В слънчева Испания пак за пикник се стягат☀ Лагуните на Руидера

• 15 147
  • 304
  •   1
Отговори
# 255
  • La casa de Mickey Mouse
Привет момичета
герито ти се появи мила, как е моя любимец, расте, хубавее, прояде ли в гуардето, а за диетата какво да ти кажа имам още да свалям, но с тия рождени дни само торти са ми в главата (и на дупето се лепят де...), сега майтапа на страна, но от един месец съм се отпуснала и най хубавото е, че не съм качила нищо, но зарибих шефката да диетува с мен и от понеделник и двете сме дукянки, да видим кой ще спечели облога, казах и че първите 7 дена ще свали около 3кг, а тя не ми вярва, та сега ще я следя изкъсо, да видим кой ще плаща вечерята  Joy
днес тук е доста студено, а аз облякох малкия с къси гащи, дано не ми настине детенцето, толкова се умаря от игри на двора, че винаги като отида да си го взема го намирам заспал на пода, но вече свикнах не ми прави впечатление, нали той се чувства добре
саби благодарение на теб пием всеки ден сок, заради сламката не заради сока, но важен е крайния резултат, сега започнахме и вода от чаша да пием, много се гордея с моя мъник, справя се чудесно
моите снимки си седят примерно в компа и няма кой да се занимае с тях да качи и да ги покаже, но обещавам да намеря време събота и неделя
стискайте палци да е хубаво времето, че искам да заведа малкия на плаж, да видим, успях в цялата суматоха до като купувам подарък на мъжо да си купя бански и нямам търпение да го пробвам, не че ще се харесам, но...

# 256
Здравейте мацки
Да се възползвам до като все о6те съм сама и околните не са яхнали метлите/ в4ера аз бях там ка4ена, ама както и да е //

И моите снимки като на АНЕТТ си стоят сортирани в пап4ица в компа у нас и няма кой да им обърне внимание на милите. НО смятам фин де семана да е. МАкар 4е такова 4истене и пране ме 4ака 4е не истина. Моя благоверне неЩо взе да ми прави забележки за 4истенето у нас  Naughty и ве4е в 4удо съм се видяла. Не смогвам, а и ку4о прави бели и яде цжетя, пренася пръст, трудни4ка ми е мисията с пухка без надзор.... И се бях замислила да наема някой да ми помага веднъж в месеца , или на месец и полвина за по солидно 4истене, а с останалото и сама се справям. Оба4е младежа като 4у и сбър4и морно 4ело. newsm48 Е какво да правя сега.

АНЕТТ като каза бански, и направо ми скапа настроението, Ако трябва да обикалям пак един месец за да си купя неЩо Ще отка4а. ЛоШото е 4е в детските не ми влиза д.. то/ , а в дамските горниЩата ми стоят висяЩО. Май пак Ще си плажувам със старите екипи, то толкова и ходим на плаж.

Ей как благородно ви завиждам 4е си имате билет4ета. Амен ме 4ака цяло лято офис работа и голи до кръста пияни англи4ани.

Гери, мен Ибердрола ме поздрави с 4еститка. Последната фактура е за 25 ?, не знам дали е заЩот ги попитах как мога да ги денунцирам.
И ми изпратиха списък на новите фирми дистрибуторки на енергия, трябва да си избереШе една и да се обадиШ за прехвърляне. Ако не го направиШ до 01.07 автомати4но продължаваШ с Ибердрола. Само дето никъде не публикуват цени на енергията. Но не съм и гледал сайтовете, нито пък съм звъняла да питам.

Аз два дни спах, сега ви залях.
Лека ден на вси4ки,
На летяЩите  лек полет.

