко ще е наред fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
А ако се наложи амниоцентеза - не е най-страшното нещо на света само не се доверявай на който и да е специалист - знам че за амниоцентеза специалистите се броят на пръсти - във Варна мога да кажа кой е точно, но за София не зная...
Стискам палци и се моля с теб  newsm17 newsm17 newsm17

# 188
  • В лудницата на 2-рия етаж.
nana5kova  ,не се шашкай,това е само статистика,а не диагноза.Стискаме палци всичко да е наред и да се окаже фалшива тревога.Аз затова се колебая дали да го правя това изследване,защото според мен са само излишни нерви.ФМ според мен е доста по-показателна,ще направиш и амниоцентеза ако се налага.

Янечек-честит рожден ден!Бъди здрава , много обичана жена и майка на едно здраво,сладко бебе през ноември.  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета,следобяд и аз съм на преглед,хем ми е любопитно,хем ми е притеснено,дано всичко да е наред с бебето. Praynig

Искам да питам някои от вас правят ли упражнения за бременни и какви.?Аз съм си доста мързеливичка,но бях чела предната бременност за такива,които укрепват тазовото дъно и спомагат за по-лесно раждане и избягване на разни усложнения след раждането.

# 189
Аз мисля да започна с упражненията за бременни от петия месец. И аз съм от мързеливите, но този път твърдо съм решила.

# 190
Момичета, за тези които не са решили дали да си правят БХС моя най- искрен съвед е НЕ ГО ПРАВЕТЕ. ФМ е най-добрия вариант, вече го казвам от личен опит. Това е стрес, който се отразява много зле, с колкото и силна психика да си се отразява, така че си го спестете. Благодаря ви за подкрепата. Надявам се всичко това да са излишни нерви, макар че донякъде съм се подготвила и за най-лошия вариант.  Hug всички

# 191
nana5kova, страшно ми е мъчно, че ти се е случило това Sad На една майка от нашите отчетни Августинки 2005 сега с второто детенце миналата година се е случил такъв кошмар, напълно напразно, както се е оказало. Ника й е kika - ако искаш пиши й и я питай каква е била нейната ситуация, не вярвам да ти откаже да сподели и се надявам да ме извини, че пресъздавам историята й тук, но тя е я е споделяла вече във форума.

Все повече се разколебавам дали да правя БХС.  Confused

# 192
Добро утро и от мен Simple Smile
И аз съм с леко запушен нос, а снощи ми тече и кръв от носа, ама нали си е нормално. Относно сърцебиенето и аз имах-обясниха ми че е от това че произвеждаме повече кръв и съответно сърцето трябва да изпомпва повече кръв и така, затова сърчицето ни тупка повече и аз си обяснявам че трябва малко време за да свикнем с по-бързия ритъм Simple Smile
Иначе и аз се сдобих с някоя и друга дрешка, ама не от бременни магазини, а и сестра ми ми уши много хубава лятна блузка без ръкави, като дойде време да я облека ще ви я покажа Simple Smile
Весел ден на всички  Hug

# 193
ОХ, НАНА, много се притесних като прочетох. Искрено се надявам да се окаже фалшива тревога. Опитай се да не се притесняваш много макар че знам че е трудно.БХС за мен е една голяма теория на вероятностите. ФМ си показва по-точно.Ще се моля за теб, всичко да се оправи. Никой не заслужава да мус е случи такова нещо.
Сега да споделя понеже няколко страници назад се оплаквахте от кръст. при мен положението е нетърпимо.Много боли. Като легна вечер не мога да стана,не мога да се ззавъртя на никъде.
не боли единсвено в почивните дни когато лежа повече. Направо не знам какво да рпавя за да го облекча. Казах на док, но той каза че не мога сега да пия медикаменти, че е много рано толкова много да ме боли. И реално аз имам такъв проблем от няколко години, но сега по време на бременността се засили .
Ако някоя от вас знае лек, който става за нашето положение ще бъда много благодарна.
Пожелавам ви хубав ден.

# 194
Забравих да се похваля, че от 2-3 дена нямам почти никакво гадене. Просто не мога да повярвам! Чувствам се все едно ми няма нищо и на моменти дори забравям, че съм бременна Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт