В слънчева Испания пак за пикник се стягат☀ Лагуните на Руидера

• 15 172
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
  • E-CLM & CH-VD
Тони, никога досега не съм купувала сегурото на изиджет, билета е застраховка, затова трябва да се пази бордната карта до края на пътуването.  Crossing Arms Погледни през румбо.ес, там ми излиза 200? на човек, къде ги гледаш ти 500 за двамата?  newsm78
А полетите до София от Мадрид ги дават полети на Иберия, вуело компартидо с Булгариа еър  Laughing, така че ако ги видите по този начин, не се стряскайте, същия полет си е  Joy

# 241
Вес, отказвам го значи сегурото Crossing Arms
През Румбо.ес, хубаво гледаш 200? на човек, но после има 44? за багаж, 40? за хестион, общо 482? на края.
Директно чрез изиджет за същите полети ми идват към 444?, ако махна сегуроро.

А пък през барсело ми даде цена 415?, супер, обаче ми направи впечатление, че за багаж никъде нищо не пише Laughing, обадих им се да ги питам, и познайте, трябвало на летището допълнително да се плати багажа, или предварително в техен офис Shocked, егати хитреците Crossing Arms

Аз миналата седмица пътувах с Иберия Joy, обявени бяха два полета, един на Бг аир, и един на Иберия, а си беше един полет... не разбрах какво целят newsm78

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 15:47 от tony_t

# 242
  • Ispania
Рали направих те приятел Hug,пьк не зная заЩо при мен я няма тази опция за приятелите Laughing.Явно много сьм сьмнителна.
Пьк аз в4ера до 4 сутринта си свалях снимкмите от твоя уебШот както беШе описала Вес Laughing.
Мерси за снежанката Hug Hug Hug.Просто ме плени Joy. Hug

Тони,пратих ти линка Hug.

Анет,мерси за тартата де кесо Hug Peace,страхотна беШе Peace

А за тортата нямам думи Confused,е изяли са я децата Rolling Eyes

# 243
[b

Тони,пратих ти линка Hug.

Вал, нямам съобщение от теб Crossing Arms

# 244
# 245

Хъмммммм... Вес, сега ми трябва емотиконката с човечето което се дупи Laughing

Регистрирах се в тъпия уебшот, там съм tony_tt, сега ще се мъча да се сприятеля с Вал  ooooh!
Вал, прати ми покана...

# 246
  • E-CLM & CH-VD

Заповядай  Laughing

Ето ти и една друга  hahaha

# 247
Приятел в нужда се познава  Grinning
Имам си вече билетчета, май всички ще се изнасяме за БГ. Party

# 248
  • E-CLM & CH-VD
Toни, пратих ти покана за приятелство в уебшотс. То ставало много лесно Laughing

Най-отгоре, където стои името на този, на когото е акаунта, вляво има едно поле за търсене и вдясно от него има надпис Advanced search, натиска се и на страницата от дясно има поле, над което пише Find a member, там в полето под този надпис пишете ника, който търсите, и натискате Search now. На страницата, която ще се отвори, ще бъде написан ника, кликва се на него и се влиза в акаунта на човека, когото търсите. Там до неговото име трябва да има бутон Make friends с две сини човечета, хванати за ръка  Laughing, натискате го и после в полето което ще се появи, натискате сенд и готово.

При Вал човечетата липсват  Joy, много си се законспирирала, Вал  Laughing

# 249
  • ES
Здравейте момичета,

до сега гледах снимки и още не съм ги видяла всичките. Просто нямам думи, красиво място, хубави хора, добре сте си прекарали. Анетт, ти си неузнаваема бе жена, все едно не си ти, страшно си отслабнала. Ама голям инат излезе - рече и отслабна и ги задържа. Аз бях добре потръгнала с Дюкан, ама може ли все на него. Майка дойде по коледа и ми се накара, че изтощавам организма си без витамини и малко по малко я оставих, че дето че оставих, ами я и забравих. Също така казват, че тази диета веднъж в живота се правела, аз я правех за втори път и вярно много по-трудно ставаше свалянето. Как ще се се отслабва не знам, при мен ще си остане мисията невъзможна май, само дето един ден ще ми причука и на здравето.

Саби, а ти не си личи да си раждала. След някоя друга година като се разхождаш с момичетата ще мислят, че са ти сестри, а не дъщери. И кажи тази коса как я поддържаш, всеки път изглежда все едно си излязла от фризьорския салон - подредена, на цвят и на форма докарана. Правиш ли нещо или природата те е дарила с такава коса. И както винаги си много красива.  Crazy

Вал и Тони ги познах по принципа на изключването, и как може да кажете, че сте дебели, малееее. Аз ако бях дошла щяхте да ме снимате отделно и да лепите снимката после към другите. Всички сте много хубави  Hug , за сетен път се уверявам, че ние българките сме много хубави жени.

Гледам, че обсъждате сметки. Аз съм с уа.сом и плащам по 35 евро с разговорите, не че ги говорим де. Само дето домашният телефон минава през нета (войп някакъв си), но от 1 месец лампичката му мига на рутера и нямаме сигнал. МОбилните ни са на Водафон, също нямам оплакване до 40-50 евро за двата телефона. Виж тока, и ние като ГериП ни идват едни фактури, дето мас о менос ги получавахме за 2 месеца. Кога ще е туй изравняване, не знам, само да не излезе да плащаме повече след него.
За декларациона дадох документите на хестор, но още не ми се е обадил. Казва, че десграба (приспадат се като разходи) наема, гуардето, комедора (даже и на училище). Само, че съм взимала по 100 евро като мадре трабахадора, не знам сега дали ще трябва да ги връщам на 100% или само данъка им ще платя. От миналият месец не ни удържат ИРПФто, не беше ли за миналата година, не знам. Но хестора каза, че не е голяма далаверата от това.