# 257
  • Ispania
И ние днес купихме билети за БГ,за децата и за майка ми.
Излизам аз от банката и трьгвам да се ка4вам в колата,ровя ровя за клУ4овете newsm78,междувременно си мисля,4е не си спомням кога сьм паркирала там Thinking.МуШкам клУ4а_не отваря Shocked Thinking,изваждам го,пробвам пак/НИЩО Thinking.Гледам светва ми една 4ервена лампи4ка newsm78_аз нямам лампи4ки newsm78.Misterio JoyПогледнах номера  Shocked Shocked Shocked,4ак сега разбирам заЩо не ми се отваря колата ooooh! Mr. Green,следваЩият пьт Ще пробвам с моята Joy

# 258
  • Murcia, Spain/Ruse
Вал,голям смях JoyАз направих нешо подобно преди години.Чакам едно гадже да ме вземе,а в тъмното невиждам че не е той Rolling Eyesзасилвам се и понеже беше зимата и решевам преди да се кача да му махна снега от гумите ама ритайки ги LaughingИ като приключих,се засилвам към предната врата но гледам а,други дръжките newsm78В този момент се отваря вратата и аз сядайки,гледам Shocked Shocked Shockedедин огромен мъж JoyВеднага побягнах Laughingно умрях от срам Laughing Joy

# 259
Вениииии, направо си те представих образно как му риташ колата на човека, и после нахлуваш вътре hahaha hahaha hahaha
И аз навремето си сгреших гаджето веднъж, имахме среща на едно кафе, и аз се тръшнах на една маса до едно момче, че и му приказвах нещо...поглеждам, не бил той hahaha  После го заобикалях на 20 метра това момче, като го среща по улиците hahaha Голям срам ooooh!
Вал, пак добре, че само лампичка е светнала Joy

# 260
  • La casa de Mickey Mouse
ааааааааааа то това вашето нищо не е
в стария апартамент мъжо винаги вместо 5 етаж натискаше 3, там живееше една рускиня, колко пъти се е опитвал да и отключи вратата и да влезе, но фрапиращо беше една вечер, няма ключове, порталната врата била отворена, после го видял портерото и му отворил и входната и нашия решава да ме изненада, качва се той на етажа, без да светва лампата лекичко чука на вратата и за негова изненада вратата се отваря и се подава рускинята по халат, умряла да се хили милата, а мъжо се прибра като препикано мушкато, после не смееше да я погледне от срам още го майтапя

# 261
  • En un lugar de La Mancha...
 Laughing, големи сте майтапи

gery_to , ти направо ме разби с комплименти  Mr. Green. Личи ми, и то как, че съм раждала, има още много какво да се желае, ама да привършим веднъж с кърменето . А за косата, къде да ми беше така по рождение... Бях прясно боядисана и издухана  Crazy, то не че ми държа много, че имаше доста вятър  Tired. Иначе ми е чуплива, но за срещата реших да се стегна малко, да не уплаша народа  Grinning. Какво става, на Мите дадоха ли му вече пласа за колехио ?.

Анет, сега отивам да правя твоята торта, че да не взема да заслабна  Mr. Green. Забравих сутринта да купя готови блатове,  сега ще се мъча да правя, че не ми се и помисля да излизам с двете госпожици да пазарувам  ooooh!. А на Алекс си му беше дошъл момента за сламка, то само си засмука детето, аз с нищо не съм помагала  Grinning.

# 262
Тези дни не мога да хвана мрежата и сега,когато го направих,не мога да ви изчета ...Здравейте !  Hug Hug Hug

Пропуснала съм рожденици ...

Вал,да ти е здрав и послушен Алекс ! Да е все така чаровно детенце  !   bouquet

Карчита   bouquet ! Великолепни торти !  Peace

Вал,изтрила си снимките преди да ги разгледам ... Cry Искам ги на лични...моля те !  Hug И на Рали не ги намирам  newsm78
Отивам да разглеждам снимките на Саби .