А ние с Мите сме добре. Лятото чакаме баба и дядо и Мите ще усети от ваканцията.

Честити рожденици на мъжа на Анет, Карчита и дъщеричката й. Карчита, ама ти страшно си задобряла с тортите, всеки път са по-хубави и по-майсторски завъртяни. Браво! И нашето кумпле наближава, така ми се иска да поръчам една торта на Силрайката, но много са далеч, докато я донесем в Дения се разкапе.

Вивиян, страшно се радвам за вас. Ново бебе, ново начало, на хаирлия да е! Само здраве и късмет ви желая. Как е намира ли се работа?

Хайде да не отегчавам с дълги постове. До скоро! Най-сърдечни поздрави на всички, които не съм споменала поименно.  Heart Eyes

# 250
Вес наистина е лесно, ама това с Вал направо ме разби. Ето тя ми пише 4е ме е направила приятел, на мен оба4е не ми идва покана, нито ми я разпознава като приятел  newsm78. Лек и безпроблемен полет утре Hug
Вал ти си само за държавна сигурност. Колкото и да искаме не можем да те хванем. hahaha
Тони 4естити ви билет4ета. Тактиката да си купиш евтин билет е да имаш търпение. Аз моя на уизеар го 4аках около 20 дни да му падне цената  Crazy, но накрая я до4аках. От 119,99 падна на 63,99 smile3508 , това в едната посока. Сега следя за август  ooooh!, дано и там паднат, 4е не ми се дават много пари. Ама така е, като казвах аз на мъжът ми да ги купя още март да съм ги купила евтини, ама той инат и сега не ми дава да купувам, но те да паднат цените пък кой ли Ще го и пита.
Герито ти къде се загуби. Аз за диети няма да говоря, защото моите запо4ват всеки понеделник и приклю4ват във вторник  hahaha. Така е то като нямам воля, но се надявам един ден да успея. Радвам се 4е сте добре. Аз мисля 4е парите които си полу4авала като мадре трабахадора няма да ги връщаш, нито да им плащаш данък, но не съм на 100% сигурна.
Отивам да се   bath и да   smile3524
Лека нощ

# 251
  • Ispania

Регистрирах се в тъпия уебшот, там съм tony_tt, сега ще се мъча да се сприятеля с Вал  ooooh!
Вал, прати ми покана...
Аз си имам снимка с дупе Laughing,не ми трябва иконка Crossing Arms Joy.

gery_to ,ДУкаН наистина много отслабва организма Confused.На мен ве4е ми пада косата и миглите от липса на витамини Confused Thinking.Жалкото на тази диета ,е 4е мноооооого бавно действа.Аз сьм за втори пьт на нея Laughing.Надявам се трети да няма Joy.

И аз взимах навремето субсидията за мадре трабахадора.Не ми я искаха после да им я врьЩам Crazy,но докато докажа ,4е сьм работила през това време голям "зор" видях ooooh!.

Какво става с моя уебШот newsm78,мисли сам за себе си hahaha.Рали,не полу4и ли ве4е поканата?На мен ми стои ,4е 4акам отговор да ме приемеШ Thinking.Сега отивам да видя дали мога да намеря и Тони Whistling.

# 252
  • Ispania
Вес,Тони и Рали,пратих ви покани да се сприателим Joy.Да видим дали Ще я полу4ите.На мен излиза ,4е вас ви 4ака да потвьрдите Crazy.

# 253
Деската-аз вадих на мойта дъщеря тук в Каракас в нашето посолство пасаван.Той важи за 1 месец,ти си прецени кога да си го извадиш,имай предвид ,че не става веднага.Ще ти напиша по спомен какво носихме,акта за раждане,нашите лични карти и паспорти ,ако не се лъжа детето трябва да е записано в БГ в ЕСГРОН и да има ЕГН за да му издадат пасаван.Пак ти казвам,че това не е 100% сигурно,може и да се бъркам.Отделно се интерисувай дали детето ти може да излезе с Бг пасаван,защото ако е родено в държавата където си в момента може да те карат да носиш паспорт на детето от държавата където сте.Ние минахме метър ,щото на Мила паспорта беше подаден,ама не беше готов и на риск тръгнахме само с пасавана,нямахме проблем ,въпреки ,че ни питаха де.Обади се пак в посолството,или нямат ли страница в нета и емейл,кажи им да ти пратят изискванията на емейла.Тук поне са много учтиви.Успех.

# 254
Деската-аз вадих на мойта дъщеря тук в Каракас в нашето посолство пасаван.Той важи за 1 месец,ти си прецени кога да си го извадиш,имай предвид ,че не става веднага.Ще ти напиша по спомен какво носихме,акта за раждане,нашите лични карти и паспорти ,ако не се лъжа детето трябва да е записано в БГ в ЕСГРОН и да има ЕГН за да му издадат пасаван.Пак ти казвам,че това не е 100% сигурно,може и да се бъркам.Отделно се интерисувай дали детето ти може да излезе с Бг пасаван,защото ако е родено в държавата където си в момента може да те карат да носиш паспорт на детето от държавата където сте.Ние минахме метър ,щото на Мила паспорта беше подаден,ама не беше готов и на риск тръгнахме само с пасавана,нямахме проблем ,въпреки ,че ни питаха де.Обади се пак в посолството,или нямат ли страница в нета и емейл,кажи им да ти пратят изискванията на емейла.Тук поне са много учтиви.Успех.

благодаря ти за отговора че вече мислех че никои ниама да пише ,аз звънях много пъти в посолството ,но тук са ужасно надути и нелубезни

Общи условия

Активация на акаунт