Ох,и аз съм на Дюкан,за кой ли път вече hahaha ,но сега се задържах по-дълго време...Резултатът е повече от добър .Смъкнах 7 килограма до сега и ми се иска още 15-ина да махна....Чувствам се чудесно !  Grinning Дори мъжът ми започна да ме заглежда  hahaha  Mr. Green

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 20:30 от gaby_s

# 263
С идването на лятото и диетите ,а?Щом са и резултатни - супер!
Дайте диета за напълняване,порфа  Praynig!

Сега,да ви се похваля предварително(дано не пропаднат само плановете Praynig):
1. Мама е навита да дойде от края на юни до началото на август,но утре ще ми каже окончателно.Трябва да говори и с тати,че тогава е сезона за зимнините,и му е трудно сам.Но е почти сигурно.И днес с Румбо намерих билет - ида и вуелта -200Е,с Лоу Кост.

2.Лъчи спира цигарите - издържа едно денонощие,но утре ще му взема и дъвки за отказване от аптеката.

gery_to, добре завърнала се!  bouquet Как сте?И вие ще имате гости за лятото значи.Браво.Мите испански ли прдпочита или български?Иви така ги смесваааа ooooh!.

ValPraynig,дай моля те и на мен линка със снимките на лични,че да "запозная" мама с вас като дойде.

# 264
ЗДравейте
Аз сно6ти си "изгубих" колата... забравих къде съм паркирала и си я търсих половин 4ас.
Н отака като гледам не само аз съм отнесена. а ме бе6е срам да си го призная..

Мими, не мъ4и 4овека ,дъвките са отвратителни, опитахме с мъжа ми по една и така си стоят прибрани.... А диета за напълняване е една - малко нерви и пове4е положителни емоции.

Габи, добре до6ла отновол къде се губи6 тия дни. Аз може би 6те пусна снимки в събота или неделя. Надявам се да успея поне този път. newsm78

# 265
  • E-CLM & CH-VD
Вал, вече сме приятелки в уебшотс  Laughing, влизам набързо само да ти кажа  Laughing, и отивам да спя  Crazy

# 266
geripetrowa, комбинацията от малко нерви и повече позитиви май по-рядко ми се получава Rolling Eyes.Спокойствието тук ни е кът.Слагай на колата отличителни белези срещу евентуално следващо изгубване Grinning.

Вес , как мина пътуването?

# 267
  • Ispania
Хахаха Joy,как сьм се смяла с вас ,и с историите ви hahaha.Сега ми е смеШно ,оба4е като видях ,4е не е моята кола а толкова време и се мь4их Embarassed,4ак си помислих,4е Ще дойде полицията ве4е ooooh!.
А като млада Mr. Green и аз сьм се ка4вала в колата на такьв голям батко Joy,който оба4е беШе много симпати4ен Laughing.Като се ка4их без да го погледна по4нах да сменям радиото и неЩо да нарежам Crazy и докато не усетих ,4е отсреЩтната страна не ми отговаря не го погледнах.А в момента в който го погледнах онзи 4иовек с много доволна усмивка ми каза"НямаШ проблеми,кажи кьде да те закарам" Joy Joy Joy.Е мисля си ,4е никога не ме е билко по срам Embarassed Embarassed Embarassed.

Тони, аз това си казвам"Добре ,4е само лампи4ка светна" ooooh!

Анет,твоя мьж много опасен зна4и hahaha,все до рускинята стига.

gaby_s ,май се сеЩаме за ДУкан като дойде топлото време Joy.Ей сега Ще ти пратя линка Hug

Мими,и на теб ти го праЩам сега Hug

Гери,недей така бе моми4е Joy,как Ще губиШ колата _в криза сме Laughing

Вес,успяхме най_сетне Laughing,ейййййй то голямо тпрсене беШе hahaha.

Днес ми се обадиха за една работа(оЩе една) Laughing,и аз отивам на среЩата и по4ваме да говорим,и.....хахаха оказа се 4е ,собсвтениците на фирмата са МНОГО близки с моята лУбима бивШа Шефка ooooh!.Тоест мога да дам"пор пердида" вьзможността да работя с тях Joy.Не о4аквам да ми се обадят Laughing

# 268
  • ES
Ола,
аз нали обещах да съм по-редовна...

На Мите подадохме документите за училище и сега до 1 юни ще излязат резултатите. При нас е матрикулирането на децата е по зони и в нашата зона само едно ми харесва и то е публико-консертадо (да не го напиша концентрадо  Joy ).  При нас се подават документи с 3те желани училища и те те класират по точки. Писахме като първо желание това консертадо, за второто представих сертификадо от работата, че е в зоната на един от магазините ни и на края писах "щеш, не щеш" едно, което ми е удобно за работа, но се носи със славата на "гето". Уж няма дискриминация, а всичките естранхерос там навряни. Чувала съм, че латиноамериканчетата биели и тормозели по-малките. Да видим къде ще ни сложат, ама май там ще е. Та по повод на проучването на училищата говорих с една от колежките, чиято дъщеричка миналата година започна едукасион инфантил. и аз и казвам за това, че много не са доволни от него, че има много морос и судакас (латиноси) и тя ме слуша, слуша па ми рече “Че ти от къде си, да не си испанка? Вместо аз да се кехам...." Казах й, че е в пълното си право да се кеха. Ами, вика, на мен не ми пречат. Е, викам й, аз не искам детето ми да се прибира насинено от училище. Тя разбра, че е попрекалила и замълча. А с нея минаваме за приятелки даже, може би и за това си позволи такава реплика, може би и аз да съм попрекалила. Нещо не можем да намерим общ език, уж сме на една възраст, майки сме, а разбиранията ни различни. Веднъж, направили снимка на единия от продавачите как спи в обедната си почивка на земята в склада на магазина и голям смях. Аз й викам (на същтата тази колежка), че защо се смеете, човека от друг град, къде да ходи през почивката си. А и децата на гуардериите къде спят - на пода, какво чудно има, кой както свикне от малък. Тогава ме нарече ексахирада, аз даже не успях да й се обидя, не я знаех думата, гледай какво е предимството да не знаеш добре един език  Joy. Може би и аз с изявленията си дразня, може би си мислят, че след едно такова мое изречение съм свободна да си ида там дето децата не спят на пода. Но не мога да казвам на черното бяло и да се съгласявам с абсурдни неща с цел да се интегрирам. Само знам, че така пропастта между тях и мен става по-голяма. Не можах да стана близка с тях, а сега още повече, като виждат доверието, което ми гласува шефа. А така ми се искаше. Може би Марица (а тя къде зачезна) ще ми каже тук, че нищо не съм изгубила, и все пак...

Мите шляпа само на испански, почти може да брои до 10 на испански, обсужва се сам в тоалетната, освен бърсането на дупето, опитва се да яде сам. Добрите последствия от гуардето са налице, но и той си е по-голям и разбира, интересно му е. Вече много на място знае кога да каже, че съм "мала" и кой е "тонто", но пък всички учителки знаят, че "ап" е хляб на български.  Laughing

Хайде лека ви вечер!

# 269
Добро утро на всички!   newsm51

newsm44 Мама ще дойде - от 27 юни до 8 август!Страшно съм щастлива!

ValHug , благодаря за линка!

gery_to , ненапразно някое от момичетата тук имаше като местожителство в профила "Страната На Абсурдите".Гледат ме накриво дори като спомена,че се карам на Иво,когато прекали.Че няма да ги промениш-няма,че не им пука съгласна ли си с мисленето им или не - не им пука,но пък и да кимаш в съгласие на всичко....и така не става.Обикновено си премълчавам,защото и смисъл от противоречие няма.Добре,че тук не спяха в гуардето,че това спане на пода никак не ми допадаше.Браво на Мите - самостоятелен става.

gerypetrowa , няма мърдане - поръчах вече дъвките.Вчера имаха само от 4 милиграма - те са силни,за пушачи с по над 20 цигари на ден.И понеже Лъчи не е чак така зле ,поръчах от 2-милиграмовите.Ща не ща трябва да ги взимам,а той - ще не ще ,да ги дъвче  Laughing Mr. Green.

До скоро , чикас , отивам на работа. Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 10:17 от **mimi**

Общи условия

Активация на акаунт